silikonový vál

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10459
20.11.06 15:32

silikonový vál

ahoj maminky, prosím používáte některá silikonový vál od Tescomy? Jste s ním spokojené?
díky za info
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
20.11.06 16:02

Ten jsem dostala minulý rok od manžela k vánocům. Fakt je super. Opravdu se nehne z místa a docela dobře se čistí :) Dá se smotat, takže nezabere moc místa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
20.11.06 16:27

Ahojky,

ja jsem ho letos dostala od tchyne k velikonocum a je super! Drzi dobre, neklouze, nezabere pri skladovani moc mista a da se dat do mycky. Podle navodu se da na nem i pect, ale to jsem jeste nezkousela… a jsou na nem i „vyryta“ kola ruznych velikosti, takze seda pouzit i jako sablona…

Urcite doporucuju!

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
20.11.06 17:41

Já ho objevila v obchodě až teď a korát mě zarazil ten materiál. Nepůsobí na mě moc důvěryhodně ( ta guma) . Ale mám teskoma silikonovou bábovku, tak asi pořídím i ten vál. Doufám, že se pak nějakým testem neukáže, že se z toho něco uvolňuje, jako byla loni aféra s oranžovými bábovkami tuším taky od Teskomy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
20.11.06 17:58

Já ho mám taky a je opravdu dobrý. Jediné, v čem vidím problém, je to, že se pak špatně suší, jelikož mi nejde nějak opřít tak, aby prostě neležel. Možná by pomohlo pověsit ho na šňůru, ale tu doma nemáme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
20.11.06 18:03

Mám taky a maximální spokojenost. A suším ho přehozený přes židli v kuchyni.
A k silikové formě na bábovku. Pekla jsem v ní 2× a letěla do koše. Já v tom asi neumím péct, protože to pokaždé byla hrůza, hrůzoucí. Takže dál peču v takové té keramické, ještě z dob našich babiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
20.11.06 19:41

Potápko, hned letěla do koše, jo? :D :D :D :D
No vtip je v tom, že musíš tu bábovku nechat úplně vychladnout, nejlepe přes noc. Pak jde krásně vyndat.
S tím válem jste mě nahlodaly. Už jsem se na něj dívala v obchodě a přemýšlela jsem, jestli to není zbytečnost. Je fakt, že když válím těsto na pečícím papíru, strašně klouže po stole… M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
21.11.06 20:03

Holky moc děkuju, napíšu teda Ježíškovi :lol:
Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
6.12.06 10:15

Ahojky, taky mohu doporučit silikonový vál od Tescomy. Mám ho asi půl roku a nejlevnější jsem ho viděla v Globusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.06 11:15

Holky, kolik tak priblizne ten silikonovy val stoji? V sobotu mam se segrou a mamou pecici akci, tak by se tam celkem siknul… Diky za info. Neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit
1762
10.12.06 22:37

A není malý. Já mám klasický dřevěný a tenhle se mi zdál malý. Asi jsou různé velikostil. Jaký máte? Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
5.1.07 10:24

Ahoj,
můžu doporučit. Dostala jsem ho v listopadu od mámy k svátku a hned měl premiéru o týden později při pečení vánočních perníků a později i cukroví, štrůdlu atd. 8) … je super. Neklouže, dobře se čistí a suším ho na opěradle židle, sroluji a zastrčím do linky. Klasický vál by se mi v naši kuchyni špatně skladoval a toto je fakt dobrý nápad. Máma měla obavy, jak tento dar přijmu, ale já byla opravdu madšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
5.1.07 13:19

ahoj,
tak jsem si ho nakonec koupila, byl u nás v tescomě slevněný z 500 na 350 - ta prostřední velikost.
Je perfektní. Na linecké jsem ho musela trošku pomoučit, ale linecké je lepivé, na perníčky vůbec a klárka mi z něj krásně sundávala přebytky a tvary ukládala na plech.
Umyla jsem ho v myčce a zarolovala do silikonové formy na bábovku.
Můžu jen doporučit. pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
13.6.12 09:52

Holky, mooooc děkuju za vaše příspěvky! Zrovna si ho chci po výplatě koupit. Do ted jsem váhala, ale podle vašich názorů a zkušeností jdu do toho. Taky jsem myslela, že koupim tu formu na bábovku a díky vám si ji fakt koupimTakže moc díky :dance: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1461
15.12.20 09:08

Vykrajování bez válu

Ahoj. Holky nemám vál a dnes mám se synem v plánu perníčky. Tak mi poraďte na čem vykrajovat :mrgreen:… Vál tady teď neseženu a nemám od koho půjčit. Napadá mě na kuchyňské desce ale zas mám strach kdyby na to syn víc zatlačil abych neměla něco z desky v těstě :mrgreen:… Prkýnko máme malé protože mě stačí a teď babo raď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný