Silicea 9ch dávkování při očkování

13
1.5.14 15:08

Silicea 9ch davkovani pri ockovani

Ahojte holky, omlouvam se jestli tema jiz existuje, ale nenasla jsem ho. Jdeme za tyden na ockovani proti tuberkuloze a poridila jsem si homeopatika Silicea 9ch jenze nevim presne davkovani. Lekarnice mi jen rekla, ze tyden pred a po ale nerekla jakou davku. Mala ma 8 mesicu a nemuzu nikde poradne dohledat zda to redit ci davat vcelku a jake mnozstvi atd… Mohl by mi nekdo prosim poradit? Dekuji moc predem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9024
1.5.14 15:16

@zaza9 Toto je otázka pro @Jankap a @katkapardubice a @Sluka
Preventivní podávání homeo kolem očkování se spíše nedoporučuje. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
1.5.14 15:49

@zaza9
Homeo se urcuje podle priznaku pacienta. Ale nemáme křišťálovou kouli, tak nevíme, jaké příznaky po očkování bude mít. Proto nemůžeme určit homeo dopředu. Upřímně řečeno, zatím jsem nikdy nedávala po očkování Siliku.

Lepší je ale celková léčba, to je vyladění organismu předem, zvýšení jeho obranyschopnosti. Jen je nutné s ni začít dřív, naprosté minimum je měsíc před očkováním, raději víc.

Proč vlastně ockujete TBC?

Ignorujte chyby, pisu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.5.14 16:09

Ockuji, protoze zijeme v Anglii a je zde vetsi vyskyt tuberlulozy. Kdyby jsme zili v CR, tak by jsme neockovali. A protoze mala pujde tady v budoucnu do skolky, tak se dostane vic do styku s detima z jinych zemi, kde se tuberkuloza vyskytuje jeste vic. Homeopatika jsem si koupila kdyz jsem byla na navsteve v cechach a siliceu mi dala lekarnice na prave tohle ockovani. Prosla jsem si ruzne diskuze a nasla jsem i dalsi maminky, ktere siliceu dovali v den a po ockovani. Tak ted nevim. Chtela bych ji ochranit a poskytnout co mozna nejlepsi snaseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
1.5.14 22:44

@zaza9
Ano, někteří věří, že Silica je lék, který ochrání před následky očkování. Ale není to bohužel pravda. Jak už jsem říkala, lék se určuje podle příznaků pacienta. Jenže každý z nás má reakci na očkování jinou - někdo má čtyři dny horečky, další se osype ekzémem, třetí začne být velmi často nemocný, čtvrtý je bez jakékoliv reakce, pátý… proto každý z těchto pacientů potřebuje jiný homeo lék.

V podstatě záleží na tom, zda je tvoje dcerka na TBC citlivá. Pokud ano, tak bude mít reakci i na očkování proti TBC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.5.14 23:01

@Jankap No a co by jsi mi teda v tehle situaci doporucovala udelat? Bohuzel zrusit ockovani a preobjednat uz moc nejde. Uz jsem to udelala jednou a cekaci doba je nekolik mesicu a to uz by nam vyprsela moznost ockovani… Ani nevim jaka je dostupnost homeopatik tady v lekarnach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
1.5.14 23:15

@zaza9
Nejsem příznivcem očkování, až moc dobře vím, jaké problémy dokáže způsobit.
Pokud ale očkovat chceš, tak ti nezbývá než doufat že problémy nebudou. A pokud budou, tak jít za nějakým homeopatem v Anglii, můžu doporučit třeba tenhle seznam. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.5.14 23:19

@Jankap
Dekuji za radu a seznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...