Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jistě jste slyšeli, že se může vracet zpět do lékáren (i načatá baléní) léku Silomat. Na netu píší, že se bude moci vracet od 5.9. do konce října…Zkoušel jste to někdo vrátit? Já dnes a vůbec jsem nepochodila
Prý o tom nic nevědí, jen ze sdělovacích prostředků a oficiálně nic … ![]()
Prý to způsobuje něco ze srdcem, myslím nějaké nepravidelnosti nebo co. Nesmí se to užívat!
Aha, a na to prisli az ted????
Teda u nas nastesti tenhle sirup nikdo nebral, ale je to sila.......
Ahoj, zrovna včera jsem se ptala v lékárně. Vrací se od 5.září. Silomat může způsobit arytmie. Je to síla. Peníze by měli vrátit a vracejte v lékárně, kde jste ho koupili ![]()
Pokud ho mam vracet v lekarne, kde jsem ho koupila, tak po me asi budou chtit ucet, kde jsem ho koupila. Ten uz davno nemam.
Nejake nedobrane baleni doma mam, tak ho vratim spolu s ostatnimi proslymi leky, kdyz mi penize daji budu rada, kdyz mi je nedaji, tak budu rada, ze jsem se toho zbavila.
účet možná chtít nebudou, na krabičce mají přece svoje „razítko“ a cenu. tedy aspoň naše lékárna to má. Ovšem krabičku nemám, mám Silomat pouze ve skleničce, tak nevím nevím kam mě s tím pošlou. Ale zkusím to. Uvažuji o fíglu…nejdřív nakoupím Hami 3 a Mucosin a než mi to začne počítat, tak se vytasím se Silomatem a snad mi ho vezme, když bude cítit další útratu. Pokud odmítne, tak odmítnu taky. Pak už se v té lékárně ovšem nebudu moct objevit, což bude škoda, protože ji mám za barákem a další až dvě stanice tramvají. Tak zvažuju, jestli mi to za tu stovku stojí ![]()
Kdo nečetl nebo neviděl v TV: http://www.novinky.cz/…8_4mh3m.html
Já mám nenačaté kapky, co jsem dostala pro dceru a zkoušela jsem to dnes v lékárně, kde jsem koupila - mám to s jejich EAN kódem, ale jak jsem psala, tak jsem nepochodila…až vám někde někomu vrátí peníze, tak prosím písněta a já tam na ně vlítnu ![]()
Říkali že by to měli brát nazpět i bez dokladu, přece si každej neschovává účtenky od léků. A taky by nikoho nenapadlo že to může být škodlivé. Zkus víc lékáren když to nevezmou. Nám doktorka doporučila jakýsi sirup, nebo silomat, já jsem naštěstí koupila ten jiný sirup, už je to dávno ani si nepamatuji jakej. Ještě že tak.
Ahojky,
tak já jsem to dnes v Brně úplně v pohodě vrátila! A kupovala jsem to v Boskovicích. Chtěli po mně jen jméno a adresu a jestli to bylo na předpis.
Pá Anýzka
ANYZKA píše:
Ahojky,
tak já jsem to dnes v Brně úplně v pohodě vrátila! A kupovala jsem to v Boskovicích. Chtěli po mně jen jméno a adresu a jestli to bylo na předpis.
Pá Anýzka
můžu se zeptat kde? kdyby mi to tady u nás náhodou neklaplo, tak ať vím kam jít. Díky.
Aniku - na Masaryčce úplně dole - naproti Padovci.
Tak ať pořídíš!
Anýzka
Holky,
muž je lékárník, v sobotu kvůli tomu volal na linku výrobce, řekli mu, ať berou zpět vše, krom prošlých a prázdných balení. Do dneška brali jen to, z čeho nebylo vyloženě zjevné, že pochází z jiné lékárny (cizí etikety apod.). Dnes prý přišel papír s oficiálními pokyny, budou prý brát vše. Nechápu, proč se v jiných lékárnách taky neobrátí na výrobce místo aby posílali pacoše pryč. ![]()
Ahoj holky,
my ho měli doma delší dobu a na jaře ho syn (2 roky) dobral. Snad to už vliv mít nemůže, když se ani tehdy neobjevily žádné potíže.
zdraví ustrašená Hela