Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
rozmary: právě, dokud není ta jasná krev červená, kdy bys viděla, že to prostě teče, tak to je dobrý:)- a teď máš placentu v poho?
Ahoj ženy
nic mi nechybí, ale jako většina, nemuzu se dočkat. Mám týden do termínu porodu a vypadá to nijak. Ráno jsem sice unavená a natekla, ale během dne splasknu, ozijua nic mi není. Pálí me strašně zaha, jako že to vůbec neznám, je to až teď posledních pár dnů. Čůrat chodím pořád a stačí pár kapek na plný mechyr. Mimco ma být veliké, přes 4 kg. Mám břicho pořád nahoře, nedám si celou dlaň na hrudní kost. Na poslední kontrole v úterý tam nebylo nic, 2cm délka cípku, prostupná pro prst a nic připraveno. Tak me tak napadá, jestli to může přijít nebo se mám smířit s další nepohodlnou noci? Dneska jsem byla asi 3 x ve vaně, manžel se činil, bradavky jsem masirovala, celou kuchyň jsem vytrhla ryzakem, schody jsem vyšla dneska snad desetkrat. Skáču kolem své 18 ti měsíční dcerky..
já chci prostě už rodit a bojím se, že to snad nepřijde. Povzbudte me někdo:-D:-D.
@MarieOVMUC ty bys chtěla ještě nedělnátko doma jo?
já sice těhotná nejsem, zatím mám doma jednoho prcka, ale zrovna mi to tady vyskočil tvůj přispěvek
no tak ještě max tři dny čekání ne?? u nás se teda nechává max 10 dnů po termínu.. a schody doma nemáte? že by ses proběhla ![]()
@verrru hehe, týden mám do termínu, ne po termínu a schody máme, psala jsem, běhala jsem.
zítra večer mám slibeneho hamiltona od primáře, ale u dcery taky nezabral.
Příspěvek upraven 01.09.13 v 20:59
@MarieOVMUC ahoj
mě u prvního řekli na pondělní kontrole, že se absolutně nic nechystá (bya jsem 37tt) a ve středu byl malý na světě (praskla voda) a u druhého mi na kontrole v nemocnici řekl osobně primář, že nic (byl čtvrtek) a sobotu ve 00.21 byl malý na světě, teď u tebe porodu nic nenasvědčuje, za chvíli může být všechno jinak. Jo a já se rodit nesnažila krom toho, že jsem si to přála a myslela na to, možná paradoxně se snažíte moc (těmi činnostmi). přeju, ať se brzo rozrodíš a máte už malého/malou u sebe ![]()
@MarieOVMUC jo sem četla v rychlosti
tak to máš smolíka.. a musíš čekat holt
kukni film nějaký
@MarieOVMUC no všimla jsem si toho slova.. ale překlep, nšbo hormony, jsem usoudila ![]()
@CokeLady tři dny před termínem:-D grapla mi voda, jsem se prezrala jako prase na druhou na radu babičky. ![]()
@MarieOVMUC já mám do porodu 12 dní a taky bych nejraději už o víkendu porodila
Jsem posledních pár dní dost unavená…naštěstí mi nic neotéká a tak, ale už je to tak dloooouhé to čekání
Břicho mi přijde, že mám zatím taky docela dost nahoře a že neklesá
Tak se uvidí ![]()
Jste me měly povzbudit a ne mi říct, že budu přenášet:-P:-D:-D
Me děsí, že s dcerkou jsem měla týden před porodem nohy jak bambulky. Od kotniku dolů. A teď kromě břicha a 20 kil nahoře mi nic není:-D:-D:-D
Já jsem rodila tři dny před termínem, taky mi praskla voda.. zas si myslím že je lepší čekat DO termínu, než PO.. kámoška rodí za cca týden a už 14 dnů ji dr. straší že to může být kdykoliv.. chudina natešená a zatím nic..
No, ja byla ve 29. tydnu v nemocnici do 30.. predcasna porodni činnost. Podepsala jsem reverz. Strasili me, že budu rada, když donosim 34. tyden a at jen lezim. Vydržela jsem 14. dní v klidu a od 33. týdne žiju úplně normálně, jako aktivní máma. A prd prd prd:-D:-D jako jsem rada, že budu mít donosene mimco, ale už me to nebaví spát jen na boku:-D:-D
Příspěvek upraven 01.09.13 v 21:10