Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jaké to bude, to ti nikdo neřekne. Minulý týden jsem mluvila se ženou, která měnila AD už 4 krát a vždy po krátké době. Zatím ji žádné nesedly. A znám hodně lidí, kterým prostě nesedly vůbec.
Někomu sednou hned, někomu sednou druhé.
Nehledala bych v tom žádný problém a léky vyměnila. Myslím, že ty prvotní potíže sis už odbyla.
Ja zkousela antidepresiva cca 8 let a teprve ted mi sedla kombinace leku, menila jsem je casto mela jsem dost nezadouci ucinky nebo nefungovaly…Ale moje psychicke stavy se nedaly vydrzet ![]()
Ted jsem uplne ok, citim se jako pred onemocnenim ![]()
@Anonymní píše:
Ja zkousela antidepresiva cca 8 let a teprve ted mi sedla kombinace leku, menila jsem je casto mela jsem dost nezadouci ucinky nebo nefungovaly…Ale moje psychicke stavy se nedaly vydrzet
Ted jsem uplne ok, citim se jako pred onemocnenim
Aha a když jste přecházela na jiné tak jste měla zase ty strašně začátky nebo už ne?
Já u té asentry prave mám něco jako pořad vnitřní napětí s úzkosti a třes. Neustale před spaním preskakuje srdce a pálení na hrudi a brnění končetin cely den. Beru ji tři týdny. Nabídnuty je mi citalec tak nevím zda tedy měnit.
Jo, u kazdeho noveho leku sem mela cca mesic divny stavy, dokonce i u tech co pak zabraly ![]()
Jinak tohle je dobry probrat s psychiatrem ![]()
@Anonymní píše:
Jo, u kazdeho noveho leku sem mela cca mesic divny stavy, dokonce i u tech co pak zabraly
Jinak tohle je dobry probrat s psychiatrem
A mohu se zeostat jaké jste všechny zkoušela a které nakonec byli ty správne?
Ahoj všem jsem ve 13 tt a tři týdny beru asentru. Dva týdny jsem brala 50mg ráno a bylo mi strašně. Strach sice zmizel ale úzkosti který jsem neměla a brnění končetin se nedají vydržet. Tak jsem snížila na půlku a je to o dost lepší ale ne sto procent. Pořad mne vše brni a úzkosti menší.
Dr navrhuje místo toho citalec 10. Chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo takhle brzy měnil za jiná a jestli ten začátek bude zase peklo jako na začátku asentry. To bylo šílený jen jsem se klepala a brecela. Děkuji všem ta rady. Krásný slunickovy den přeju.