Silná intuice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Silna intuice
Ahoj stalo se vám někdy že jste něco prostě věděli? Že jste měli tak velký vnitřní pocit že něco tak je a ono to tak fakt bylo? Nebo pocit že máte někde jít, nejít něco udělat, neudělat, někomu se ozvat atd.? Prostě intuici? Co myslíte že to je? Náhoda?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám to tak od mládí. Věděla jsem ze umřela babička, vzbudila jsem se v ten čas. Věděla jsem ze moje mamka je nemocná dřív než ona, že má svagrova je těhotná ještě než ji vynechala ms. A v obou případech jsem věděla i pohlaví. Mému bráchovi jsem to řekla hned jak jsem to cítila. Pak volali ze to tak bylo. Vnitřně vždy vím kudy jet, už xkrat jsem se vyhla bouracce. Jednou jsem nenastoupila do vlaku, ten měl potom nehodu. Při srážce umrelo 5lidi. A vedela jsem ze můj kamarád není ok, napsala jsem mu a odepsala jeho maminka ze leží v nemocnici po bouračce v umělém spánku. Věděla jsem to chvili po nehodě. Vždy aniž by mi to někdo řekl. Já tomu neříkám nijak, posloucham ten „hlas“, ještě mě nezklamal.
Ale lidem kolem to moc neříkám. Většinu to děsí nebo tomu nevěří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stává se mi to běžně. Poslední dobou své intuici už dost věřím. Už se mi i někdy vymstilo, že jsem to ignorovala.
- Citovat
- Upravit
Také se mi to stává běžně, třeba jsem měla silný pocit, že nemáme s dětmi jet na hory lyžovat tady v ČR letos. Pocit, že máme jet jinam byl opravdu silný, ale nechtěla jsem být za hysterku, tak se jelo. A byla to chyba, možná kdybychom jeli jinam, tak by se nic nestalo…Ale kdo ví…Syn si pak zlomil nohu, ale to už nikdo nezmění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před mnoha lety mně v noci vzbudil sen, jak nám kradou auto…ráno jsem se vzbudila a po našem autě na parkovišti pouze prázdné místo
Jak já si rvala tenkrát vlasy, že jsem se z té postele nezvedla a nešla se podívat…třeba to byla zrovna ta osudová chvíle…čert ví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladenkaaa píše:
Ahoj stalo se vám někdy že jste něco prostě věděli? Že jste měli tak velký vnitřní pocit že něco tak je a ono to tak fakt bylo? Nebo pocit že máte někde jít, nejít něco udělat, neudělat, někomu se ozvat atd.? Prostě intuici? Co myslíte že to je? Náhoda?
Jo mela jsem intuici, ze nemam letet do recka byla jsem trochu nachlazena. Segra letela a byl to super vylet. Takze jsem zbytecne prisla o ok vylet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladenkaaa píše:
Stalo se mi to a trochu mě to i vyděsilo, že to tak cítím, vnímám.
Bylo to v období rozvodu, kdy se nahrnul stres, spousta odtajněných zjištění, rodinná úmrtí
bylo toho nějak moc během dvou měsíců.
A já začala silně cítít co je mi utajeno, co mám dělat a jak věci budou. Hodně zajímavá zkušenost a od té doby věřím. Těžko to popsat a ani jsem netušila, že to mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje babička toto „umi“. Já ne, ale docela by se mi to hodilo, občas jsem přesný opak, všude se vrhnu po hlavě a pak narazím…nějaká intuice, co by mě občas zbrzdila, by se hodila. Ale poměrně často se mi hlavně s mamkou nebo jednou kamarádkou stává, že na ni myslím, vezmu do ruky telefon, ze ji napíšu, a v tu vteřinu mi začne zvonit, ona mi volá, prý si na mě vzpomněla, tak vzala do ruky telefon…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, stává se mi to. Poprvé se mi to stalo, když jsem byla někdy v pubertě. Šla jsem ze školy a měla jsem takový zvláštní pocit, že se stalo něco s mámou. Ten pocit mi celou cestu ze školy nešel vyhnat z hlavy. Pak když jsem přišla domů, dozvěděla jsem se, že ji odvezli do nemocnice. Pak jsem pár let tenhle pocit nemívala, ale zhruba před dvěma lety se mi to zase vrátilo. Jen s tím asi neumím úplně pracovat a uvědomím si to až zpětně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladenkaaa píše:
Věřím svému vnitřnímu pocitu, ale nenazývám ho radši intuicí. Spíš si myslím, že je to dobrý odhad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také se mi to celkem často stává… například nedávno jsem jela s kamarádkou z výletu a přelétla mi v hlavě myšlenka, že se vybouráme. Za 10 minut se to opravdu stalo a ne naší vinou, naštěstí se nikomu nic nestalo, ale stejně, nebylo to příjemné…přátelé už mě znají a vědí, že mám tento „dar“, cizím lidem to neříkám, mysleli by si, že jsem padlá na hlavu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla intuici, že mě můj přítel s „výhodama“ o. ebá. á a nakonec se ukázala jako správná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Intuici, tedy sesty smysl, ma pry kazdy, jen ne kazdy ten hlas vnima a bere vazne…taky jsem mela parkrat tu cest, treba tesne pred tim, nez jsem bourala a sla k autu, jsem mela najednou hrozny a bezutesny pocit, ze to auto je nejake „zle“ a nechtela jsem do nej vubec nastoupit…ale vyjela jsem a o 3 minuty pozdeji jsem mela jine auto v kufru…nebo, kdyz jsem se jeste jako teenager probudila nad ranem a videla z okna brachu, jak nekam jde a hned me napadlo, ze nesmi nikam jit a projel mnou takovej osklivej pocit, ale pak jsem usnula a zapomnela na to…odpoledne, kdyz jsem prisla domu, mi mamka rekla, ze je bracha v nemocnici, slavil s kamaradem konec skolniho roku a nejak kluky napadlo, ze si k tomu daji flasku…oba meli tenkrat otravu alkoholem. Nastesti bez nasledku. Nebo, kdyz mi mamka volala na dovolenou a me najednou hlavou probehla otazka - a co ten deda, jak je na tom…vubec nevim proc, ani jsem to nevyslovila, ale druhy den mi mamka volala, ze dedovi bylo zle a odvezli ho do nemocnice pro podezreni na mrtvici…a spoustu dalsiho…je toho hodne, v podstate dnes a denne, mi v hlave naskakuje spoustu drobnosti, ktere se pak potvrdi…
- Citovat
- Upravit
@Vladenkaaa píše:
A není to spíš předtucha než intuice? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na to věřím
Ahojky já tomu věřím jen jsem teď v těžké situaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit