Vymizení srdeční akce plodu

Anonymní
20.9.10 13:39

vymizení srdeční akce plodu

ahojky, chci se optat, zdali máte někdo zkušenost se zamlklým těhotenstvím, ale již po potvrzení srdeční akce plodu. myslím to tak, jak je časté, že srdíčko plodu je např. v 7tt potvrzeno a potom zanikne a při další kontrole už srdeční akce není. nebo to bývá spíše tak, že není srdeční akce vůbec potvrzená, plůdek se proste vůbec nevyvynul a když už jednou srdíčko v pořádku je, plůdek odpovídá, jestli už bývá vše v pořádku a mohu být klidná.
omlouvám se za anonymní a mockrát děkuji za odpovědi a zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
20.9.10 13:43

Za sebe můžu říct, že se vůbec srdeční akce nepotvrdila. Srdíčko se vůbec nevivinulo a potratila jsem v 6tt. Takže stát se může lecos, ale myslím, že zatím můžeš být klidná :srdce: Pokud máš potvrzené srdíčko, tak je to fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
20.9.10 13:43

Ahoj,
zkusenost nemam, ale co jsem cetla, tak jsou oba pripady. Tedy, ze se srdicko ani neobjevi, a ze po potvrzeni srdecni akce se plod prestane vyvijet. Proto si myslim, ze prukazka se dava az ke konci prvniho trimestru.
Hodne stesti,
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
20.9.10 13:44

Bohužel, i to je možné, že i když už jednou srdíčko bylo v pořádku, tak to neznamená výhru. Mi taky tenkrát při ZT bylo potvrzeno :srdce: v 7.tt a o týden později už srdeční akce nebyla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
20.9.10 13:45

tak u mna z troch zamlknutych tehu bolo 2× srdiecko a na dalsom sone sa uz nepotvrdilo (12 a 13tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.10 13:47

děkuji za odpovědi, já mám z toho hrozný strach, ale na kontrolu jdu až za měsíc, tak se bojím, kdyby se něco během toho měsíce přihodilo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.10 13:54

Zbytečně se stresuješ. Je to příroda a tu ovlivnit nelze,pokud zárodek nebude v pořádku,zanikne. Tak je to prostě zařízené.Proto je prvních 12 týdnů tzv. rizikových a musí se počítat se vším. Raději přestanˇ myslet na takové věci a mysli pozitivně a pečuj o sebe,at´je plodečkovi v tobě fajn. Špatné myšlenky ti mohou přivodit akorát opak.

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
20.9.10 14:13

Přesně jak píše anonymní,neboj se ničeho,fazolce se určitě daří a srdíčko bude bít a bít a ty budeš ok :-).

Příspěvek upraven 20.09.10 v 14:44

• Citovat
  • Upravit
9749
20.9.10 14:14

strach je prirodzeny, ale nenechaj si ho prerast cez hlavu. tvoje tehu pekne prosperuje, tak nemysli na ine veci a uzivaj si ho. to co sa stane ci nie ovplyvnit nedokazes, tak sa obrn trpezlivosotu a optimizmom, to je to najlepsie co mozes pre tvojho maleho podnajomnika urobit. zelam ti pohodovy zvysok tehu a zdrave babatko na jeho konci :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.9.10 14:25

Zbytečně se nervuješ a stejnak to neovlivníš.
Já v 8 týdnu srdce jak zvon.V 10 také a ve 14 zjištěno že plod je již cca3 týdny bez srdeční akce.
Vyhráno neni nikdy.Muže se stát cokoliv po celou dobu těhotenství a srdce muže přestat tlouct i ve 20 týdnu i v 30 prostě kdykoliv.
Zbytečně se nenervuj a ani miminko.Co ovlivnit mužeš jako zdravou životosprávu,hodně odpočinku atd.. to ovlivni,ale zbytek je už opravdu na přírode.Držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
20.9.10 14:40

Anonymko, bude to dobry, zadný strachy :hug:

mám za sebou pět těhotenství, a dopracovala jsem se k tomu, že se vlastní vůlí snažím radovat -zvlášt u těch těhotenství, která skončila příliš brzy, se mi hezky žije s tím, že miminka cítila mnohem více mojí lásku a těšení než jenom strach (který pochopitelně vždy někde v koutku duše je) :srdce:

a statisticky vzato, daleko častěji těhoteství skončí jeste před potvrzením srdeční akce- raduj se, už jsi o krok dál :)
pa
 har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
20.9.10 14:59

u mna v 6tt potvrdene a v 10tt mi na KO oznamili zamlkle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.10 15:17

všem děkuji, vím, že je to nejisté, jen jsem chtěla vědět, zdali je častější zamlklé těhu před potvrzením srdíčka nebo je to půl na půl

• Citovat
  • Upravit
7.8.18 23:47

Ahoj chceme se zeptat jestli někdo má podobné zkušenosti.dnes jsme bílý na UZ řekly nám že neslyší srdíčka čekáme dvojčata
Ale při prvním UZ nám ukázaly že je vše v pořádku to bílo 6-7tt v 8 tt máme tento problém co se muze stat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
8.8.18 00:03

AHOJ, A CO TI REKL DOKTOR? POSLAL TE NEKAM DAL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí