Podivné setkání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anik6 píše:
Na co by si to číslo nechávala? určitě má svoje číslo, přijde mi to divný (smutný) si nechávat tel. číslo někoho, kdo umřel.Zkoušela si její číslo Googlit? - může vyjet třeba někdě u inzerátu
zkoušela si jí hledat na Facebooku, Linkedin..
Přesně, už bych měla ty internety projeté křížem krážem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odpověď pro vsechny: omlouvám se, jestli jr to zmatecne, nechtěla jsem zacházet uplne do podrobných detailu. Na Silvestra moje kamarádka napsala na číslo naší vedoucí Lucky (Lucky! U příspěvku jsem napsala špatně jméno, uz by to mělo být opravené) co jsme měly z té dřívější práce. Druhý den nám přišla SMS s tímto zněním:
Dobrý den. Nevim kdo jste, ale s politováním Vám musím oznámit že babička je již více jak půl roku v nebicku.Byla moc nemocná. Mam její telefon, vzpominejte na ni v dobrém a klidu.Anet.
Ja si bohužel nepamatuji jestli mela vnučku nebo ne, ani jak se jmenovala, takže ani toto info si neumím potvrdit. A to, jestli je mrtvá nemám jak zjistit, nemám kontakt na nikoho z její rodiny..
A kdybych nevedela, že má být Lucka údajně po smrti tak za tou paní jdu s tím, že to je prostě ona. Byla to fakt mega podoba, proto jsem byla i tak rozklepana. Zase na druhou stranu, kdyby to byla ona a ja ji takhle „vychmatla“, tak by spíš zdrhla kdyby mě pak viděla třeba v té restauraci, ne? Nevím no..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Me Mimmix píše:
@TatarQa A ty bys ji nepoznala na 100%, kdyby to byla ona? Podle oci, pihy, neceho jedinecneho?
za 5 let se člověk může dost změnit, kór když je to už stará paní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 to je dobry nápad, ale já neumím lhát a vím že bych zpanikarila, ale manžel by mohl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Me Mimmix no ona byla starší paní, mohlo ji být kolem 60 a vím že v práci jsme ji vždy trhaly chlupy na bradě a tahle paní jr mela právě taky!
ale je pravda že možná měla na obličeji pihu, což jsem u téhle nepostrehla, ale mám v telefonu jen jednu nekvalitni fotku, musím zkusit jestli nemá nějakou ta kamaradka/kolegyně, až se s ní uvidím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Hm, asi jo..nicmene si taky myslim, ze to byla Lenka/Lucka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa Tak jestli jste spolu pracovaly, tak asi znáš jméno, příjmení a bydliště. Myslím, že bys měla i vědět, jestli měla děti, jak se jmenovaly a co dělaly. To se u blízkých kolegyň vždycky ví. Zjistit, jestli žije nebo ne, asi nebude až takový problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga tak před 5 lety když jsme tam pracovaly, tak zaměstnanců nás bylo více, ale my jsme byly taková parta 4 holek/žen (jak chcete) od věku od 20 do cca 60, proto jsem použila slovo „holky“ a to, že je 1 z nás po smrti jsme se dozvedely až na Silvestra, ale před 5 lety jsme byly proste 4 ![]()
A byly jsme 3 kolegyně a 1 vedoucí (Lucka = vedouci!, v původním příspěvků jsem napsala Lenka a pak jsem o ní mluvila jako o Lucce, protože nevím proč, proste jsem to spletla)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl mezi mnou a Luckou byl cca 40 let rozdíl. Byly jsme si blízké a měly jsme se rády, ale tyhle osobní věci probirala spíš s tou mojí kamarádkou/kolegyní, která ji byla věkové mnohem blíz. A já nemám potřebu vyzvidat u někoho soukromí, když mi to nechce říct. Jediné co vím, že u Lucky doma ty vztahy nebyly ideální.
Sociální sítě jsem projizdela, ale nenašla jsem, ona na to nikdy nebyla, neměla ani dotykový telefon tenkrát, jen tlacitkovy..
Více info bude mit kamaradka/kolegyně, se kterou se uvidím. co to půjde. Chtěla jsem se jen svěřit s tím divný pocitem, co z té celé situace mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa píše:
@stinga tak před 5 lety když jsme tam pracovaly, tak zaměstnanců nás bylo více, ale my jsme byly taková parta 4 holek/žen (jak chcete) od věku od 20 do cca 60, proto jsem použila slovo „holky“ a to, že je 1 z nás po smrti jsme se dozvedely až na Silvestra, ale před 5 lety jsme byly proste 4A byly jsme 3 kolegyně a 1 vedoucí (Lucka = vedouci!, v původním příspěvků jsem napsala Lenka a pak jsem o ní mluvila jako o Lucce, protože nevím proč, proste jsem to spletla)
oki, už jsi to vysvětlila, jsem přesvědčená, že to Lucka byla, nechce s vámi mít nic společného, proto si vymyslela tu storku o své smrti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A já ti rozumím. V pondělí mě stavěli dopraváci a pan byl úplně můj první kluk (je už 13 let po smrti). Civěla jsem asi dost pošahaně, dali mi kromě dýchnutí i líznout
Ale stejně to člověk z hlavy nevypustí. Mohla to být ona nebo ne, je to myslím jedno, vyber si možnost pro tebe nejpohodlnější a už se v tom nehrab. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HloupýFlop mně to teda nedá se v tom nehrabat, nevim proc.. asi že je to celé divné.. navíc mi ta kolegyně/kamarádka psala ze o vnouchatech vůbec neví, takže tě vnucce co odepisovala mohlo být maximálně 5 let.. no je to celý divný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit