Podivné setkání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Michelle_M nic jsem nenašla a ja adresu nevim a kolegyně si nepamatuje přesně.
no uvidíme, až se s ní uvidím tak to probereme a třeba na něco přijdeme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa píše:
@Oudrey bohužel jsem nenašla.
to by musela být ohromná náhoda, aby se tak našel soukromý mobil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa píše:
@Michelle_M nic jsem nenašla a ja adresu nevim a kolegyně si nepamatuje přesně.no uvidíme, až se s ní uvidím tak to probereme a třeba na něco přijdeme.
zkuste ten fiktivní hovor, třeba tvůj manžel dokáže sehrát nějakou roli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oudrey píše:
A nema treba facebook aktivni?
to už psala, že nemá, že i telefon měla tlačítkový - je jí cca 60, to moc lidi fb nemají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
to už psala, že nemá, že i telefon měla tlačítkový - je jí cca 60, to moc lidi fb nemají
Aha, pardon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych byla zvědavá, jak to je.. jestli se podaří za čas vypátrat, jak to je, budu ráda za info. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem v týmu „Lucka tě houpe“. SIM karta se nedědí, proč by to někdo dělal? Spíš než jako msta a neschopnost odpuštění po letech to na mě působí tak, že je paní tak trochu hérečka a ráda se dělá zajímavou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blobfish píše:
Taky jsem v týmu „Lucka tě houpe“. SIM karta se nedědí, proč by to někdo dělal? Spíš než jako msta a neschopnost odpuštění po letech to na mě působí tak, že je paní tak trochu hérečka a ráda se dělá zajímavou.
Někdy dědí, můj tchán, stále žijící, podaroval dvě svoje čísla dvěma vnučkám. Jedna z nich je moje dcera a tarif za ni platí, on to číslo nevyužívá. Druhá vnučka je vyženěná od druhé manželky a je to tam podobně. Je starší a číslo na sebe bude mít kompletně převedené, nevím to přesně. Naše využívá pouze omezené služby. Nemá SIM kartu, jen na to číslo zřízenou aplikaci na hovory, psaní s omezenými kontakty atd.
- Citovat
- Upravit
@LindenSkyHope píše:
Někdy dědí, můj tchán, stále žijící, podaroval dvě svoje čísla dvěma vnučkám. Jedna z nich je moje dcera a tarif za ni platí, on to číslo nevyužívá. Druhá vnučka je vyženěná od druhé manželky a je to tam podobně. Je starší a číslo na sebe bude mít kompletně převedené, nevím to přesně. Naše využívá pouze omezené služby. Nemá SIM kartu, jen na to číslo zřízenou aplikaci na hovory, psaní s omezenými kontakty atd.
Ale to není po zemřelém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TatarQa Vizuální podoba určitě existuje. Sama s tím mám zkušenosti z krajských atletický závodu, když mi bylo čtrnáct. Chodily za mnou děti ze vzdálené školy, byla jsem pro ně něco jako atrakce, protože jsem byla vizuálně velmi podobná jedné učitelce z jejich školy. A pár dní zpátky se mi stalo, že si mě cizí člověk, přibližně v mém věku, spletl s blízkou známou. Pak se mi omlouval.
- Citovat
- Upravit
@Anik6 píše:
Ale to není po zemřelém
Tak pokud to byla jediná vnučka, převod jde zařídit určitě i po zemřelém. Můžu se zeptat doma, manžel pracuje v IT v oblasti těchto služeb.
- Citovat
- Upravit
@LindenSkyHope píše:
Tak pokud to byla jediná vnučka, převod jde zařídit určitě i po zemřelém. Můžu se zeptat doma, manžel pracuje v IT v oblasti těchto služeb.
Ale já nemyslím, že to nejde prakticky převést, to určitě jde. Ale pokud někdo zemře, tak mi přijde divný si nechat jeho tel. cislo, nehledě na to, že už tel. číslo svoje vlastní už má. Nevidím nějakou „výhodu“ proč si brát ono číslo a už vůbec ne, si ho brát třeba na památku. Ne, nechápu, neudělala bych. Číslo bych zrušila, hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 píše:
Ale já nemyslím, že to nejde prakticky převést, to určitě jde. Ale pokud někdo zemře, tak mi přijde divný si nechat jeho tel. cislo, nehledě na to, že už tel. číslo svoje vlastní už má. Nevidím nějakou „výhodu“ proč si brát ono číslo a už vůbec ne, si ho brát třeba na památku. Ne, nechápu, neudělala bych. Číslo bych zrušila, hotovo.
Třeba neměla do té doby svoje číslo. Někteří rodiče drží děti od moderních technologií dlouho daleko. Nebo výhodnější tarif a svoje původní číslo časem zruší. Nebo měla s babičkou nadstandardní citový vztah a může ho mít jako vzpomínku na ni. Babička nemusela číslo využívat často nebo jen na omezený okruh lidí. Možností existuje mnoho. Nebo žije a má na kolegyně averzi. A psala odpověď sama. Zakladatelka nepíše, co se mezi nimi stalo.
- Citovat
- Upravit
@LindenSkyHope Jak píšeš - možností je mnoho, ale nějaké jsou daleko pravděpodobnější než jiné ![]()
Ještě k té podobě - mně se občas stává, že potkám někoho, kdo je strašně podobný nějakému známému, a až pak mi dojde, že to beru podle podoby tak před dvaceti lety a dnes ten známý tak už určitě nevypadá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit