Silné nevolnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1351
23.12.18 12:38

Vydrž, já v obou těhotenstvích blila, ale jako že fakt hodně, asi šest neděl, na konci prvního trimestru se to zlepšilo. OG mi na nevolnosti předepsal čípky a zlepšilo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.12.18 12:47

Jenže tohle slyším u všech výdrž. I moje dr říká to musíte vydržet. Naštěstí mám PN to bych v práci fakt nezvládla ale tohle je fakt strašný. Miminko jsme chtěli samozřejmě, dlouho nám to nešlo až z ničeho nic se povedlo jenže teď to fakt stojí za… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
23.12.18 12:56

@Denisa623 Tak mas realne 2 moznosti. Bud to vydrzet, treba si od dr. nechat predepsat Torecan nebo neco co ti aspon trochu ulevi. Druha moznost je ukoncit tehotenstvi, coz je nekdy vzhledem ke zdravotnimu stavu tehotne i nutne, protoze zivot matky ma vzdy prednost pred zivotem nenarozeneho ditete.
Tak si vyber.

Ja treba blila od 8tt do 11tt a i jsem skoncila v nemocnici na kapackach. A nakonec stejne tehotenstvi skoncilo revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
23.12.18 13:05

@Denisa623 já blila od 8tt do 22tt. A potom ještě 3tydny cca od 32tt. Vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.12.18 14:57

To jako skoro v 16 tt můžu říct dr že chci těhotenství ukončit? To je blbost, to bych ani neudělala. Jen mě to docela už otravuje, nemám si co užívat.. Je mi zle a ještě když jsou vánoce tak mě to štve no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.1.19 08:40

Ahoj holky… s manželem se již delší dobu snažíme a dnes mám 4 dny před MS a ráno test ukázal slabě ducha. Zítra budu testovat zase. Nicméně, je možné že je mi zle od žaludku a mám závratě již takhle brzy? Nebo to není těhotentstvím? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
21.1.19 09:58

@Kristine7 může být pokud máš pozitivní test, ty nevolnosti jsou způsobeny přítomností hormonu hcg, který zároveň způsobí tu druhou čárku na testu… Mě se teda začlo dělat zle až tak 2 týdny po vynechání, ale můžeš toho hormonu mít víc, ale taky si to můžeš přivolávat psychicky, mít nějakou žaludeční virózu, nebo čekáš dvojčata :D těžko říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.1.19 10:22

S dvojčatama nestraš :D to bych se asi zbláznila :D Nevolnosti mám tak dva dny a většinou v noci a hned po probuzení, dneska mi bylo šoufl i v autě po cestě do práce, teď relativně v pohodě, ale žaludek jak na vodě… :/ Tak uvidíme no… :D Každopádně jsem hrozně šťastná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí