Podivné setkání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15051
17.4.23 12:24
@bjetuschka píše:
@boball @stinga Mně tady přijdou podivní všichni zúčastnění. Ta kolegyně, že nejspíš hraje mrtvou místo toho, aby na rovinu řekla, že se bavit dál nechce. A zakladatelka s kámoškou, že jsou tak urputné a každé odmítnutí je pobízí k dalšímu lustrování :zed:

Tak pochopitelně, nemusela na sms vůbec reagovat a pokud by nedaly pokoj, číslo si rovnou zablokovat.Ale,třeba jí v tu chvíli přišlo lepší napsat, že je po smrti. Myslela si, že tím je odpálkuje navždy, no a spletla se.Jak na potvoru je člověk zrovna potká. :lol: A jim místo aby to došlo, hrabou se v tom a hrabou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.4.23 13:31

Tyjo, vy tady všichni děláte jak kdybychom ji tahali z hrobu. :D :D normálně na Silvestra jsme dostali SMS ze je po smrti, 4 měsíce později jsem ji potkala tak jsme napsaly 2 další SMS. Veškeré lustrovani bylo jen soukromé a ze zvědavosti a nikoho to neobtezovalo. Nevím jak vy, ale mě opravdu zarazi když potkám někoho, kdo má být po smrti. Nehledě na to, ze odmítnutí bylo jen jedno, děláte jak kdyby nám řekla 20× ze se s námi nechce bavit a my ji furt volaly a psaly, ale tak to vůbec není. :D :D tak ja nevim, za co vy nás tady máte, nebo jak jste si to vylozily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
17.4.23 13:48

Ja se nedivim, ze je zakladatelka zvedava. Taky bych na to myslela. Asi je to i zaliba v detektivkach. Proste nekdo chce prijit zahade na kloub, nekoho to nezajima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
17.4.23 13:57
@bjetuschka píše:
@boball @stinga Mně tady přijdou podivní všichni zúčastnění. Ta kolegyně, že nejspíš hraje mrtvou místo toho, aby na rovinu řekla, že se bavit dál nechce. A zakladatelka s kámoškou, že jsou tak urputné a každé odmítnutí je pobízí k dalšímu lustrování :zed:

To není urputnost, taky nesnáším, když něco nevím najisto. Je mi jedno jaká bude výsledná informace, ale potřebuji vědět. Takže v tomto případě, kdyby mi kolegyně řekla, napsala, že mě nechce nikdy vědět, beru, vyřešeno. V případě, že bych já, s mizernou pamětí na obličeje a jména, potkala někoho mě povědomého, ačkoliv měl být mrtev, a ten na dotaz jen tajemně mlčel, místo aby řekl, to je omyl, tak bych taky chtěla vědět na čem vlastně jsem a pátrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12573
17.4.23 14:05

Ty jo, tak já nevím, když si to promítnu do sebe… že jsem těch kolegyň měla za život hodně a taky mám jednu, se kterou jsm se rozešly blbě… prostě kdyby přede mnou hrála vlastní smrt :D a já bych měla tušení, že kecá (což v tomhle případě je naprosto evidentní), tak by mi naprosto nestála za další kontaktování. Chápu, že jsou ženský zvědavý, tak zkoušejí najít syna na FB, ale proč pak psát další SMS? Mně to přijde tak strašně blbý jednání ze strany té kolegyně, že bych si sama připadala hloupě pak znova na SMS odpovídat. Přistoupila bych tím na tu hru a to mi přijde pod úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.2.24 22:52

Tak jak? Máme po deseti měsících nějaký nový zvrat? Tenhle příběh je lepší než kdejaký Kriminální případy v televizi :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75958
24.2.24 23:13

@TatarQa napíšeš, jestli to má nějaké pokračování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
25.2.24 15:56

@Eweli88 @stinga

Ahoj děvčata, nic už se bohužel nedělo. Naposledy jsme psaly SMS, kdy nám odpověděla vnučka (asi??) s tím že nás nezná, ze babicka byla z práce znechucená, že si na ni nikdo 2 roky nevzpomněl a máme ji nechat odpočívat v klidu. Dále jsme nepatraly, jestli to je opravdu vnučka, nebo jestli to byla ta naše vedoucí a rozhodla se to řešit takhle.. těžko říct. Jen doufám, že už ji nebo jejího klona nepotkám znovu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75958
25.2.24 16:30
@TatarQa píše:
@Eweli88 @stingaAhoj děvčata, nic už se bohužel nedělo. Naposledy jsme psaly SMS, kdy nám odpověděla vnučka (asi??) s tím že nás nezná, ze babicka byla z práce znechucená, že si na ni nikdo 2 roky nevzpomněl a máme ji nechat odpočívat v klidu. Dále jsme nepatraly, jestli to je opravdu vnučka, nebo jestli to byla ta naše vedoucí a rozhodla se to řešit takhle.. těžko říct. Jen doufám, že už ji nebo jejího klona nepotkám znovu. :)

jsi fajn, že jsi odpověděla, takže záhada se nevyřešila, já jsem přesvědčená, že vedoucí žije a že to byla ona a i tu sms napsala ona - ale nejlepší je na ni už zapomenout :hug:
a jak píšeš, snad už ji nepotkáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.2.24 18:49

@stinga @TatarQa

Třeba jednou pravda vyplyne napovrch! Prozatím teda kauzu hážu do krabice Odložené případy :mrgreen: ale moc díky za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat