Změna antidepresiv za jiná po třech tydnech

Anonymní
25.4.19 09:27

Změna antidepresiv za jiná po třech tydnech

Ahoj všem jsem ve 13 tt a tři týdny beru asentru. Dva týdny jsem brala 50mg ráno a bylo mi strašně. Strach sice zmizel ale úzkosti který jsem neměla a brnění končetin se nedají vydržet. Tak jsem snížila na půlku a je to o dost lepší ale ne sto procent. Pořad mne vše brni a úzkosti menší.

Dr navrhuje místo toho citalec 10. Chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo takhle brzy měnil za jiná a jestli ten začátek bude zase peklo jako na začátku asentry. To bylo šílený jen jsem se klepala a brecela. Děkuji všem ta rady. Krásný slunickovy den přeju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
25.4.19 09:34

Jaké to bude, to ti nikdo neřekne. Minulý týden jsem mluvila se ženou, která měnila AD už 4 krát a vždy po krátké době. Zatím ji žádné nesedly. A znám hodně lidí, kterým prostě nesedly vůbec. :nevim: Někomu sednou hned, někomu sednou druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
25.4.19 10:25

Nehledala bych v tom žádný problém a léky vyměnila. Myslím, že ty prvotní potíže sis už odbyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.19 12:21

Ja zkousela antidepresiva cca 8 let a teprve ted mi sedla kombinace leku, menila jsem je casto mela jsem dost nezadouci ucinky nebo nefungovaly…Ale moje psychicke stavy se nedaly vydrzet :,(
Ted jsem uplne ok, citim se jako pred onemocnenim :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.19 12:39
@Anonymní píše:
Ja zkousela antidepresiva cca 8 let a teprve ted mi sedla kombinace leku, menila jsem je casto mela jsem dost nezadouci ucinky nebo nefungovaly…Ale moje psychicke stavy se nedaly vydrzet :,(
Ted jsem uplne ok, citim se jako pred onemocnenim :kytka:

Aha a když jste přecházela na jiné tak jste měla zase ty strašně začátky nebo už ne?

Já u té asentry prave mám něco jako pořad vnitřní napětí s úzkosti a třes. Neustale před spaním preskakuje srdce a pálení na hrudi a brnění končetin cely den. Beru ji tři týdny. Nabídnuty je mi citalec tak nevím zda tedy měnit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.19 12:43

Jo, u kazdeho noveho leku sem mela cca mesic divny stavy, dokonce i u tech co pak zabraly :think:
Jinak tohle je dobry probrat s psychiatrem :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.19 16:04
@Anonymní píše:
Jo, u kazdeho noveho leku sem mela cca mesic divny stavy, dokonce i u tech co pak zabraly :think:
Jinak tohle je dobry probrat s psychiatrem :hug:

A mohu se zeostat jaké jste všechny zkoušela a které nakonec byli ty správne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky