Podivné setkání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podivné setkání
Ahoj všem, prvně se omlouvám jestli jsem tohle téma špatně zařadila, ale úplně přesně nevím kam. Nevím kde jinde se z toho vykecat, protože jsem z toho fakt dost mimo. ![]()
Před cca 5 lety jsem pracovala u jedné firmy, kde jsme byly taková parta 4 holek (my 3 zaměstnankyně a 1 vedoucí), kdy jsme si všechny rozuměly a vse bylo super. Bohužel, naše cesty se pak rozešly a s vedoucí (říkejme jí třeba Lucka) bohužel ne úplně v dobrém. Čas plynul, s jednou z kolegyň jsem pořád v kontaktu a jsme kamarádky, druhá uz se s námi nebaví. Často jsme na naší vedoucí Lucku vzpominaly a ze bychom to s ní chtěly udobrit, no nebyly jsme schopné za těch 5 let udělat ten první krok. Na Silvestra kamarádku ten strach opustil a napsala Lucce SMS, že bychom se s ní chtěly vidět. Druhý den přišla odpověď od její vnučky, že Lucka je už půl roku po smrti…
Nebudu lhát, sebralo nás to obě víc než bychom čekaly.
Dnes jsme byli s manželem a dcerou na nákupech a na konci jsme se stavili do restaurace, která je vedle obchodu. Ja jsem šla s dcerou na záchod a když jsem vyhledla ven, viděla jsem tam Lucku. Která je už vlastně přes 3/4 roku po smrti. No začala jsem se klepat, ale nedalo mi to a sla jsem za paní se zeptat, jestli tu Lucku náhodou nezná (nechtěla jsem ji oslovovat přímo, když vím že už nežije, ale ta podoba mi nedala abych ji neoslovila), ale ona se na mě jen podívala, tak zvláštně se pousmála a zavrtela hlavou. Ale nevydala ani hlásku, ani slovo. A když jsem se jí začala omlouvat, otočila se a sla dal, nenechala mě ani dorict. No bohužel jsme obě mirily na záchod, tak to bylo trošku trapné a my jsme pak s malou šly do restaurace, kam sla zase ona si koupit jídlo. Celou dobu po nás pokukovala, pak odešla. Doufala jsem, že přijde a řekne že to je fakt ona, I když je to asi nemožné.
Ja jsem se klesala jeste asi 20 minut potom. Vím, že má být po smrti a je nemožné aby to byla ona, ale ta podoba… ta mě dostala. I manžel podle fotky řekl, že jsou si podobné. Ja jsem z toho úplně mimo. Teď na to zase myslím, co to bylo… Vím, že se říká že každý má svého dvojnika a nevím jestli tomu věřit nebo ne. Je mi líto paní, že jsem na ni tak vybafla, snad že mě nebude mít trauma.
Nevim kde jinde se podělit, nemám kolem sebe přímo lidi kteří by to se mnou nějak probrali aniž by mi řekli, že jsem blázen. A někdo, kdo si to nezazil to ani pochopit nemůže, ten pocit. Stalo se něco podobného někomu z vás?? Díky za přečtení a případnou odpověď.
Příspěvek upraven 12.04.23 v 21:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@TatarQa píše:
Ahoj všem, prvně se omlouvám jestli jsem tohle téma špatně zařadila, ale úplně přesně nevím kam. Nevím kde jinde se z toho vykecat, protože jsem z toho fakt dost mimo.![]()
Před cca 5 lety jsem pracovala u jedné firmy, kde jsme byly taková parta 4 holek (my 3 zaměstnankyně a 1 vedoucí), kdy jsme si všechny rozuměly a vse bylo super. Bohužel, naše cesty se pak rozešly a s vedoucí (říkejme jí třeba Lenka) bohužel ne úplně v dobrém. Čas plynul, s jednou z kolegyň jsem pořád v kontaktu a jsme kamarádky, druhá uz se s námi nebaví. Často jsme na naší vedoucí Lucku vzpominaly a ze bychom to s ní chtěly udobrit, no nebyly jsme schopné za těch 5 let udělat ten první krok. Na Silvestra kamarádku ten strach opustil a napsala Lucce SMS, že bychom se s ní chtěly vidět. Druhý den přišla odpověď od její vnučky, že Lucka je už půl roku po smrti…
Nebudu lhát, sebralo nás to obě víc než bychom čekaly.Dnes jsme byli s manželem a dcerou na nákupech a na konci jsme se stavili do restaurace, která je vedle obchodu. Ja jsem šla s dcerou na záchod a když jsem vyhledla ven, viděla jsem tam Lucku. Která je už vlastně přes 3/4 roku po smrti. No začala jsem se klepat, ale nedalo mi to a sla jsem za paní se zeptat, jestli tu Lucku náhodou nezná (nechtěla jsem ji oslovovat přímo, když vím že už nežije, ale ta podoba mi nedala abych ji neoslovila), ale ona se na mě jen podívala, tak zvláštně se pousmála a zavrtela hlavou. Ale nevydala ani hlásku, ani slovo. A když jsem se jí začala omlouvat, otočila se a sla dal, nenechala mě ani dorict. No bohužel jsme obě mirily na záchod, tak to bylo trošku trapné a my jsme pak s malou šly do restaurace, kam sla zase ona si koupit jídlo. Celou dobu po nás pokukovala, pak odešla. Doufala jsem, že přijde a řekne že to je fakt ona, I když je to asi nemožné.
Ja jsem se klesala jeste asi 20 minut potom. Vím, že má být po smrti a je nemožné aby to byla ona, ale ta podoba… ta mě dostala. I manžel podle fotky řekl, že jsou si podobné. Ja jsem z toho úplně mimo. Teď na to zase myslím, co to bylo… Vím, že se říká že každý má svého dvojnika a nevím jestli tomu věřit nebo ne. Je mi líto paní, že jsem na ni tak vybafla, snad že mě nebude mít trauma.
Nevim kde jinde se podělit, nemám kolem sebe přímo lidi kteří by to se mnou nějak probrali aniž by mi řekli, že jsem blázen. A někdo, kdo si to nezazil to ani pochopit nemůže, ten pocit. Stalo se něco podobného někomu z vás?? Díky za přečtení a případnou odpověď.
A Lenka je Lucka??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z jo.. to se může stát jen mne, vymyslet si jméno a ve vteřině použít jiné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že půl roku po smrti babičky (když odepisovala vnučka) by asi neměl zapnutý mobil, aktivní SIM snad nikdo.Na co? takže já si myslím, že to ona byla, jen se s nikým z vás nechce vidět a proto napsala tuhle blbost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa píše:
@Petra Z jo.. to se může stát jen mne, vymyslet si jméno a ve vteřině použít jiné.
a byly jste parta 4 holek, a z toho Lenka-Lucka najednou není holka, ale ňáká stará paní s vnučkou, a navíc už je po smrti
no nějak ti to moc nesedí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa píše:
Ahoj všem, prvně se omlouvám jestli jsem tohle téma špatně zařadila, ale úplně přesně nevím kam. Nevím kde jinde se z toho vykecat, protože jsem z toho fakt dost mimo.![]()
Před cca 5 lety jsem pracovala u jedné firmy, kde jsme byly taková parta 4 holek (my 3 zaměstnankyně a 1 vedoucí), kdy jsme si všechny rozuměly a vse bylo super. Bohužel, naše cesty se pak rozešly a s vedoucí (říkejme jí třeba Lucka) bohužel ne úplně v dobrém. Čas plynul, s jednou z kolegyň jsem pořád v kontaktu a jsme kamarádky, druhá uz se s námi nebaví. Často jsme na naší vedoucí Lucku vzpominaly a ze bychom to s ní chtěly udobrit, no nebyly jsme schopné za těch 5 let udělat ten první krok. Na Silvestra kamarádku ten strach opustil a napsala Lucce SMS, že bychom se s ní chtěly vidět. Druhý den přišla odpověď od její vnučky, že Lucka je už půl roku po smrti…
Nebudu lhát, sebralo nás to obě víc než bychom čekaly.Dnes jsme byli s manželem a dcerou na nákupech a na konci jsme se stavili do restaurace, která je vedle obchodu. Ja jsem šla s dcerou na záchod a když jsem vyhledla ven, viděla jsem tam Lucku. Která je už vlastně přes 3/4 roku po smrti. No začala jsem se klepat, ale nedalo mi to a sla jsem za paní se zeptat, jestli tu Lucku náhodou nezná (nechtěla jsem ji oslovovat přímo, když vím že už nežije, ale ta podoba mi nedala abych ji neoslovila), ale ona se na mě jen podívala, tak zvláštně se pousmála a zavrtela hlavou. Ale nevydala ani hlásku, ani slovo. A když jsem se jí začala omlouvat, otočila se a sla dal, nenechala mě ani dorict. No bohužel jsme obě mirily na záchod, tak to bylo trošku trapné a my jsme pak s malou šly do restaurace, kam sla zase ona si koupit jídlo. Celou dobu po nás pokukovala, pak odešla. Doufala jsem, že přijde a řekne že to je fakt ona, I když je to asi nemožné.
Příspěvek upraven 12.04.23 v 21:39
A vis jiste, ze je Lucka mrtva, vis, kde je pohrbena? Mozna si z vas udelala srandu, a proto v tom OC nepromluvila, aby ji to neusvedcilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 nevim.. třeba si to číslo nechala? Z nějakého důvodu. Nebo si ho mohla vzít vnučka? Nad tím jsem uplne nepřemýšlela. Ale ani by mě nenapadlo, že by si sama Lucka vymyslela až takovouhle blbost, to mi přijde dost hnusný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamaradka napsala na mobil Lucky, ktera na vas nela byt nastvana. Proc by vnucka pouzivala jeji mobil? To nikdo nedela. A pul roku ho nabijela a hlidala zpravy? Vystrelila si z vas, nechtela vas videt. A ted to byla ona. To je moje teorie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 píše:
Myslím, že půl roku po smrti babičky (když odepisovala vnučka) by asi neměl zapnutý mobil, aktivní SIM snad nikdo.Na co? takže já si myslím, že to ona byla, jen se s nikým z vás nechce vidět a proto napsala tuhle blbost.
ano, pokud je to celé pravda, tak holka-babička Lenka-Lucka vůbec nezemřela, ale nechce se s bývalými kolegyněmi stýkat, byla to ona, tak proto nemohla promluvit,
ale celé je to volajaké zmetené - moc se mi to nepozdává
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A máš to krom té sms nějak potvrzené, že je Lucka po smrti? Ty sama si jsi jistá, že to nebyla přímo ona, ale jen žena hodně jí podobná?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D. Tak to samozřejmě nevím, psala jsem ze to byl kontakt po 5 letech a když mi někdo dá takovou informaci, nemám potřebu se v tom stourat, o tomhle se snad nezertuje.
Ale je pravda že mi hlavou proběhlo ledascos, I to že mrtvá není a třeba jsme měly jiné číslo. Nevím, je to prostě celé zvláštní, nechci z toho dělat kovbojku nebo nějaké teorie, ale celé mé to tak dostalo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na co by si to číslo nechávala? určitě má svoje číslo, přijde mi to divný (smutný) si nechávat tel. číslo někoho, kdo umřel.
Zkoušela si její číslo Googlit? - může vyjet třeba někdě u inzerátu
zkoušela si jí hledat na Facebooku, Linkedin..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a pak ještě zkusit zavolat z cizího čísla (pro případ, kdyby měla ještě to tvé uložené) no a představit se třebas jako z banky a jestli hovoříš s tou a tou… tak jedině by jsi se mohla dozvědět pravdu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa A ty bys ji nepoznala na 100%, kdyby to byla ona? Podle oci, pihy, neceho jedinecneho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D. píše:
A vis jiste, ze je Lucka mrtva, vis, kde je pohrbena? Mozna si z vas udelala srandu, a proto v tom OC nepromluvila, aby ji to neusvedcilo.
přesně tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit