Podivné setkání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Martina D. píše:
Jakoze ta max 5leta vnucka zdedi cislo po mrtve babicce a rodice ji sepisou vzorovou sms, kterou ma oznamovat pripadnym zajemcum o kontakt s babickou jeji smrt?Nic absurdnejsiho jsem nikdy neslysela. Navic doma 5lete dite zrovna mam, tak vim, ze je tohle uplny nesmysl.
To by musela byt starsi vnucka nez 5 let. Petileta nebude posilat nic, ani jednoduchyho, ani slozite napsanyho.
Pokud vim, zakladatelka o vnucce nevedela, tak to muze byt i vyvdana vnucka jeji nebo potomku v mezicase. Kamarad se znovu ozenil s pani, co ma 2 deti. Jeho rodice berou ty vyzenene taky jako vnuky nebo se k nim tak chovaji. Kdyz prijede se vsema trema detma, tak vsichni oslovuji babi/dedo.
Nicmene se klanim k tomu, ze to byla ta pani a mrtva neni. Jen jsem nastinila dalsi moznost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindenSkyHope píše:
Výjimečně bohužel může. Moje dcera se naučila v pěti letech číst genetickou metodou, odpovídalo to úrovni zhruba třetího ročníku. Sčítala, odčítala, ale raději bych měla doma normální dítě s průměrným, klidně i podprůměrným intelektem, než těžkého Aspergera. Takže ta by odpovědět zvládla, ale slovník má rozhodně jiný i ve vyšším věku.
Mně to přijde, že to napsala přímo paní, kterou zakladatelka uhání.
Ježíš, beru to všeobecně. Má mladší dcera taky v pěti normálně uměla číst, psát a počítat a odečítat do 20-ti. Nemá Asperger, jen je chytrá a udrží pozornost. Místo první mohla jít rovnou do třetí.
SMS psal někdo dospělý, viz. vykání a slovosled. Klidně to mohla napsat její dcera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
@Bytsamsebou A proc by se dcera vydavala za vnucku?
Napsala,, babička ". To hned neznamená, že je to její vnučka! Já svou matku a tchýni oslovuji a vyprávím o ní jako o babičce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše:
Napsala,, babička ". To hned neznamená, že je to její vnučka! Já svou matku a tchýni oslovuji a vyprávím o ní jako o babičce.
Aha, tak to by mne nenapadlo mluvit tak o matce k cizimu neznamemu cloveku, ale asi muze byt.
Ale stejne si myslim, ze to byla ona. Proc by jinak nemluvila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
Aha, tak to by mne nenapadlo mluvit tak o matce k cizimu neznamemu cloveku, ale asi muze byt.
Ale stejne si myslim, ze to byla ona. Proc by jinak nemluvila?
Tak spousta lidí s cizími lidmi nekomunikuje
! Třeba byla v šoku, že si jí někdo s někým spletl. Kdyby chtěla, ať jí nikdo nepozná, zamaskuje se jinak a né, že nepromluví
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše:
Tak spousta lidí s cizími lidmi nekomunikuje! Třeba byla v šoku, že si jí někdo s někým spletl. Kdyby chtěla, ať jí nikdo nepozná, zamaskuje se jinak a né, že nepromluví
.
Jak se tak narychlo zamaskujes?
Asi nebude chodit po ulici stale zamaskovana…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
Jak se tak narychlo zamaskujes?
Asi nebude chodit po ulici stale zamaskovana…
Když by člověk chtěl, aby ho někdo nepoznal, nechodil by do nákupních středisek a když už, minimálně by si nasadil sluneční brýle
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše:
Když by člověk chtěl, aby ho někdo nepoznal, nechodil by do nákupních středisek a když už, minimálně by si nasadil sluneční brýle.
Jasny, bude chodit az do konce zivota kanalama nebo ve slunecnich brylich.
Pani to ponekud nedomyslela. Muj nazor. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše:
Když by člověk chtěl, aby ho někdo nepoznal, nechodil by do nákupních středisek a když už, minimálně by si nasadil sluneční brýle.
Ona asi toto nalhala jen tem kolegynim. A asi nebylo tak pravdepodobny, ze je potka. Tady pani ji potkala poprve za vice jak pet let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
Jasny, bude chodit az do konce zivota kanalama nebo ve slunecnich brylich.
Pani to ponekud nedomyslela. Muj nazor.
Proto je kravina, že si vymyslela svou vlastní smrt a dál chodí mezi lidi
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše:
Tak ona si jednou vymysli lez, aby se zbavila nezadoucich kamaradek, a kvuli tomu se bude do smrti plizit kanaly, tak to jo. ![]()
V tomhle pribehu je tolik nesrovnalosti, ze dava smysl jen to, ze babicka zije. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše:
Proto je kravina, že si vymyslela svou vlastní smrt a dál chodí mezi lidi.
Chtela se zbavit kamosek a bydli ve vetsim meste. Sance, ze potkas nahodne treba v Praze jednu ze svych tri nezadoucich kamosek, neni moc velka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A navic zadna dospela osoba se neznamemu kontaktu nepodepisuje jako „Anet“. Je to stylizovano, jakoze to psalo dite o babicce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit