Silný úder do žaludku

Anonymní
17.2.23 14:37

Silný úder do žaludku

Dobré odpoledne maminky :srdce: Měla bych na vás otázku. Dneska se mi stalo v práci že mé kolegyně nechtěně praštila docela silně do žaludku 8o prostě nevím jak ale stalo se :lol: byla to taková pecka že jsem myslela že mi žaludek skočil až do krku a bolest neskutečná až mi stoho začali slzet oči. Chci se zeptat jestli mi nemohla nějak víc ublížit třeba vnitřní krvácení? :dance: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2986
17.2.23 14:45
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne maminky :srdce: Měla bych na vás otázku. Dneska se mi stalo v práci že mé kolegyně nechtěně praštila docela silně do žaludku 8o prostě nevím jak ale stalo se :lol: byla to taková pecka že jsem myslela že mi žaludek skočil až do krku a bolest neskutečná až mi stoho začali slzet oči. Chci se zeptat jestli mi nemohla nějak víc ublížit třeba vnitřní krvácení? :dance: :roll:

počkej, připojím se vzdáleně a udělám ti UTZ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.2.23 14:52

@cancerka já moc stoho srandu teda nemám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
17.2.23 14:55
@Theolik píše:
@cancerka já moc stoho srandu teda nemám :roll:

tak proč se radíš tady a nejdeš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10934
17.2.23 15:03

Kdybys měla vnitřní krvácení, či něco natrhlého, tak se tak blbě neptáš a už jsi dávno na JIP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9795
17.2.23 15:03

Pravděpodobnost, že budeš mít vnitřní krvácení po tupé ráně do žaludku, kterou normálně ustojíš je mizivá (pokud tedy nemáš žaludeční vředy). Můžeš zajet na ultrazvuk, můžeš pozorovat, jestli se ti nedělá modřina na břiše, jestli nejsi hodně unavená a bledá, případě jestli nemáš natrávenou krev ve stolici (černou/tmavou). Ale jak píšu, s největší pravděpodobností se ti nic moc nestalo. Čím si tu ránu dostala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9795
17.2.23 15:04
@Bytsamsebou píše:
Kdybys měla vnitřní krvácení, či něco natrhlého, tak se tak blbě neptáš a už jsi dávno na JIP.

I s natrženou slezinou to může pár hodin trvat, než se člověk dostane na JIP. Zase tak rychlé to být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
17.2.23 15:07
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne maminky :srdce: Měla bych na vás otázku. Dneska se mi stalo v práci že mé kolegyně nechtěně praštila docela silně do žaludku 8o prostě nevím jak ale stalo se :lol: byla to taková pecka že jsem myslela že mi žaludek skočil až do krku a bolest neskutečná až mi stoho začali slzet oči. Chci se zeptat jestli mi nemohla nějak víc ublížit třeba vnitřní krvácení? :dance: :roll:

Moc si ten mechanismus neumím představit. To se nějak otočila a praštila tě? Já nevím, ale pokud to nebyla cílená rána nebo neměla při tom otáčení v ruce kladivo, tak bych předpokládala, že se nemohlo nic stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
17.2.23 15:43
@Anonymní píše:

to jsi ty s tou hlavou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 15:50

@vokishka s jakou hlavou?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.23 16:07

@Jahru Milá slečno nebo paní, proč jste vůbec klikla na můj dotaz a odpovidate někomu kdo se blbě ptá?

• Citovat
  • Upravit
35331
17.2.23 16:09
@Anonymní píše:
@Jahru Milá slečno nebo paní, proč jste vůbec klikla na můj dotaz a odpovidate někomu kdo se blbě ptá?

A proc ty se tak b.be ptas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17282
17.2.23 16:16

To už bys sem nepsala a ležela někde na JIP;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9795
17.2.23 16:35
@Anonymní píše:
@Jahru Milá slečno nebo paní, proč jste vůbec klikla na můj dotaz a odpovidate někomu kdo se blbě ptá?

Co prosím? Napsala jsem ti slušnou odpověď. Teď toho docela lituju. Očividně tě kolegyně nepraštila jen do žaludku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 16:58

@Jahru omlouvám se, chtěla jsem označit jinou paní 🙄 😏

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat