Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Me děsí, že s dcerkou jsem měla týden před porodem nohy jak bambulky. Od kotniku dolů. A teď kromě břicha a 20 kil nahoře mi nic není:-D:-D:-D
Já jsem rodila tři dny před termínem, taky mi praskla voda.. zas si myslím že je lepší čekat DO termínu, než PO.. kámoška rodí za cca týden a už 14 dnů ji dr. straší že to může být kdykoliv.. chudina natešená a zatím nic..
No, ja byla ve 29. tydnu v nemocnici do 30.. predcasna porodni činnost. Podepsala jsem reverz. Strasili me, že budu rada, když donosim 34. tyden a at jen lezim. Vydržela jsem 14. dní v klidu a od 33. týdne žiju úplně normálně, jako aktivní máma. A prd prd prd:-D:-D jako jsem rada, že budu mít donosene mimco, ale už me to nebaví spát jen na boku:-D:-D
Příspěvek upraven 01.09.13 v 21:10
Buď ráda, že ti nic není. já jsem měla konec obou těhotenství v pohodě, a obě děti byli vyvolávané klk 40 + 5 a holka 40 + 3, protože měla už 4 kg
.
S holkou jsem den po termínu ošklivě upadla a stejně jsem neporodila
. Prostě to záleží na tom mimču, jak se mu chce na svět
. Držím ti palce ať to máš brzo za sebou a vše proběhne ok. ![]()
@MarieOVMUC ty jo, to si pak děti vyhrají spolu
držím palce at to máš co nejrychleji za sebou
@MarieOVMUC Tak 9.9. by byl přeci pěkný datum narození ne?
To jen pro případ, kdyby se to dělší dobu nezlomilo ![]()
Tak přidám mou zkušenost, ale zakladatelku nepotěším. 14 dní před termínem - nic se neděje. Týden po termínu minimální změna, 41.tt a stále to na porod nevypadá, druhý den na vyvolání. No a na cestě domů z poradny mi praskla voda a malá byla za 3 hodiny na světě. ![]()
No, manžel chce at rodin pátek 13. 9. ![]()
že dcerka je také 13., ikdyz února:-D
@MarieOVMUC naprosto vim jak se citis.ja mela termin vcera, takze jeden den uz prenasim a nechaji me max 10 dni prenaset, ale snazim se furt te male domlouvat, ze uz by mohla jit ven.uz me nic nebavi, zacala jsem byt i protivna a vsechno mi vadi. a ten cas jak se vlece…
@MarieOVMUC píše:
No, manžel chce at rodin pátek 13. 9.že dcerka je také 13., ikdyz února:-D
Jo aby se mu to dobře pamatovalo že ![]()
Ahoj holky,
Jsem ve 38.tt a vcera jsem byla na kontrole v porodnici.
Pan doktor mi rekl, ze mam cipek na spicku prstu a ze malej uz je ale pripraveny k porodu…
Od vcera me zaroven pobolivalo v podbrisku, ale nedavala jsem tomu nejaky vyznam…
Pri prichodu domu kouknu na kalhotky a na vlozku (od noci ze me furt „neco“ vytekalo, myslela jsem, ze je to muj tehu vytok) a doma jsem zjistila, ze mi asi odesla hlenova zatka cestou od doktora (faakt hodne zkrvaveleho hlenu).. Tak jsem si rekla, ze to muze byt i po kontrole treba, jenze ze me ty cucky vytekaly jeste hodinu-intenzivne a ted mam vzdy pri utirani na wc lehce zbarveno krvi, ale fakt uz jen lehce… Jeste ke vsemu me stale boli v podbrisku jako pred MS (pravidelnost nejak nepozoruji), ale nic vsugerovaneho to opravdu neni. Od 4 me budi takova MIRNA snesitelna bolest-tlak v podbrisku..
Jsem prvorodicka, tak nevim zda cekat ze se to rozjede… Co myslite??? ![]()