Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,jsem v 18. týdnu. Už cca 3 dny cítím takové jakoby tlaky na břišní stěnu. A dnes v noci se mi stalo, že zhruba na 3 vteřiny mi jakoby ztvrdla jedna polovina břicha. Myslíte že to můžou být pohyby miminka? Jsem totiž prvorodička, tak mi to přijde divný.
O tvrdnutí břicha juk sem: https://www.emimino.cz/…enstvi-4293/
A první pohyby jsem měla v 18.tt ale tvrdnutí to nebylo..to poznáš…prostě prcek začne kopat… ![]()
Pájinko já měla tlaky a tvrdnutí v 31tt,jela jsem do nemocnice a on to byl porod,který se teda podařilo zastavit.Jestli se ti něco nezdá,radši si tam zajeď,lepší být za hysterku než něco pos…
nedá se říct, že bych byla vystrašená, mám za sebou poměrně rozsáhlou kontrolu na genetice, takže vím, že vše je v pořádku, navíc nemám ani žádné bolesti nebo kdoví co hrozného, jen tam občas cítím takový tlak, nebo jakoby takové bublání a jak prvorodička to nedokážu rozpoznat, ale když kopne, tak to asi poznám co?:-D
Ono je to s tim kopanim takove zvlastni. Ja jsem cekala, ze to bude neco jako opravdu poradneho, ze dostanu poradny kopanec
, ale prave ze u me to bylo spis jenom o tech tlacich. Nekomu se mimi zacina hybat driv. Myslim, ze muze byt uz i nejak od 15, 16tt. Rozhodne bych se vubec nebala. A v prubehu teho, ktere probihalo bez nejakych problemu, jsem mela ruzne tlaky a pobolivani, ale to je naprosto normalni. Vem si, ze mimi roste a co se tam vevnitr vsechno v tobe deje. Asi clovek nemuze cekat, ze to vubec neuciti…
BUBLÁNÍ JSOU POHYBYYYYYYYYYY!!!!!! ![]()
O bublání jsi nepsala…psala jsi o tlacích, tak jsem myslela že jde o vcelku běžné tvrdnutí bříška… ![]()
byle bych jen ráda, kdyby to už byly pohyby, cožpak o to, na to se těší každá:-DDD Navíc na UTZ sebou prcek docela mlel, i když si myslím, že to bylo tím, že jsem se večer před tím docela rozčílila:-DD Když jsem byla o 3 dny později na UTZ na genetice, tak byl poměrně v klidu:-D