Silná menstruace po clexanu?

292
14.6.14 08:29

Silná menstruace po clexanu?

Dobrý den chci se zeptat jestli je tu taky někdo s nepravidelnou ms a trombofilní mutací? Dr mi napsal proveru a k ní si musím píchat clexan. Včera jsem to po téhle kombinaci poprvé dostala a děs. Každou hodinu mám plný tampon+vložku a to i v noci. Tak nevím jestli je to normální a nebo mám letět do nemocnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
14.6.14 09:17

Je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
14.6.14 09:43

Jp, je to běžné, kdyby to trvalo moc dlouho, tak k doktorovi zajdi, ať nejsi za pár měsíců chudokrevná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
14.6.14 11:16

Moc děkuju už se to začíná zlepšovat, vydržím i hodku a půl :lol: Ale můžu říct, že jsem v jednu chvíli měla nahnáno. V noci jsem tvrdě usla a po dvou hodinách se vzbudila jak ve scéně z kriminálky Las Vegas :lol: Železo naštěstí beru už od porodu tak by to mělo být v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.19 20:11

Ahoj holky, prosím jestli nemá někdo zkušenost. Píchám si injekce Clexane na ředění krve po plicní embolii. Před 2 dny jsem dostala menstruaci, a je hrozně silná. Používám vložky na noc a nevydrží mi ani 2 hodiny. Chtěla bych se zeptat, jestli nemá někdo radu, jestli se to krvácení dá nějak zmenšit, např. nějaké léky atd. V sobotu jedem na dovču, tak bych to potřebovala nějak přibrzdit. :lol: Díky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.6.19 20:13

@Martule Lukáš Co ascorutin, Cčko. Zkus se pozeptat v lékárně. Určitě ti poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
27.6.19 21:12

@Martule Lukáš je to bohužel normální, já první 2-3 menstruace, co jsem brala zezačátku fraxiparine+ warfarin, pak už jen warfarin měla taky silný, nejsilnější tampon+ vložka mi vydržely 30-40 minut max. a dr.na gyndě mi doporučila ascorutin už tak 4 dny pred+ hodně céčka k tomu, rovnou mě i upozornila, že se to tím může oddálit…hele, pak jsem ascorutin jedla v max. dávce ještě asi rok a nějak se to ustálilo, sice.to je furt silný, ale to jsem mela vždy, ale už nemám pocit, že vykrvácim a únavou, že neslezu schody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.19 21:23

@Ela025 @P4ja
Holky dík moc. V lékárně jsem si dnes koupila Superželezo, tak zítra ještě vlítnu pro ten zbytek. Fakt to jsou jatka. Vůbec na to nejsem zvyklá, MS jsem měla vždy slabou. Navíc tahle je skoro po třech letech, procházela jsem onko léčbou a myslela jsem že už se mi MS nevrátí. Vrátila, a s velkou parádou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí