Šílený zápach penisu

Anonymní
16.5.24 16:44

Šílený zápach penisu

Ahoj. Jdu si pro radu, než začnu dělat závěry a snad mi ten můj někdo zboří.
S partnerem už nějakou dobu spolu žijeme (nespíme spolu “nově” či krátce). Poslední měsíc toho má hodně v práci a doma jaksi kvůli únavě její chuť nebo hlavně inicializace k sexu. Spali jsme spolu asi 3 týdny zpět.
Dnes ráno jsem ho chtela probudit orálním sexem, ale měla jsem co dělat se nepozvracet. Penis smrděl jako shnilá cibule :poblion:. Což se stalo poprvé. Špinavý nebyl (večer si dal koupel a šlo se hned spát). Koupe se pravidelně a vícekrát denně. Na penisu žádné fleky a ani špína nebyla :nevim:.
A pak moje ženská logika - minuly týden byl pít s chlapama a přišel v šileném stavu, takže moje (fu*king) logika si spojila, jestli neměl něco s jakou a nepřitáhl něco sebou domů navíc, když ne jí.
Setkali jste se někdy s takovým zápachem? Popřípadě s infekncí, nebo čímkoliv, čím by se to dalo vysvětlit? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16091
16.5.24 16:55

Noo, já bych se určitě nejdříve zeptala jeho, než tady. :think:
Ale, s ničím podobným jsem se naštěstí nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
16.5.24 16:56

Noční erotický sen v kombinaci s neprodyšným spodním prádlem a teplou nocí.. a je problém na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.24 16:57

@Černá Madonna Samozřejmě jsem mu to řekla. Prý nic necítí a ví, co a koho chce. O tom, že je v práci nepochybuji, nebo jako doposud jsem neměla sebemenší důvod k podezření z nevěry. Naopak se ke mě chová hezky. Problémy při močení prý nemá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.24 16:59

@HornyHippo To mě nenapadlo :think: 8o. Je pravda, že úplně se mi teď k němu do trenek nechce, ale pokud by to bylo OK, tak by to bylo vysvětlení. Děkuji za postřeh!

• Citovat
  • Upravit
555
16.5.24 16:59

To nebude z nevěry. Spíš jestli si to v noci neudělal, a ráno mu z toho prostě smrdel. Ono v tom teple sperma za pár hodin může dost zapáchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16091
16.5.24 17:01
@Anonymní píše: Více

No a nemůžeš být třeba těhotná, že máš jiné chuťové a čichové vjemy? :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36433
16.5.24 17:24

https://www.erekce.cz/balanitida/

Příčiny balanitidy však mohou být i mechanické, chemické, alergické, či infekční. Ke vzniku balanitidy může přispět i celkový stav pacienta nebo také některá z pohlavně přenosným nemocí, jako je kapavka, mykóza (postihuje i ženy – vaginální kandidóza), trichomoniáza a další. V každém případě je ale nutné vyhledat lékaře.

https://www.vimax.cz/…vy-a-penisu/

Zpozornět by ale měla žena ve chvíli, kdy se její typické aroma změní na velice nepříjemné, silné a do nosu bijící.
V takovou chvíli totiž může jít o zánět, infekci nebo o pohlavně přenosnou chorobu.
Jestliže je ale na vině pohlavně přenosná nemoc, musí lékař určit o jakou nemoc se jedná a v závislosti na tom zvolit vhodnou léčbu. Nejčastěji se zápachem projevuje pohlavně přenosná nemoc s názvem trichomoniáza. Mezi její typické příznaky patří vaginální výtok (hojný, řídký, zpěněný, zásaditý, nasládlý, po rybině zapáchající nažloutlé nebo nazelenalé barvy), pálení, svědění v oblastech pochvy, bolesti při pohlavním styku, zarudnutí a zduření zevních pohlavních orgánů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.5.24 18:39

Taky si myslím, že to není z nevěry. Buď se třeba blbě umyl, nebo zapařil. Bylo teplo. A jestli spí v pyžamu tak kór.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37174
16.5.24 19:02

Jednou, nebo pořád?
Můžu dávat rady jemu co pomáhá, ale odsud se k adresátovi asi nedostanou. :nevim:
Prvá linie je samozřejmě umýt. Pak máme koupel v narůžovělém roztoku hypermanganu (manganistan draselný, k dostání v lékárně, bacha, barví šíleně a všecko a nejde to dolů, vyčlenit na to nějakou zavařovačku, co pak půjde do odpadu do skla, nebo něco podobnýho, tři zrnka jak soli stačí až moc, dávejte a míchejte špejlí, půjde taky do kamen.).
Klasika jsou speciální prostředky na mytí, jako je třeba Cytéal, asi by sly i prostředky na intimní hygienu žen, jako je Chilli.
Samozřejmě jsou i horší případy, kdy třeba nejde předkožka vůbec přehrnout. Já mám přetnutou uzdičku a můžu za sebe říct, že je to jednoduchá plastika, výsledek super.

1. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.24 19:11

Tak mohlo mu být v noci horko a zapařil se… To je normální. Já bych chlapovi nikdy ráno nekouřila, právě že ikdyž je od večera umytý, nepřijde mi ráno úplně čistý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.24 19:12

@Černá Madonna Ne ne, já těhotná nejsem, ale to víš, že mě napadlo, jestli nemám nějak rozhozený chutě a čich :D. Jsem tady pak ochutnávala a očichávala mraky věcí a všechno v pohodě :).

• Citovat
  • Upravit
16091
16.5.24 20:25
@Anonymní píše: Více

To mě jen tak v tu chvíli napadlo. :lol:
Tak uvidíš, možná, že to byl jen momentální stav a příště to může být zase dobrý. :kytka:
Kdyby měl nějakou bakteriální infekci nebo mykózu, musel by i sám pociťovat nějaké obtíže. :think:
Ale pokud to bude trvalý stav, určitě by bylo dobré vyhledat urologa. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.5.24 20:27

@Černá Madonna Jako doufám, že příště už to bude v pořádku a snad se jednalo jenom o noční erotiku. Překvapilo mě to, protože jsem se s tím nikdy nesetkala :). Každopádně pokud se to bude opakovat, vyšlu ho k lékaři a bude útrum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16091
16.5.24 20:37
@KatSi52 píše: Více

Pokud jsi se s tím u něj ještě nikdy nesetkala a jste v dlouhodobějším vztahu, tak určitě víš v čem spí. :D
Myslím, že kdyby šlo o pouhé „zapaření“, jak tu mnozí píší, tak by to nebylo asi poprvé. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí