Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vím, že je tady spoustu diskuzí na toto téma, ale jsem hrozně nedočkavá… Jsem 7DPO a už čtvrtý den mě bolí a hlavně „píchá“ v prsou. Na test je určitě příliš brzy. Myslíte, že může jít o první příznak těhotenství? Měl někdo z vás takový příznak? Předem děkuji za odpovědi!
Ahojda,
určitě to může být příznak. U mě nejdřív začala prsa - ta mě strašně píchala, pak jsem začala pozorovat , že mi všude na těle vylézají žíly a nakonec se objevil hustý výtok, ale až těsně před MS. Určitě ale až vyčkej, můj doktor mi říkal, že nejdřív se mám testovat 14DPO, dříve ne a i tak to nemusí nic ukázat. Je pravda, že jsem měla test pozitivní až týden po vynechání MS a teď je z toho krásný 38.tt. Tak držím palce, aby to vyšlo ![]()
…tak mě teda prsa začala bolet až po dvou měsících těhu.
Test jsem si dělala den před předpokládanou MS a bylo to tam.
V prvnim tehotenstvi me bradavky zacali bolet az v 8.tt, ale ted me prsa pnuli uz 4 dny po ovulaci a 9.den po ovu uz jsem mela ducha na mamatestu 10 z rani moci. I me ten 4.den uz palila zaha a cely jeden den jsem spinila - zrejme nidace.
Nelinko, my se o miminko pokoušeli skoro rok a téměř každý měsíc jsem měla ukázkové příznaky…jen tentokrát jsem něměla absolutně nic a to se z toho nakonec vyklubaly //
Tak já musím říct, že už na příznak moc nevěřím… ![]()
Prsa mě bolely až o dost později, a jakoby z boku. Každopádně strašně držím palce, ať se // ukážou! Dej vědět ![]()
Děkuji za odpovědi, udělám si test nejdřiv den před MS a určitě dám vědět, jak to dopadlo
.
Tak dnes jsem dostala MS! Tak mě nejspíš kromě břicha budou před MS bolet i prsa
Měj te se hezky ![]()