silomat - peníze zpět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2114
7.9.07 16:28

Dnes sem ho vrátila úplně bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
12.9.07 16:52

Tak já dnes vyrazila opět do stejné lékány, kde jsem ho koupila …a opět neúspěch…prý se mám zeptat koncem října a možná pak mi ho vezmou (s arogantním výrazem lékárnice) Což mě tedy vytočilo a našla jsem si na netu involinku zdarma (800 733 733) a tam mi bylo sděleno, že lékárny mají ze zákona povinnost lék odebrat a vrátit peníze v plné výši,přestože jste třeba zaplatili jen doplatek. Vzala si ode mne jméno lékárny a dala jméno jiné v mém okolí, kde ho 100%veznou - nemusí to být tak, která ho vydala. A tu naši lékárnu prý budou kontaktovat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.9.07 17:03

koreno no to je tedy docela síla. :roll: A ta lékárna původní je soukromá? stěžovala bych si majiteli a pokud by to byla přímo majitelka, dělala bych jí zadarmo „reklamu“. :evil:

Helo pokud jste ho bez jakýchkoliv problémů dobrali, mělo by to být v pohodě. Ono není nikde psáno, že ten nežádoucí účinek se bude týkat každého. V podstatě upozornění na možnost vzniku arytmie je i v letáku, s tím to schvalovali, akorát jde o to, že uvést to musí, i kdyby to měl 1 pacient z tisíce. Zřejmě ale počet hlášených případů arytmie překročil určitou mez, kdy by se dalo říci, že prospěch převažuje nad možnými riziky. Takže proto výrobce přistoupil ke stažení. Strach mít už nemusíš, ta účinná látka je už dávno vyloučená. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
12.9.07 17:56

Sajso: Lékárna ja soukromá…zda jsem mluvila římo s majitelkou nevím, každopádně je baba strašně protivná. Raklamu bych ji dělala ráda, ale bohužel je to v našem městečku jedinná lékárna, takže není na výběr a budu tam občas muset i já :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová