Vyrážka na tvářích

282
2.2.15 21:33

Vyrážka na tvářích

Ahoj,
potřebovala bych poradit s vyrážkou na tvářích. Asi rok po porodu se mi udělala na tvářích krupička a mám je červené, občas až ke spánkům, krupička je suchá, v pupíncích není žádná tekutina, občas mě tváře celé pálí. Trvá to již přes rok, už jsem vyzkoušela všechno, masti od dermatologů, vyloučení všech alergenů… :nevim: Nemáte prosím někdo podobnou zkušenost nebo radu? Děkuji mockrát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
2.2.15 21:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
2.2.15 22:04
@Regina Hero píše:
@ivulebobule http://www.cervenacervene.cz/
Je to něco takového?
škoda, že na té stránce chybí fotografie. A výsledek testu teda prd shodnotil. Jsem čekala, že to bude odbornější stránka. :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
2.2.15 22:07

Poslední rok sleduji, že mám taky červené pupínky-hrbolky na tvářích a k bradě. Ale nevím co to je. Nemám to pořád, v práci se to shorší, jestli kontaktem s desinfekcí? Když jsem byla na dovolené v chlorované výřivce, naskákalo to ihned a hodně, tak typuji nějakou alergii či přecitlivělost. Ale netuším, co máš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.2.15 22:09

@belladonna fotografie tam jsou… jak jsou ty růžové odrážky pod textem Proč právě já… tak je tam „co je rosacea?“ a když na to klikneš, otevřou se ti fotky… jinak google obrázky a zadat rosacea nebo růžovka a najde ti obrázky taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
2.2.15 22:11

Dekuju za tip! Stránky jsem prošla, ale růžovku si myslím nemám. Vyrážku mám jen na tvářích a to ve tvaru trojúhelníku vrcholem dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.2.15 22:13

@ivulebobule tak ono to ze začátku může být jen na menší ploše a ne všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
2.2.15 22:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
3.2.15 12:29

Myslím, že kdyby se to mělo šířit, tak už by se to šířilo, přece jen už to trvá přes rok. Spíš jsem myslela, jestli to nemůže být stresem nebo hormonama, jestli nekdo neco podobneho nezazil…Každopádně děkuju za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí