Silné špinění týden po menstruaci

13331
2.2.15 22:48

Silné špinění týden po menstruaci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda některá řešila někdy podobný problém? Menstruace mě skončila zhruba před týdnem. Dnes mě začalo trochu pobolívat v břichu a začala jsem hodně silně špinit+menší krvavé cucky k tomu. Taky občas cítím píchání uprostřed břicha. Co by to mohlo být? Jednou se mě stalo že jsem týden po menstruaci slabě špinila, ale bylo to takové nic tak jsem to nikdy neřešila. Ale ted celý den špiním, je to takové nitkovité. Myslela jsem si že to přejde, ale je to špinění jako před začátkem menstruace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
3.2.15 06:00

Ahoj, být tebou tak bych si došla na gyndu, nikdy nevíš co to je.Bude lepší, když tě doktor vyšetří a ty budeš aspoň v klidu. Někdy se mi to stávalo po sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
3.2.15 08:15

Neberu žádné prášky a o miminko se snažíme. Může na to mít vliv pohl.styk? Po sexu se mě stává že je mě druhý den jaksi divně a naposled jsem byla s přítelem v neděli. Ale že by sex mohl mít vliv na silné špinění a potom hnědý silný výtok? To se mě ještě nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.2.15 08:20

No mě se to stávalo někdy. Asi jste to trochu přehnali :lol: Stejně si radši dojdi na gyndu, určitě to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí