Tlaky v bříšku

2891
19.9.10 19:17

tlaky v bříšku

Ahoj,jsem v 18. týdnu. Už cca 3 dny cítím takové jakoby tlaky na břišní stěnu. A dnes v noci se mi stalo, že zhruba na 3 vteřiny mi jakoby ztvrdla jedna polovina břicha. Myslíte že to můžou být pohyby miminka? Jsem totiž prvorodička, tak mi to přijde divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
19.9.10 19:39

O tvrdnutí břicha juk sem: https://www.emimino.cz/…enstvi-4293/

A první pohyby jsem měla v 18.tt ale tvrdnutí to nebylo..to poznáš…prostě prcek začne kopat… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
19.9.10 19:50

Pájinko já měla tlaky a tvrdnutí v 31tt,jela jsem do nemocnice a on to byl porod,který se teda podařilo zastavit.Jestli se ti něco nezdá,radši si tam zajeď,lepší být za hysterku než něco pos…

• Citovat
  • Upravit
2891
19.9.10 19:53

nedá se říct, že bych byla vystrašená, mám za sebou poměrně rozsáhlou kontrolu na genetice, takže vím, že vše je v pořádku, navíc nemám ani žádné bolesti nebo kdoví co hrozného, jen tam občas cítím takový tlak, nebo jakoby takové bublání a jak prvorodička to nedokážu rozpoznat, ale když kopne, tak to asi poznám co?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.9.10 19:59

Ono je to s tim kopanim takove zvlastni. Ja jsem cekala, ze to bude neco jako opravdu poradneho, ze dostanu poradny kopanec ;-), ale prave ze u me to bylo spis jenom o tech tlacich. Nekomu se mimi zacina hybat driv. Myslim, ze muze byt uz i nejak od 15, 16tt. Rozhodne bych se vubec nebala. A v prubehu teho, ktere probihalo bez nejakych problemu, jsem mela ruzne tlaky a pobolivani, ale to je naprosto normalni. Vem si, ze mimi roste a co se tam vevnitr vsechno v tobe deje. Asi clovek nemuze cekat, ze to vubec neuciti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
19.9.10 20:00

BUBLÁNÍ JSOU POHYBYYYYYYYYYY!!!!!! :kytka:

O bublání jsi nepsala…psala jsi o tlacích, tak jsem myslela že jde o vcelku běžné tvrdnutí bříška… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
19.9.10 20:02

byle bych jen ráda, kdyby to už byly pohyby, cožpak o to, na to se těší každá:-DDD Navíc na UTZ sebou prcek docela mlel, i když si myslím, že to bylo tím, že jsem se večer před tím docela rozčílila:-DD Když jsem byla o 3 dny později na UTZ na genetice, tak byl poměrně v klidu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
19.9.10 20:03

Bublání jsou pohybygratuluju :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat