Šílený poslíčci po hamiltonu

Anonymní
25.4.19 17:17

Šílený poslíčci po hamiltonu

Měla jste některá šílený poslíčky po hamiltonu? Byl mi proveden v úterý a od úterní noci poslíčci takový, že musim prodýchávat a fakt kňourat. Jsem už zoufalá :zed: Zítra mi chtějí udělat hamiltona podruhé, tak snad už porodim!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5018
25.4.19 17:21

Měla jsem to také tak, ale já druhý den večer porodila. :hug: Přeji lehký porod a zdravé miminko/a. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
25.4.19 17:25
@Anonymní píše:
Měla jste některá šílený poslíčky po hamiltonu? Byl mi proveden v úterý a od úterní noci poslíčci takový, že musim prodýchávat a fakt kňourat. Jsem už zoufalá :zed: Zítra mi chtějí udělat hamiltona podruhé, tak snad už porodim!

To nejsou poslíčci, to jsou kontrakce. Nejspíš už porodíš. Jeď do porodnice. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.19 17:29

Byla jsem včera.. Jsou to poslíčci :,( Nepravidelný, ale bolestivý jako prase :zed:

• Citovat
  • Upravit
1935
25.4.19 17:31
@Anonymní píše:
Byla jsem včera.. Jsou to poslíčci :,( Nepravidelný, ale bolestivý jako prase :zed:

V kterém jsi týdnu?

Jinak kontrakce opravdu nemusí být pravidelné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.19 17:37

Dnes jsem 40+5.. dělali mi monitor a na monitoru mě to přešlo :D To jsem myslela, že se poseru. Doslova.. Tak mi po vyšetření řekli, že nerodim a ať jedu domu. Začalo to zase v noci.. Jedna bolest bolí že tu kňouram, další je lepší, pak zase šílený :nevim: Jestli zítra po tom druhém hmatu neporodím, tak už budu snad brečet :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.19 17:56

A nejvíc bolí když ležim :think:

• Citovat
  • Upravit
1935
25.4.19 18:00
@Anonymní píše:
Dnes jsem 40+5.. dělali mi monitor a na monitoru mě to přešlo :D To jsem myslela, že se poseru. Doslova.. Tak mi po vyšetření řekli, že nerodim a ať jedu domu. Začalo to zase v noci.. Jedna bolest bolí že tu kňouram, další je lepší, pak zase šílený :nevim: Jestli zítra po tom druhém hmatu neporodím, tak už budu snad brečet :lol:

Už se to rozjíždí a za pár hodin (v tuto dobu zítra určitě :) ) budeš mít miminko v náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
25.4.19 18:05
@Anonymní píše:
Dnes jsem 40+5.. dělali mi monitor a na monitoru mě to přešlo :D To jsem myslela, že se poseru. Doslova.. Tak mi po vyšetření řekli, že nerodim a ať jedu domu. Začalo to zase v noci.. Jedna bolest bolí že tu kňouram, další je lepší, pak zase šílený :nevim: Jestli zítra po tom druhém hmatu neporodím, tak už budu snad brečet :lol:

dej si teplou vanu, uvidíš, buď se to zklidní nebo pojedeš, hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.19 18:46

Ve 14:53 jsem porodila holčičku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5018
26.4.19 19:33
@Anonymní píše:
Ve 14:53 jsem porodila holčičku :srdce:

Gratuluji :dance: :srdce: To je krásná zpráva!!! :hug: :andel: Přeji vám a malinké jen samé zdraví a štěstí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.20 05:34

Trochu obnovím diskuzi. Včera mi dělali hamiltona a v noci zřejmě odtekla zátka a bolí mě celou noc v různých intervalech jako pri MS. Stahy ale nemám, tak to asi nebudou kontrakce? Může se ten hmat udělat nějak špatně nebo je to tím že mám GBS pozitivní?

• Citovat
  • Upravit
5018
28.3.20 07:41

Já to měla také tak a porod to byl. Ale nevím jak u vás. Držím palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.20 16:27

@Yasmina21

A čekala jste až začne odtékat plodová voda? Bolí mě to šíleně, ale trvá to už před dvanáct hodin a nic

• Citovat
  • Upravit
5018
28.3.20 21:56

Plodovou vodu mi píchli až v porodnici při 6cm. Pak se rozjely šílené kontrakce. Bohužel porod nakonec skončil císařem kvůli hrozící hypoxii. Zpětně bych si vodu nenechala tak brzy píchnout. Chtěli mi to urychlit, i když zbytečně a já neznalá prvorodičky jim věřila. :roll: :nevim: Na 6cm jsem se dostala za půl dne jen s lehkými jakoby MS bolestmi o kterých jsem skoro nevěděla. Po píchnutí vody to byla hrůza na dalších 4-5 hodin, která nakonec skončila císařem… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí