Silná intuice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@lachtanice86 píše:
Mám to tak od mládí. Věděla jsem ze umřela babička, vzbudila jsem se v ten čas. Věděla jsem ze moje mamka je nemocná dřív než ona, že má svagrova je těhotná ještě než ji vynechala ms. A v obou případech jsem věděla i pohlaví. Mému bráchovi jsem to řekla hned jak jsem to cítila. Pak volali ze to tak bylo. Vnitřně vždy vím kudy jet, už xkrat jsem se vyhla bouracce. Jednou jsem nenastoupila do vlaku, ten měl potom nehodu. Při srážce umrelo 5lidi. A vedela jsem ze můj kamarád není ok, napsala jsem mu a odepsala jeho maminka ze leží v nemocnici po bouračce v umělém spánku. Věděla jsem to chvili po nehodě. Vždy aniž by mi to někdo řekl. Já tomu neříkám nijak, posloucham ten „hlas“, ještě mě nezklamal.
Ale lidem kolem to moc neříkám. Většinu to děsí nebo tomu nevěří.
Mohla bych se Tě zeptat, jak pracuješ na tom, aby jsi tu intuici měla? Nebo ji případně rozvíjela? Věřím, že tohle dokážeme všichni, ale ne každý tomu věří atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou jednoduše věci které vím
Ta informace ke mě přijde sama.
Má to moje maminka i jedna i mých dcer.
S nikým o tom nemluvím. Ví to moje kamarádka. Ta se mě vždy pta jak to cítím. A vždy to vyjde.
I dobré i špatné věci
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
No tak to něco ti radí špatně. Budeš sedět a čekat na porouchaného člověka? Uzavři to a začni žít svůj život. Ať ti za dvacet let není líto, že jsi to promarnila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V jaké @zlatovlaska2?
Já se rovnou přiznám, že ode mne (a dítěte) utekl chlap zpátky k rodičům a do teď neznám důvod. Již je tomu půl roku a mě něco říká, že se vrátí. Život, hlavně emoce, energie atd. mám jak na houpačce. Jednou je ke mně milý, se vším mi pomůže, dokonce mi dá najevo, že ho přitahuju a jindy je úplný opak (kvůli dítěti se vídáme).
Ten pocit jsem měla již od začátku, kdy jsem došla za kartářkou, protože jsem měla chuť za ním prásknout dveřmi a celkově to s ním uzavřít, ale něco mi říkalo, že to dělat nemám… a tak stále čekám.