Podivné setkání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1869
13.4.23 08:24
@blobfish píše:
@LindenSkyHope Jak píšeš - možností je mnoho, ale nějaké jsou daleko pravděpodobnější než jiné :)Ještě k té podobě - mně se občas stává, že potkám někoho, kdo je strašně podobný nějakému známému, a až pak mi dojde, že to beru podle podoby tak před dvaceti lety a dnes ten známý tak už určitě nevypadá.

Tak to taky muze byt treba jeho potomek nebo potomek sourozencu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
13.4.23 08:26
@LindenSkyHope píše:
@TatarQa Vizuální podoba určitě existuje. Sama s tím mám zkušenosti z krajských atletický závodu, když mi bylo čtrnáct. Chodily za mnou děti ze vzdálené školy, byla jsem pro ně něco jako atrakce, protože jsem byla vizuálně velmi podobná jedné učitelce z jejich školy. A pár dní zpátky se mi stalo, že si mě cizí člověk, přibližně v mém věku, spletl s blízkou známou. Pak se mi omlouval.

A nemuzete byt nejak do vzdalene rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
13.4.23 08:41
@TatarQa píše:
@LindenSkyHope někde jsem to tu psala, byla to hloupost, nic proc by na nas mela takhle zanevrit (z mého pohledu teda, těžko říct jak to brala ona), ale s tou 3 kolegyni ještě potom komunikovala, která to celé vlastně rozpoutala tu hádku, takže těžko říct. A nevim jestli mohly mít s vnuckou až takový vztah, může ji být max 5 ale třeba to chtěli rodiče, jako památku… těžko říct.

Pět let teď aktuálně nebo kdysi?
Jenže takhle nepíše žádné dítě a podle mě se takovým způsobem nevyjadřují ani současní teenageři.

„Dobrý den. Nevim kdo jste, ale s politováním Vám musím oznámit že babička je již více jak půl roku v nebicku.Byla moc nemocná. Mam její telefon, vzpominejte na ni v dobrém a klidu.Anet.“

• Citovat
  • Upravit
79717
13.4.23 08:44
@stinga píše:
a byly jste parta 4 holek, a z toho Lenka-Lucka najednou není holka, ale ňáká stará paní s vnučkou, a navíc už je po smrti
no nějak ti to moc nesedí

To tak je, když se podcení příprava. Spousta lidí si myslí, že může napsat, co mu slina na jazyk přinese, a lidí na to skočí. Nechápou, že lež je velmi náročná na přípravu, aby byla dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
13.4.23 09:00

Bohužel lidé jsou různí a já jsem se setkala už s tím že i muž fingoval těžkou nemoc svoji matky jen aby ho bývalá partnerka neudála skrze alimenty😉 Brečel ji do telefonu a říkal jak je maminka v nemocnici po několikáté těžké operaci a že má rakovinu a skoro umírá..No a potom jsem ji potkala tu maminkou čilou jako rybičku😉 a nikdy nemocná nebyla…Myslím si že se z vás vystřelila a ve svém věku chce mít už klid a nechce se vracet do minulostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.4.23 09:15

@inkakřivák ja uz jsem to tu někde vysvetlovala, že jsem popletla to jméno a proc nám říkám holky. Rozhodně nemám potřebu o tomhle lhát, to mě fakt rozesmálo teda. :D :D :D kdo by si tohle vymýšlel :D :D :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.4.23 09:15

@Oudrey to mi taky vrta hlavou, vypadala dost vyděšeně na to ze jsem se jí jen zeptala jestli to někdo je, ale tak nemůžu vědět co ten člověk má za sebou a proc takhle reagoval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.4.23 09:16

@Jitulinka.1 no to je teda hrozný :roll:
Určitě je to možný, ja bych to i chápala, taky se spoustu lidi z minulosti nechci mít nic společného. Ale furt si stojím za tím, že je lepší to říct upřímně, než si vymyslet zrovna smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.4.23 09:18

@LindenSkyHope ted ji může být maximálně 5, protože přes 5 lety, když jsme se všechny ještě bavily, tak si nevzpominame že by měla vnoučata, takze se to muselo stát někdy po tom, co jsme se přestaly bavit, takže te vnucce může být teď maximálně 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10599
13.4.23 09:18

@TatarQa jsi jen na ni fixovaná. Já nevím, ale parta 5 lidí ví o sobě všechno (rodina, kamarádi, kde kdo bydlí, atd.). To, že je mrtvá, být pravda může, co by ne :nevim:. Telefon i SIM kartu používá normálně dál někdo z blízkých. Určitě bych zkontrolovala jejího manžela, děti, či kamarády, nebo zašla na hřbitov ve městě/vesnici, kde bydlela. Dvojníků je vždy mnoho. Mě si na střední škole pletli s mou nejlepší kámoškou a už z dálky na mě mávali cizí lidi :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10599
13.4.23 09:21
@TatarQa píše:
@LindenSkyHope ted ji může být maximálně 5, protože přes 5 lety, když jsme se všechny ještě bavily, tak si nevzpominame že by měla vnoučata, takze se to muselo stát někdy po tom, co jsme se přestaly bavit, takže te vnucce může být teď maximálně 5 let.

V pěti letech dítě neumí číst, natož psát 8). Tudíž pětiletou vnučku vyškrtni ze seznamu, jo?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.4.23 09:21

@Bytsamsebou jo, určitě, někde jsem tu psala ze to s ní v sobě nemám uzavřené, nikdy jsme se neusmirily a mě to hodně mrzelo/mrzí. A po takové době když jsme se odhodlaly se dozvíme, že je po smrti, takže se jí uz nikdy ani neomluvím a 4 měsíce na to „ji“ potkám. No, je to zvláštní, fakt mi to vrtá hlavou i kdyby to byla shoda náhod, ta panika když jsem jí viděla.

Každopádně jsem tu nechtěla rozjíždět konspirační teorie, jen jestli se někomu stalo něco podobného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10599
13.4.23 09:38

@TatarQa nejjednodušší je najít její příbuzné, či děti na sociálních sítích a zkontaktovat je. A pak všechno uzavřít nad svíčkou na hřbitově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.4.23 09:42

@Bytsamsebou souhlasím, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
13.4.23 10:22
@LindenSkyHope píše:
Pět let teď aktuálně nebo kdysi?
Jenže takhle nepíše žádné dítě a podle mě se takovým způsobem nevyjadřují ani současní teenageři.„Dobrý den. Nevim kdo jste, ale s politováním Vám musím oznámit že babička je již více jak půl roku v nebicku.Byla moc nemocná. Mam její telefon, vzpominejte na ni v dobrém a klidu.Anet.“

To je pravda, dítě nenapíše" s politováním"

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat