Blížící se porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
20.9.10 21:59

rozmary: právě, dokud není ta jasná krev červená, kdy bys viděla, že to prostě teče, tak to je dobrý:)- a teď máš placentu v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.9.10 22:10

Myslím že jo,doktor nic neříkal :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7376
1.9.13 20:52

Ahoj ženy :-D nic mi nechybí, ale jako většina, nemuzu se dočkat. Mám týden do termínu porodu a vypadá to nijak. Ráno jsem sice unavená a natekla, ale během dne splasknu, ozijua nic mi není. Pálí me strašně zaha, jako že to vůbec neznám, je to až teď posledních pár dnů. Čůrat chodím pořád a stačí pár kapek na plný mechyr. Mimco ma být veliké, přes 4 kg. Mám břicho pořád nahoře, nedám si celou dlaň na hrudní kost. Na poslední kontrole v úterý tam nebylo nic, 2cm délka cípku, prostupná pro prst a nic připraveno. Tak me tak napadá, jestli to může přijít nebo se mám smířit s další nepohodlnou noci? Dneska jsem byla asi 3 x ve vaně, manžel se činil, bradavky jsem masirovala, celou kuchyň jsem vytrhla ryzakem, schody jsem vyšla dneska snad desetkrat. Skáču kolem své 18 ti měsíční dcerky.. :-D já chci prostě už rodit a bojím se, že to snad nepřijde. Povzbudte me někdo:-D:-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
1.9.13 20:56

@MarieOVMUC ty bys chtěla ještě nedělnátko doma jo? :mrgreen: já sice těhotná nejsem, zatím mám doma jednoho prcka, ale zrovna mi to tady vyskočil tvůj přispěvek :) no tak ještě max tři dny čekání ne?? u nás se teda nechává max 10 dnů po termínu.. a schody doma nemáte? že by ses proběhla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
1.9.13 20:58

@verrru hehe, týden mám do termínu, ne po termínu a schody máme, psala jsem, běhala jsem. :-D zítra večer mám slibeneho hamiltona od primáře, ale u dcery taky nezabral.

Příspěvek upraven 01.09.13 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
1.9.13 20:58

@MarieOVMUC ahoj :mavam: mě u prvního řekli na pondělní kontrole, že se absolutně nic nechystá (bya jsem 37tt) a ve středu byl malý na světě (praskla voda) a u druhého mi na kontrole v nemocnici řekl osobně primář, že nic (byl čtvrtek) a sobotu ve 00.21 byl malý na světě, teď u tebe porodu nic nenasvědčuje, za chvíli může být všechno jinak. Jo a já se rodit nesnažila krom toho, že jsem si to přála a myslela na to, možná paradoxně se snažíte moc (těmi činnostmi). přeju, ať se brzo rozrodíš a máte už malého/malou u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
1.9.13 20:59

@MarieOVMUC jo sem četla v rychlosti :))) tak to máš smolíka.. a musíš čekat holt :lol: kukni film nějaký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
1.9.13 21:00

@MarieOVMUC no všimla jsem si toho slova.. ale překlep, nšbo hormony, jsem usoudila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
1.9.13 21:00

@CokeLady tři dny před termínem:-D grapla mi voda, jsem se prezrala jako prase na druhou na radu babičky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
1.9.13 21:02

@verrru Ee, automatické opravy androidu :-D:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6000
1.9.13 21:02

@MarieOVMUC já mám do porodu 12 dní a taky bych nejraději už o víkendu porodila :mrgreen: Jsem posledních pár dní dost unavená…naštěstí mi nic neotéká a tak, ale už je to tak dloooouhé to čekání :) Břicho mi přijde, že mám zatím taky docela dost nahoře a že neklesá :roll: Tak se uvidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
1.9.13 21:03

Jste me měly povzbudit a ne mi říct, že budu přenášet:-P:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
1.9.13 21:05

Me děsí, že s dcerkou jsem měla týden před porodem nohy jak bambulky. Od kotniku dolů. A teď kromě břicha a 20 kil nahoře mi nic není:-D:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
1.9.13 21:05

Já jsem rodila tři dny před termínem, taky mi praskla voda.. zas si myslím že je lepší čekat DO termínu, než PO.. kámoška rodí za cca týden a už 14 dnů ji dr. straší že to může být kdykoliv.. chudina natešená a zatím nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
1.9.13 21:08

No, ja byla ve 29. tydnu v nemocnici do 30.. predcasna porodni činnost. Podepsala jsem reverz. Strasili me, že budu rada, když donosim 34. tyden a at jen lezim. Vydržela jsem 14. dní v klidu a od 33. týdne žiju úplně normálně, jako aktivní máma. A prd prd prd:-D:-D jako jsem rada, že budu mít donosene mimco, ale už me to nebaví spát jen na boku:-D:-D

Příspěvek upraven 01.09.13 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky