Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem tu nová a prosím o radu.Jsem 30tt.Když dlouho stojím nebo si dřepnu,mám strašný tlak tam dole
,jako kdyby mi mělo mimčo vypadnout
Máte to někdo taky?Mám už dost často poslíčky,ale ve vodě se vždycky sklidní.CS mám pořád 0.
neboj, když máš CS pořád 0 tak se určitě nic neděje, pokud máš pochybnosti hupsni na kontrolu k doktorovi a on se na tebe podívá. Myslím že v tomto týdnu je mimi už dost velké a těžké a tak už působí gravitace a tlačí ti dolů na orgány. Pamatuji si že mě to taky občas dost tlačilo a nevydržela jsem dlouho stát ani sedět, pořád jsem se nějak vrtěla ![]()
Karol může to být hlavička miminka. Může tak tlačit. Já měla taky takové tlaky a teď je mám takyy. Hlavně když se miminko dost hýbe.
Ahojky,
neboj se, je to normální. Mimísek je už těžkej a hold tlačí na spodek. Já už někdy od 27.tt měla po chvilce chůze, stání nebo sezení pocit, jako když mám dole 30 - ti kilovej kámen a ten chce vypadnout ven. Kolikrát mě to vevnitř i píchalo a nic se nestalo, doktor říkal, že je to váhou prcka. Dnes jsem 38.tt a CS mám 2, neotvírám se, nic. Tak hlavně žádný stres a užívej si těhulkování.
Ahoj, klid, to je úplně v pořádku a patří to k „radostem“ těhotenství
Poslední týdny už jsem chodila jako kachna nebo tučňák, jak mě všechno bolelo…
Přeju pohodový zbytek těhotenství ![]()
Tak to jsem ráda,při posledním UTZ leželo hlavičkou dolů,ale nic příjemnýho teda ![]()
Počkej, až budeš pár týdnů před porodem, to si ještě budeš přát, abys cítila jen ten tlak dole
Ale i tak je to krásný a stojí to za to ![]()
No to už mám zažitý s prvním
Ale tohle jsem u něj neměla.Snad mi to rychle uteče,protože i kyčle už mě sotva nesou ![]()