Podivné setkání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tu sms psal nekdo dospely, kdo se bud vyjadruje infantilne, nebo chtel predstirat, ze je dite. V tomhle pribehu je vse nelogicke, od dedeni telefonniho cisla po potkani nemluviciho dvojnika. Plyne mi z toho, ze Lucie udelala nejapny zert.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu kolegyni jsi znala zblizka asi dobre. Tato pani vypadala v obliceji opravdu stejne? Chapu pohled z dalky, ze muze byt podobna, ale co v obliceji? Treba mimika, chovani. Vyrazna znameni - znaminko, jizva, nemela neco? A co styl oblekani / vkus? Retizek, prsteny. V tomto veku uz se malo meni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ledová káva píše:
To je pravda, dítě nenapíše" s politováním"
Mohla mit predepsanou sms od rodicu, kterou ma posilat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oudrey píše:
Mohla mit predepsanou sms od rodicu, kterou ma posilat
Jakoze ta max 5leta vnucka zdedi cislo po mrtve babicce a rodice ji sepisou vzorovou sms, kterou ma oznamovat pripadnym zajemcum o kontakt s babickou jeji smrt?
Nic absurdnejsiho jsem nikdy neslysela. Navic doma 5lete dite zrovna mam, tak vim, ze je tohle uplny nesmysl.
Příspěvek upraven 13.04.23 v 10:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa píše:
@LindenSkyHope někde jsem to tu psala, byla to hloupost, nic proc by na nas mela takhle zanevrit (z mého pohledu teda, těžko říct jak to brala ona), ale s tou 3 kolegyni ještě potom komunikovala, která to celé vlastně rozpoutala tu hádku, takže těžko říct. A nevim jestli mohly mít s vnuckou až takový vztah, může ji být max 5 ale třeba to chtěli rodiče, jako památku… těžko říct.
Petilety dite by tezko napsalo takovou sms.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oudrey někde jsem tu zmiňovala chlupy na bradě (jo, je to vtipný ale je to tak) a ty tyhle paní měla taky. Oblečení, postoj, vlasy, vše sedělo. Ale myslím si že Lucka mrla na obličeji pihy, tahle paní ne, ale pihy se nechají odstranit a ona na odstranění některých pih byla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa píše:
@Oudrey to mi taky vrta hlavou, vypadala dost vyděšeně na to ze jsem se jí jen zeptala jestli to někdo je, ale tak nemůžu vědět co ten člověk má za sebou a proc takhle reagoval..
Tak to je jasny, ze vypadala vydesene, kdyz ma byt mrtva ![]()
Bylo ji trapne, proto ani nic nerekla. Kdyby to byla cizi pani a tak asi rekne - Ne, to jste si mne s nekym spletla. Nemyslis?
A petilety dite vetsinou neumi psat, natoz aby psalo takovy dlouhy zpravy.
Je nazivu a byla to (dost blba) sranda. Na 99 procent ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za vaše odpovědi a názory, víc se zde asi vymyslet/namítnout nedá. Proberu to ještě s tou mojí kolegyni/kamarádkou. Je pravda že 5leta vnučka by takovou sms asi nenapsala, což mě na Silvestra vůbec nenapadlo, takže za to díky. Původně jsem se chtěla jen svěřit a přečíst si, jestli se někomu stalo něco podobného, takové kovbojky jsem nečekala. ![]()
Taky se omlouvám za zmatek se jmény a chápu že to pro někoho může celé působit zmatečně, ale prostě za každým příběhem je nějaká „backstory“ která by dala opravdu dlouho zabrat, než by se celá popsala, snažím se vše vysvětlit stručně.
Pokud se na něco přijde/vyřeší tak sem určitě dám update. Ještě jednou díky všem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady se většina přiklání k tomu, že si z tebe ona dáma udělala “dobrý den”, ale vůbec to tak být nemusí. Já si své soukromí nechávám pro sebe a nikomu ať máme sebelepší vztahy nevytrubuju kolik mám sourozenců, bratranců, sestřenic. Vnučku vám mohla prostě zatajit a potkat si mohla opravdu jen hodně podobnou ženu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa píše:
Ahoj všem, prvně se omlouvám jestli jsem tohle téma špatně zařadila, ale úplně přesně nevím kam. Nevím kde jinde se z toho vykecat, protože jsem z toho fakt dost mimo.![]()
Před cca 5 lety jsem pracovala u jedné firmy, kde jsme byly taková parta 4 holek (my 3 zaměstnankyně a 1 vedoucí), kdy jsme si všechny rozuměly a vse bylo super. Bohužel, naše cesty se pak rozešly a s vedoucí (říkejme jí třeba Lucka) bohužel ne úplně v dobrém. Čas plynul, s jednou z kolegyň jsem pořád v kontaktu a jsme kamarádky, druhá uz se s námi nebaví. Často jsme na naší vedoucí Lucku vzpominaly a ze bychom to s ní chtěly udobrit, no nebyly jsme schopné za těch 5 let udělat ten první krok. Na Silvestra kamarádku ten strach opustil a napsala Lucce SMS, že bychom se s ní chtěly vidět. Druhý den přišla odpověď od její vnučky, že Lucka je už půl roku po smrti…
Nebudu lhát, sebralo nás to obě víc než bychom čekaly.Dnes jsme byli s manželem a dcerou na nákupech a na konci jsme se stavili do restaurace, která je vedle obchodu. Ja jsem šla s dcerou na záchod a když jsem vyhledla ven, viděla jsem tam Lucku. Která je už vlastně přes 3/4 roku po smrti. No začala jsem se klepat, ale nedalo mi to a sla jsem za paní se zeptat, jestli tu Lucku náhodou nezná (nechtěla jsem ji oslovovat přímo, když vím že už nežije, ale ta podoba mi nedala abych ji neoslovila), ale ona se na mě jen podívala, tak zvláštně se pousmála a zavrtela hlavou. Ale nevydala ani hlásku, ani slovo. A když jsem se jí začala omlouvat, otočila se a sla dal, nenechala mě ani dorict. No bohužel jsme obě mirily na záchod, tak to bylo trošku trapné a my jsme pak s malou šly do restaurace, kam sla zase ona si koupit jídlo. Celou dobu po nás pokukovala, pak odešla. Doufala jsem, že přijde a řekne že to je fakt ona, I když je to asi nemožné.
Ja jsem se klesala jeste asi 20 minut potom. Vím, že má být po smrti a je nemožné aby to byla ona, ale ta podoba… ta mě dostala. I manžel podle fotky řekl, že jsou si podobné. Ja jsem z toho úplně mimo. Teď na to zase myslím, co to bylo… Vím, že se říká že každý má svého dvojnika a nevím jestli tomu věřit nebo ne. Je mi líto paní, že jsem na ni tak vybafla, snad že mě nebude mít trauma.
Nevim kde jinde se podělit, nemám kolem sebe přímo lidi kteří by to se mnou nějak probrali aniž by mi řekli, že jsem blázen. A někdo, kdo si to nezazil to ani pochopit nemůže, ten pocit. Stalo se něco podobného někomu z vás?? Díky za přečtení a případnou odpověď.
Příspěvek upraven 12.04.23 v 21:39
Já si tedy taky myslím, že to byla ona, proto nepromluvila. Podle hlasu bys jí určitě poznala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lklk píše:
Tady se většina přiklání k tomu, že si z tebe ona dáma udělala “dobrý den”, ale vůbec to tak být nemusí. Já si své soukromí nechávám pro sebe a nikomu ať máme sebelepší vztahy nevytrubuju kolik mám sourozenců, bratranců, sestřenic. Vnučku vám mohla prostě zatajit a potkat si mohla opravdu jen hodně podobnou ženu.
Kdo ví, ale proč ta žena vůbec nepromluvila a jen se pousmála? To je prostě divný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
Kdo ví, ale proč ta žena vůbec nepromluvila a jen se pousmála? To je prostě divný
No protoze ma bejt mrtva a ne se nekde prochazet! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
No protoze ma bejt mrtva a ne se nekde prochazet!
Jestli to byla opravdu ona, tak je to mazec. Vymyslet si vlastní smrt je prostě šílený. Jsem zvědavá, jak to dopadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše:
V pěti letech dítě neumí číst, natož psát. Tudíž pětiletou vnučku vyškrtni ze seznamu, jo?!
Výjimečně bohužel může. Moje dcera se naučila v pěti letech číst genetickou metodou, odpovídalo to úrovni zhruba třetího ročníku. Sčítala, odčítala, ale raději bych měla doma normální dítě s průměrným, klidně i podprůměrným intelektem, než těžkého Aspergera. Takže ta by odpovědět zvládla, ale slovník má rozhodně jiný i ve vyšším věku.
Mně to přijde, že to napsala přímo paní, kterou zakladatelka uhání.
- Citovat
- Upravit
@TatarQa píše:
Ahoj všem, prvně se omlouvám jestli jsem tohle téma špatně zařadila, ale úplně přesně nevím kam. Nevím kde jinde se z toho vykecat, protože jsem z toho fakt dost mimo.![]()
Před cca 5 lety jsem pracovala u jedné firmy, kde jsme byly taková parta 4 holek (my 3 zaměstnankyně a 1 vedoucí), kdy jsme si všechny rozuměly a vse bylo super. Bohužel, naše cesty se pak rozešly a s vedoucí (říkejme jí třeba Lucka) bohužel ne úplně v dobrém. Čas plynul, s jednou z kolegyň jsem pořád v kontaktu a jsme kamarádky, druhá uz se s námi nebaví. Často jsme na naší vedoucí Lucku vzpominaly a ze bychom to s ní chtěly udobrit, no nebyly jsme schopné za těch 5 let udělat ten první krok. Na Silvestra kamarádku ten strach opustil a napsala Lucce SMS, že bychom se s ní chtěly vidět. Druhý den přišla odpověď od její vnučky, že Lucka je už půl roku po smrti…
Nebudu lhát, sebralo nás to obě víc než bychom čekaly.Dnes jsme byli s manželem a dcerou na nákupech a na konci jsme se stavili do restaurace, která je vedle obchodu. Ja jsem šla s dcerou na záchod a když jsem vyhledla ven, viděla jsem tam Lucku. Která je už vlastně přes 3/4 roku po smrti. No začala jsem se klepat, ale nedalo mi to a sla jsem za paní se zeptat, jestli tu Lucku náhodou nezná (nechtěla jsem ji oslovovat přímo, když vím že už nežije, ale ta podoba mi nedala abych ji neoslovila), ale ona se na mě jen podívala, tak zvláštně se pousmála a zavrtela hlavou. Ale nevydala ani hlásku, ani slovo. A když jsem se jí začala omlouvat, otočila se a sla dal, nenechala mě ani dorict. No bohužel jsme obě mirily na záchod, tak to bylo trošku trapné a my jsme pak s malou šly do restaurace, kam sla zase ona si koupit jídlo. Celou dobu po nás pokukovala, pak odešla. Doufala jsem, že přijde a řekne že to je fakt ona, I když je to asi nemožné.
Ja jsem se klesala jeste asi 20 minut potom. Vím, že má být po smrti a je nemožné aby to byla ona, ale ta podoba… ta mě dostala. I manžel podle fotky řekl, že jsou si podobné. Ja jsem z toho úplně mimo. Teď na to zase myslím, co to bylo… Vím, že se říká že každý má svého dvojnika a nevím jestli tomu věřit nebo ne. Je mi líto paní, že jsem na ni tak vybafla, snad že mě nebude mít trauma.
Nevim kde jinde se podělit, nemám kolem sebe přímo lidi kteří by to se mnou nějak probrali aniž by mi řekli, že jsem blázen. A někdo, kdo si to nezazil to ani pochopit nemůže, ten pocit. Stalo se něco podobného někomu z vás?? Díky za přečtení a případnou odpověď.
Příspěvek upraven 12.04.23 v 21:39
Stalo se mi to. Hlásila jsem se jako stará známá ke kolegovi a on to byl cizí muž. Prostě trapas. Mě zdraví cizí lidi, takže musím mít dvojnici taky. Jako opravdu je neznám. Mám paměť na tváře a ještě lepší na hlasy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit