Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Výtok není žádná sranda, zavolala bych na gyn. To s tou stolicí asi může něco znamenat.
Nemyslím, že to znamená porod.Jsem přibližně stejný týden a přestože se mě drží zácpa celé těhu, občas mám najednou třeba tři dny srágoru.A nikdy z toho porod nebyl
A výtok mám taky takový, celkem silný, to je taky v těhu normální…
No já jsem den před porodem lítala na záchod až jsem se potkávala a i jsem zvracela jak mi bylo zle. Ale ten výtok bych si nechala zkontrolovat…
Nemůže to žluté být část hlenové zátky? Takové táhlejší, husté konzistence? Jinak průjem jsem mívala taky ke konci a porod ještě nic. Ale souviselo to možná s poslíčkama.
Lakynka píše:
Nemůže to žluté být část hlenové zátky? Takové táhlejší, husté konzistence? Jinak průjem jsem mívala taky ke konci a porod ještě nic. Ale souviselo to možná s poslíčkama.
Hlenová zátka by měla mít aspon nitku krve v sobě, ne? Říkám, co mi řekla doktorka - buď nahnědlej hlen nebo s nitkama krve..Kdyby to bylo jen žluté, tak ze mě odchází už měsíc ![]()
jj, právě, ze mě taky odcházela jen ta část a asi 3týdny.. Ono se to dotváří, doplňuje. Jinak až ta závěrečná hlenová zátka, kdy už se znovu neudělá, to je to, co popisuješ.
Tak já nevím. ten žlutý výtok je normální? Někdo píše, že ne, ale jiný tady píšete, že to máte už měsíc, ten výtok… Tak nevím ![]()
on to není výtok, jakou to má konzistenci??? Pokud je to táhlé, hlenovité, pak to vypadá na tu část hlenové zátky. Je i možné, že ten den, kdy to pozoruješ, cítíš i bolesti bříška.
no konzistence jak kdy, někdy hlenovité, někdy ne…
A bříško jako takový mě nebolí, jen při poslíčkách, ale na spodek mám tlaky už asi 14dní a když maléj začne to jeho rodeo, tak šílím - jsem 37+2tt
já bych to tipla na tu hlenovou zátku, fakt. Mě odcházela taky takhle kolem tohoto tt. Samozřejmě to je individuální a ani to nic neznamená. ![]()
Když odchází zátka tak je krev do hněda,nebo červená?Teď jsem na záchodě objevila kapičku červené krve,ale opravdu jen kapku,před chvílí jsme se s manželem milovali,tak nevím co to může být,třeba jsem jen trochu natržená ![]()
Nažloutlý výtok mám taky,byla jsem v nemocnici,už jsem ho měla a nikdo mi na to nic neřekl,tak je to asi normální ![]()
rozmary: to je z toho sexíku, může se to stát i po vyšetření u gyndr.
Jé tak to jsem v klidu,mě totiž v prvním těhu odešla předčasně placenta,najednou ze mě lil proud jasně červené krve a nešlo to zastavit,tak ve mě uplně hrklo,jestli se tam zase nezačíná dít něco špatnýho. ![]()
Ahoj,
už asi 5den chodím na velkou zhruba 4× denně - u mě VELICE neobvyklé!!! Navíc teď 2den, když ráno vstanu, jdu se vyčurat, dám si slip vložku, jdu se umýt a jdu chystat snídani. Po asi 5ti minutách cítím, jak ze mě něco teče a když jdu na WC, mám na vložce výtok - nažloutlý, asi tak na malou lžičku - těžko říct, něco se vsákne… Může to znamenat, že brzo porodím? Jsem 38tt…