Predtucha- splnil se nekomu sen ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
229
3.5.23 20:25

Predtucha- splnil se nekomu sen ?

Ahoj věříte na to že se vám zdá o něci smrti a ono se to splní?? Manželovi se zdál sen tehda u babicky a umřela, pak byl můj taťka nemocny a znovu se mu zdálo že umře a opravdu umřel a teď se mu to zdálo o zdravé mamce a ji se zas zdálo že má na sobě černý závoj. Ve snu když se ptal jak umře řekla selhání srdce. Teď má. samozrejme strach jestli se to vyplni nebo ne..věříte na to? Babička i můj taťka byli nemocní delší čas a zdálo se mu to až kolem měsíce před. Ale jeho mamka je úplně zdravá co víme.. no nevíme jak s tím naložit je to strašně divný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.5.23 21:22

Moje babička takhle věští moje děti. U všech, když ještě nikdo nevěděl, že jsem těhotná, tak mi říkala, že se jí zdál sen, že chová miminko. Netušila, čí, kdy, kde…prostě někde seděla a chovala miminko v bílé zavinovacce. Vždy jsem v tu dobu byla těhotná nebo chvili na to zjistila, že jsem těhotná. A jednou takhle vyvestila dítě, o které jsme přišli. V září jsem potratila (nikdo z rodiny to nevi) a v březnu, kdy by se dítě mělo narodit, babička opět hlásila, že měla ten sen.. já na takový věci obvykle vůbec nevěřím, ale toto si úplně vysvětlit neumím.

• Citovat
  • Upravit
364
3.5.23 21:33

Sen se mi splnil.. bohuzel..asi az po 25 letech.. a strasny :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
3.5.23 21:58

@Vejanek mu to řeklo za měsíc..coz je docela šílený Říkala jsme že by měla. pod nějakou záminkou jít k lékaři na kontrolu toho srdce protože mě to přijde fakt divný i že se to zdálo i ji samotne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
3.5.23 22:15

Jo stalo se mi to několikrát…ač jsem racionální tak si to neumím vysvětlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
3.5.23 22:18

@Wilík a jako splnilo se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
3.5.23 22:25
@Vladenkaaa píše:
@Wilík a jako splnilo se to?

Jo splnilo…tak jak ve snu…jeden byl dokonce do tří dnu… každopádně neznamená že se to splní příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14656
3.5.23 22:54

Mne se behem cca 2 mesicu opakovane zdal stejny sen, ze moji 5letou dceru srazilo auto, ze letela vzduchem cca 10 m, pak nehnute lezela na silnici a v tu chvili sen koncil. Vedela jsem, ze je to nesmysl, protoze se vzdy rozhlizime i na zelenou, nevybihame zpoza zaparkovanych aut atd.

Jenze cca mesic po poslednim opakovani toho snu ji opravdu srazilo auto, letela vzduchem, skoncila 12 m od prechodu, s tezkym zranenim skoncila na ARO. Jen se to stalo cca 50 m od mista z toho snu.

Ta kontrola srdce u mamky by stala za zvazeni. Uz pro vas a jeji klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
4.5.23 06:01

Mne se plni vyklady snu a ne sny primo. Ze se mi spis neco zda, hodim to do snare a ten vyznam se mi splni. Jednu dobu vyklady znamenaly tragicke veci, tak jsem to radeji prestala resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
4.5.23 06:07

@Janča6 a jak to že ji něco nakonec srazilo? Nedávala jsi ještě o ti větší pozor když se ti to zdálo? A byla pak v pořádku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14565
4.5.23 08:11

Mám nějaký čich na prusvihy, a to se plní. Od pondělí jsem byla nervózní, že se něco stane, a bum, v úterý pruser, nestal se ani nám, ale my bychom na to doplatili nejvíce, kdyby se to dotyčnému podělalo ještě více, než se podělalo, mohla jsem i s detma umřít. Teď už mám v dusi klid, tak snad i bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
4.5.23 08:21

@Vladenkaaa Já bych to tak nebrala. Když jsou starší lidi nemocní, tak ta otázka smrti stále tak nějak visí ve vzduchu, i když to třeba nikdo neřekne nahlas. Až jednoho dne holt doopravdy zemřou..
S mamkou to může být obyčejná náhoda-smrt je hrozně častý motiv snů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14656
4.5.23 18:53
@Vladenkaaa píše:
@Janča6 a jak to že ji něco nakonec srazilo? Nedávala jsi ještě o ti větší pozor když se ti to zdálo? A byla pak v pořádku? 8o

Nedavala jsem vetsi pozor. Nikdy predtim jsem na predtuchy prostrednictvim snu neverila. Navic v tom snu vybehla bez rozhlednuti zpoza zaparkovanych aut. A to vim naprosto jiste, ze nikdy neudela.

Ta nehoda je na dlouhy popis. Stala se na prechodu pri prechazeni na zelenou. Samozrejme jako vzdy s rozhlednutim. Ale to auto jelo hodne rychle.

Dcera mela zlomeny nos a stydkou kost, otres mozku, pohmozdenou plici s respiracnim slehanim. Ucila se znovu chodit. Pred par dny to byl rok. Chodi uz normalne, ma jizvu na obliceji a posttraumatickou stresovou poruchu :( Ale na to, co se stalo, dopadla hodne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29961
5.5.23 02:24
@Vladenkaaa píše:
Ahoj věříte na to že se vám zdá o něci smrti a ono se to splní?? Manželovi se zdál sen tehda u babicky a umřela, pak byl můj taťka nemocny a znovu se mu zdálo že umře a opravdu umřel a teď se mu to zdálo o zdravé mamce a ji se zas zdálo že má na sobě černý závoj. Ve snu když se ptal jak umře řekla selhání srdce. Teď má. samozrejme strach jestli se to vyplni nebo ne..věříte na to? Babička i můj taťka byli nemocní delší čas a zdálo se mu to až kolem měsíce před. Ale jeho mamka je úplně zdravá co víme.. no nevíme jak s tím naložit je to strašně divný. :roll:

Sny ukazují vše co prožívame včetně všech emocí - radosti, strachu, zklamání, atd… To, co popisujes je za mě spíše promlouváni jeho vnitřního strachu nebo jeho obavy. Přecejenom ve správném pořadí má dítě jednou pochovat i své rodiče a každý si to uvědomuje. Nikdo nechce přijít o své blízké a asi každý z nás měl takový sen, že mu někdo blízký zemřel. Buďte vklidu, je to normální mít čas od času takový sen. Určitě ne předzvěst, že to má brzy přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42177
5.5.23 04:29

Mně se zdál sen, že moje milovaná babi mi říká, až se ti holčička narodí, dej jí krásnou pusu ode mě. A já, „ale babi, tu jí dáš přece sama“. A ona"to já už tady nebudu ". Zemřela pár dní před narozením dcery. (to pohlaví taky trefila, my jsme nevěděli, co se narodí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat