Blížící se porod?

Anonymní
20.9.10 10:58

porod?

Ahoj,
už asi 5den chodím na velkou zhruba 4× denně - u mě VELICE neobvyklé!!! Navíc teď 2den, když ráno vstanu, jdu se vyčurat, dám si slip vložku, jdu se umýt a jdu chystat snídani. Po asi 5ti minutách cítím, jak ze mě něco teče a když jdu na WC, mám na vložce výtok - nažloutlý, asi tak na malou lžičku - těžko říct, něco se vsákne… Může to znamenat, že brzo porodím? Jsem 38tt… :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
314
20.9.10 11:01

Výtok není žádná sranda, zavolala bych na gyn. To s tou stolicí asi může něco znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.9.10 11:35

Nemyslím, že to znamená porod.Jsem přibližně stejný týden a přestože se mě drží zácpa celé těhu, občas mám najednou třeba tři dny srágoru.A nikdy z toho porod nebyl :mrgreen: A výtok mám taky takový, celkem silný, to je taky v těhu normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
20.9.10 12:02

No já jsem den před porodem lítala na záchod až jsem se potkávala a i jsem zvracela jak mi bylo zle. Ale ten výtok bych si nechala zkontrolovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.9.10 12:55

Nemůže to žluté být část hlenové zátky? Takové táhlejší, husté konzistence? Jinak průjem jsem mívala taky ke konci a porod ještě nic. Ale souviselo to možná s poslíčkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
20.9.10 13:14
Lakynka píše:
Nemůže to žluté být část hlenové zátky? Takové táhlejší, husté konzistence? Jinak průjem jsem mívala taky ke konci a porod ještě nic. Ale souviselo to možná s poslíčkama.

Hlenová zátka by měla mít aspon nitku krve v sobě, ne? Říkám, co mi řekla doktorka - buď nahnědlej hlen nebo s nitkama krve..Kdyby to bylo jen žluté, tak ze mě odchází už měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.9.10 13:48

jj, právě, ze mě taky odcházela jen ta část a asi 3týdny.. Ono se to dotváří, doplňuje. Jinak až ta závěrečná hlenová zátka, kdy už se znovu neudělá, to je to, co popisuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.10 15:52

Tak já nevím. ten žlutý výtok je normální? Někdo píše, že ne, ale jiný tady píšete, že to máte už měsíc, ten výtok… Tak nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
17050
20.9.10 17:08

on to není výtok, jakou to má konzistenci??? Pokud je to táhlé, hlenovité, pak to vypadá na tu část hlenové zátky. Je i možné, že ten den, kdy to pozoruješ, cítíš i bolesti bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.10 17:18

no konzistence jak kdy, někdy hlenovité, někdy ne… :think: A bříško jako takový mě nebolí, jen při poslíčkách, ale na spodek mám tlaky už asi 14dní a když maléj začne to jeho rodeo, tak šílím - jsem 37+2tt

• Citovat
  • Upravit
17050
20.9.10 17:43

já bych to tipla na tu hlenovou zátku, fakt. Mě odcházela taky takhle kolem tohoto tt. Samozřejmě to je individuální a ani to nic neznamená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.9.10 21:36

Když odchází zátka tak je krev do hněda,nebo červená?Teď jsem na záchodě objevila kapičku červené krve,ale opravdu jen kapku,před chvílí jsme se s manželem milovali,tak nevím co to může být,třeba jsem jen trochu natržená :nevim:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
20.9.10 21:38

Nažloutlý výtok mám taky,byla jsem v nemocnici,už jsem ho měla a nikdo mi na to nic neřekl,tak je to asi normální :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17050
20.9.10 21:46

rozmary: to je z toho sexíku, může se to stát i po vyšetření u gyndr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.9.10 21:55

Jé tak to jsem v klidu,mě totiž v prvním těhu odešla předčasně placenta,najednou ze mě lil proud jasně červené krve a nešlo to zastavit,tak ve mě uplně hrklo,jestli se tam zase nezačíná dít něco špatnýho. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky