Hrozný tlak tam dole

15
20.9.10 09:47

Hrozný tlak tam dole

Ahoj jsem tu nová a prosím o radu.Jsem 30tt.Když dlouho stojím nebo si dřepnu,mám strašný tlak tam dole :oops: ,jako kdyby mi mělo mimčo vypadnout :nevim: Máte to někdo taky?Mám už dost často poslíčky,ale ve vodě se vždycky sklidní.CS mám pořád 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
20.9.10 09:55

neboj, když máš CS pořád 0 tak se určitě nic neděje, pokud máš pochybnosti hupsni na kontrolu k doktorovi a on se na tebe podívá. Myslím že v tomto týdnu je mimi už dost velké a těžké a tak už působí gravitace a tlačí ti dolů na orgány. Pamatuji si že mě to taky občas dost tlačilo a nevydržela jsem dlouho stát ani sedět, pořád jsem se nějak vrtěla :-)

• Citovat
  • Upravit
16492
20.9.10 09:56

Karol může to být hlavička miminka. Může tak tlačit. Já měla taky takové tlaky a teď je mám takyy. Hlavně když se miminko dost hýbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
20.9.10 10:01

Ahojky,

neboj se, je to normální. Mimísek je už těžkej a hold tlačí na spodek. Já už někdy od 27.tt měla po chvilce chůze, stání nebo sezení pocit, jako když mám dole 30 - ti kilovej kámen a ten chce vypadnout ven. Kolikrát mě to vevnitř i píchalo a nic se nestalo, doktor říkal, že je to váhou prcka. Dnes jsem 38.tt a CS mám 2, neotvírám se, nic. Tak hlavně žádný stres a užívej si těhulkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.9.10 10:10

Ahoj, klid, to je úplně v pořádku a patří to k „radostem“ těhotenství :wink: Poslední týdny už jsem chodila jako kachna nebo tučňák, jak mě všechno bolelo…
Přeju pohodový zbytek těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.9.10 10:16

Tak to jsem ráda,při posledním UTZ leželo hlavičkou dolů,ale nic příjemnýho teda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
20.9.10 10:18

Počkej, až budeš pár týdnů před porodem, to si ještě budeš přát, abys cítila jen ten tlak dole :-) Ale i tak je to krásný a stojí to za to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.9.10 10:26

No to už mám zažitý s prvním :-) Ale tohle jsem u něj neměla.Snad mi to rychle uteče,protože i kyčle už mě sotva nesou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí