Podivné setkání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@blobfish píše:
@LindenSkyHope Jak píšeš - možností je mnoho, ale nějaké jsou daleko pravděpodobnější než jinéJeště k té podobě - mně se občas stává, že potkám někoho, kdo je strašně podobný nějakému známému, a až pak mi dojde, že to beru podle podoby tak před dvaceti lety a dnes ten známý tak už určitě nevypadá.
Ja tak na sidlisti potkavam svoji"svagrovou". Bydli 200km daleko a ja se vzdycky leknu, ze dorazili na necekanou navstevu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 píše:
Ale já nemyslím, že to nejde prakticky převést, to určitě jde. Ale pokud někdo zemře, tak mi přijde divný si nechat jeho tel. cislo, nehledě na to, že už tel. číslo svoje vlastní už má. Nevidím nějakou „výhodu“ proč si brát ono číslo a už vůbec ne, si ho brát třeba na památku. Ne, nechápu, neudělala bych. Číslo bych zrušila, hotovo.
tak kdyby to byla malá vnučka, mohlo to být její první číslo, první telefon
jinak teda vymyslet si vlastní smrt mi přijde příšerné, doufám, že zakladatelka potkala někoho jiného, podobného
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa píše:
@HloupýFlop protože je to lež a dost hnusná a to já nemám ráda. Kdyby napsala rovnou, že nás nesnáší a nechce s námi mluvit, tak ok. Ale vymyslet si tohle? Lež má krátké nohy, jak se říká a ji by to pěkně doběhlo.Nesnáším lži a nevědomost, takže proto.
Ono je fuk, co máš anebo nemáš ráda… ![]()
Paní nemá žádnou povinnost Ti říkat pravdu, ani se s Tebou bavit, tak ji neotravuj a najdi si jiné koníčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 ne, není to fuk. Jestli ty upřednostňuješ vymyslet si vlastní smrt před upřímnosti, tak se určitě nemáme o čem bavit a nemusíš tu dále na nic reagovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 @stinga až se uvidíme s kolegyní, tak to probereme a uvidíme co a jak, kdybychom cokoliv zjistily tak dáme vědět.
Jen doufám ze jsem Té paní včera (pokud to byl někdo jiný) neudělala nějaké trauma, vypadala tak vyděšeně… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa píše:
@free333 ne, není to fuk. Jestli ty upřednostňuješ vymyslet si vlastní smrt před upřímnosti, tak se určitě nemáme o čem bavit a nemusíš tu dále na nic reagovat.
Tady je veřejná diskuse, proč ji zakládáš, když neuneseš jiný názor?
Začínám chápat, proč si ta paní vymyslela, že je po smrti… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Holky,
taky si myslím, že se paní Lucka spíše zapřela.
Proč by někdo odepisoval na zprávy za mrtvého člověka, pokud nejde o nějaké závažné a důležité věci?
Možná paní L. začala novou kapitolu života a dál nechtěla být v kontaktu s lidmi, kteří jí nějak ublížili nebo něco připomínali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindenSkyHope někde jsem to tu psala, byla to hloupost, nic proc by na nas mela takhle zanevrit (z mého pohledu teda, těžko říct jak to brala ona), ale s tou 3 kolegyni ještě potom komunikovala, která to celé vlastně rozpoutala tu hádku, takže těžko říct. A nevim jestli mohly mít s vnuckou až takový vztah, může ji být max 5 ale třeba to chtěli rodiče, jako památku… těžko říct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 píše:
Myslím, že půl roku po smrti babičky (když odepisovala vnučka) by asi neměl zapnutý mobil, aktivní SIM snad nikdo.Na co? takže já si myslím, že to ona byla, jen se s nikým z vás nechce vidět a proto napsala tuhle blbost.
To nemusí být pravda, děda už dva roky používá babi telefon, ale já na to číslo zavolat nedokážu
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KlarkaLaube samozřejmě je to možné.. I v tom případě by bylo za me lepší to napsat upřímně, že nechce mít nic společného s minulosti ani lidmi z minulosti. Ale těžko říct, co se jí může honit hlavou a co se za těch 5 let mohlo stát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa
Souhlasím s Tebou, za mě je také lepší být upřímná a napsat, že děkuje za zprávu, ale nechce být nikým z vás dále kontaktována. Sice by to zamrzelo, ale je to rozhodně lepší cesta, já jsem ještě navíc člověk, který nemá rád lhaní a vymyšlení podobných scénářů jako jsou nemoci, smrt, etc., protože je to takové přivolávání, ale to už je i moje paranoia ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KlarkaLaube jj, přesně, mám na to úplně stejný názor, možná kdyby si vymyslela cokoli jiného, nenapadá mě teď nic, tak ok, ale za mě se o smrti nelže/nežertuje. Ale třeba to byl opravdu někdo jiný a chudakovi Lucce tu křivdím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa píše:
@Anik6 @stinga až se uvidíme s kolegyní, tak to probereme a uvidíme co a jak, kdybychom cokoliv zjistily tak dáme vědět.Jen doufám ze jsem Té paní včera (pokud to byl někdo jiný) neudělala nějaké trauma, vypadala tak vyděšeně…
No ona by byla vydesena, i kdyby to byla ta prava osoba. Napred zafinguje svou smrt a pak te potka. Tomu odpovida i vic to, ze nevydala ani hlasku. Normalne by clovek nejak reagoval. Ne, bohuzel neznam, atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen k tomu předání telefonního čísla. Klidně se to může stát. Důvody jsou různé. Po nečekané smrti našeho táty jsme si taky nechali jeho telefonní číslo. Důvodem byly jeho podnikatelské aktivity. Mnohokrát jsme přes jeho telefon informovali někoho o jeho úmrtí - přes sms či při přijatém hovoru. Nakonec si to číslo nechala moje sestra.
- Citovat
- Upravit
Dva roky po rozchodu jsem byl u kamaráda na grilovačce a měl tam kamarádku, která vypadala jako moje ex. Naprosto totožná, jediný rozdíl byl ve výšce a délce vlasů. Jinak měla úplně stejné rysy, odstín pleťi, oči, tvar rtů. V té době jsem se přes rozchod už dávno dostal, ale vidět jejího dvojníka mě úplně vykolejilo. Možnost, že to byla jen podobná žena tam je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit