Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to také tak, ale já druhý den večer porodila.
Přeji lehký porod a zdravé miminko/a. ![]()
@Anonymní píše:
Měla jste některá šílený poslíčky po hamiltonu? Byl mi proveden v úterý a od úterní noci poslíčci takový, že musim prodýchávat a fakt kňourat. Jsem už zoufaláZítra mi chtějí udělat hamiltona podruhé, tak snad už porodim!
To nejsou poslíčci, to jsou kontrakce. Nejspíš už porodíš. Jeď do porodnice. ![]()
Byla jsem včera.. Jsou to poslíčci
Nepravidelný, ale bolestivý jako prase ![]()
@Anonymní píše:
Byla jsem včera.. Jsou to poslíčciNepravidelný, ale bolestivý jako prase
V kterém jsi týdnu?
Jinak kontrakce opravdu nemusí být pravidelné. ![]()
Dnes jsem 40+5.. dělali mi monitor a na monitoru mě to přešlo
To jsem myslela, že se poseru. Doslova.. Tak mi po vyšetření řekli, že nerodim a ať jedu domu. Začalo to zase v noci.. Jedna bolest bolí že tu kňouram, další je lepší, pak zase šílený
Jestli zítra po tom druhém hmatu neporodím, tak už budu snad brečet ![]()
@Anonymní píše:
Dnes jsem 40+5.. dělali mi monitor a na monitoru mě to přešloTo jsem myslela, že se poseru. Doslova.. Tak mi po vyšetření řekli, že nerodim a ať jedu domu. Začalo to zase v noci.. Jedna bolest bolí že tu kňouram, další je lepší, pak zase šílený
Jestli zítra po tom druhém hmatu neporodím, tak už budu snad brečet
Už se to rozjíždí a za pár hodin (v tuto dobu zítra určitě
) budeš mít miminko v náručí.
@Anonymní píše:
Dnes jsem 40+5.. dělali mi monitor a na monitoru mě to přešloTo jsem myslela, že se poseru. Doslova.. Tak mi po vyšetření řekli, že nerodim a ať jedu domu. Začalo to zase v noci.. Jedna bolest bolí že tu kňouram, další je lepší, pak zase šílený
Jestli zítra po tom druhém hmatu neporodím, tak už budu snad brečet
dej si teplou vanu, uvidíš, buď se to zklidní nebo pojedeš, hodně štěstí ![]()
@Anonymní píše:
Ve 14:53 jsem porodila holčičku
Gratuluji
To je krásná zpráva!!!
Přeji vám a malinké jen samé zdraví a štěstí ![]()
Trochu obnovím diskuzi. Včera mi dělali hamiltona a v noci zřejmě odtekla zátka a bolí mě celou noc v různých intervalech jako pri MS. Stahy ale nemám, tak to asi nebudou kontrakce? Může se ten hmat udělat nějak špatně nebo je to tím že mám GBS pozitivní?
Já to měla také tak a porod to byl. Ale nevím jak u vás. Držím palce ![]()
A čekala jste až začne odtékat plodová voda? Bolí mě to šíleně, ale trvá to už před dvanáct hodin a nic
Plodovou vodu mi píchli až v porodnici při 6cm. Pak se rozjely šílené kontrakce. Bohužel porod nakonec skončil císařem kvůli hrozící hypoxii. Zpětně bych si vodu nenechala tak brzy píchnout. Chtěli mi to urychlit, i když zbytečně a já neznalá prvorodičky jim věřila.
Na 6cm jsem se dostala za půl dne jen s lehkými jakoby MS bolestmi o kterých jsem skoro nevěděla. Po píchnutí vody to byla hrůza na dalších 4-5 hodin, která nakonec skončila císařem… ![]()
Měla jste některá šílený poslíčky po hamiltonu? Byl mi proveden v úterý a od úterní noci poslíčci takový, že musim prodýchávat a fakt kňourat. Jsem už zoufalá
Zítra mi chtějí udělat hamiltona podruhé, tak snad už porodim!