Silné nevolnosti

11
20.9.10 16:30

silne nevolnosti

Ahoj holky. Prosim o radu. Jsem cca v 6 tydnu a uz mi zacaly silne nevolnosti. Prakticky cele dny je mi zle od zaludku a s tim jidlem to neni nijak ruzovy. Do jidla se musim nutit a uz jsem zhubla kilo. Myslite,ze je to normalni mit ty nevolnosti tak brzo? A muze to nejak negativne ovlivnit ten plod. Jsem po zamlklem tehu,tak uz mam strach.Pokud mate nejaky tajny recept jak proti tem nevolnostem bojovat,tak prosim poradte.diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
20.9.10 16:36

Sabin, je to normální, bohužel :-?
Zkus mít pravidelný přísun jídla, zkus jíst po malých porcích, ale pravidelně, prostě uzobávat :wink: Jinak chlazenou (ledovou) Colu, zázvorová lízátka, nebo zázvorový čaj… Já měla od MUDr. napsaný Torecan, ale moc jsem ho nebrala, sice mi bylo líp, ale zase jsem byla děsně spavá, takže taky nic moc :-?
A nevolnosti negativně ovlivnit plod nemůžou. Pokud by ale trvaly moc dlouho a moc by jsi zhubla, zřejmě by tě MUDr. poslal do nemocnice na infúze, ale tím se nestresuj a doufej, že to brzo přejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.9.10 16:43

Sabin tak já prožívám to samý… Nevolnosti mi trošku polevujou po 15-té hodině, do tý doby nemůžu sníst nic… Trošku pomáhá ledová Cola po lžičkách. Taky mi minule pomohly lízátka Gravipop.
Ale já měla taky 2× zamlklé těhotenství a naopak ty nevolnosti beru jako dobré znamení :mrgreen:
Doktor mi předepsal Torecan- přesně jak píše Fragola. Já to ale neberu, protože jsem po něm taková utlumená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
20.9.10 16:46

Taky jsem to měla hrozný. Prakticky celý červenec jsem proležela a problila, nemohla jsem nic jíst, pít, cítit :poblion: . Pak jsem byla ráda, když jsem mohla rohlíky i colu :nevim:
Takže ano, je to možné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.9.10 16:53

Ano je to mozne.Kazda to mame jinak.Ja kdyz cekala malou tak me bylo taky porad spatne.
A odeznelo to nekdy okolo 13tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.9.10 18:56

Ahoj. Mně bylo špatně od 4.tt (proto jsem si dělala test už před termínem MS) a bylo prakticky až do porodu. Ale miminko za to stojí :palec: . Já byla zezačátku naopak ráda, že mám ty nevolnosti, páč jsem měla jednu smutnou zkušenost mezi holkama. Ovšem později už jsem si říkala, že by ty nevolnosti mohly přestat. A to jsem i tak přibrala 13kg a v porodnici nechala sotva 4kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.9.10 19:26

Holky a kdyz vam bylo takhle spatne, to jste chodily do prace? Ja si ted vzala uplne nahodou dovcu a ted premyslim, ze si asi dam neschopenku. Vubec nedokazu fungovat. Jsem strasne slaba a je mi zle jak blazen. Myslim, ze jit do prace je pro me uplne nemozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.9.10 19:27

Já do práce chodila až do MD, tj 6 týdnů před termínem. V práci to bylo snesitelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
20.9.10 19:38

Ahoj! Jsem ve 14tt a od 8tt jen ležím, nic moc nejím a hubnu. Zatím žádné zlepšení… Jsem na neschopence kvůli jednorázovému zašpinění, ale nemohla bych do práce chodit stejně. Vůbec nechápu, kdo to pojmenoval ranní nevolnosti, když to trvá celý den. Dokonce se budím i v noci, jak je mi špatně od žaludku:-( Ale raději zvracím než špiním:-)))

Zhubla jsem asi 6 kilo, ale mám pořádné zásoby a snažím se dostatečně pít, takže nějaká vyzáblost u mě nehrozí.

Tak držím palce, ať tě to neptrápí dlouho a vše je vpořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
20.9.10 22:05

Ahojky, tak mě nevolnosti trápí doted a to jsem ve 20tt. A vypadá to, že to tak bude dokonce. Celkem jsem zhubla 8kg, zatím nic nepřibrala, ale miminko je v pořádku a vitální. Jen já jsem hrozně unavená a slabá. Kolem 13tt jsem byla kvůli tomu v nemocnici na kapačkách. Nepomáhalo mi naprosto nic. Ale nesmíš se tomu poddávat, prostě to k těhu patří a jelikož miminko bylo vymodlené, tak jsem i za ty nevolnosti vděčná. Však věčně to trvat nebude. Jen co jsem vypozorovala, tak mi dělají zle polívky a čaje, asi tím jak je to teplé, tak z toho hned :poblion: a nebo když jsem se více napila, neunesla jsem to, takže vše po maličkých dávkách a častěji. Přeji hodně síly a jinak bezproblémové těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.9.10 11:33

Holky, diky za povzbuzeni. Ja si na ty nevolnosti nestezuju. Klidne at trpim. Jen aby bylo vsechno v poradku. Je to asi tou predchozi negativni zkusenosti, a tak se porad pozoruju a bojim se, aby neco tomu plodu neublizilo. Taky nemam s tema nevolnostma zadne predchozi zkusenosti a tak nevim, co je normal. Vubec jsem netusila, ze je to az takove. Vsichni rikali, ze je jim zle jen rano,ale o celym dnu nikdo nemluvil,tak me to trochu vydesilo. Poverila jsem manzela, at mi koupi ty lizatka,tak to s jejich pomoci snad nejak zvladnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
22.9.10 13:29

Ahoj, prožívám úplně to samé.. Ráno vstanu a rychle se napiju něčeho sladkého…aby zvracení bylo příjemnější…je mi blbě až do doby než večer lehnu, v průběhu dne zvracím ještě cca 2×, už si přesně nepamatuju kdy to začalo, ale takhle to jde už cca 5 - 6 týdnů. Zatím jsem zhubla 7 kg, což je podle mě dost. Nepomáhá naprosto nic!!! zkoušela jsem všechno od čajů, lízátek, coly…taky homeopatika…prostě nic.S jídlem to je katastrofa, sním cca 1 rohlík a nějaké ovoce za den. Doma dělá všechno manžel. Já jen chodím do práce a jinak jsem mrtvá! doufám, že už to skončí!!!! Ještě chvilku a budu na pokraji sil :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
11.9.12 20:33

Ahoj holky, chtěla bych taky od vás poradit. Jsem těhotná cca konec 6tt a mám celodenní ´´ranní´´ nevolnost, což pro mě není moc dobré :roll: vím že je to v těhu běžné ale jak tady čtu je to dobré znamení. Jsem po zamlklém těhu 8 týden, pri to nepovedeném těhu sem žádný nevolnosti neměla a tentokrát to teda jo. Čím myslíte že to tak je? takže asi hurá nevolnostem :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
12.9.12 00:07

Iriskaajsem na tom úplně stejně jako Ty. Zaklé těhotenství 6 nebo 8 týden ted nevím a raděj nad tím nechci přemýšlet a ted jsem na konci 8 týdne a je mi pořád na zvracení. Chci vydržet do 12 týdne a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.12.18 12:09

Ahoj, myslela jsem že to bude docela v poho do 8tt mi fakt nic nebylo a potom to začalo, silný migrény, ucpaný nos a žaludek, mám pocit že tohle snad nemám možnost přežít, nic se mi nechce, čistit zuby si nemůžu a když už mi je o něco líp tak jen 3 dny a potom zase jsem tam kde jsem. Achjo :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí