Silonky do otevřené obuvi?

Anonymní
24.5.24 18:29

Silonky do otevřené obuvi?

Ahojte,
prosím o radu. Letos budu poprvé zkoušet u státnic a bohužel se mi i přes intenzivní nálety na o chodní centra nepodařilo sehnat na sebe lodičky. Můj problém je v tom, že mám nohu 35 a ještě extra úzkou, hodně dlouhý palec…no prostě nedala jsem to.
Budu mít některé dny jednoduché černé šaty po kolena a na prostřídání mám černou sukni s béžovou halenkou. Boty mám tedy klasické páskové sandály celé černé na cca 7 cm podpatku, s otevřenou špičkou
Teď řeším, co je menší prohřešek.

1. šaty/sukně bez silonek

B) silonky do bot s otevřenou špičkou

Pokud brát silonky, tak tělové?

V minulosti jsem měla lodičky s páskem přes nárt, ale ty už vzaly za své a pak jsem byla doma s dětmi, takže jsem společenskou obuv jaksi nepotřebovala. :oops:

Moc díky za odpovědi.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6703
24.5.24 18:31

Co si koupit silonky ve spreji a aplikovat je jen na místech dle potřeby? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.24 18:37

@Temnástranasíly Něco takového jsem už viděla, ale popravdě jsem si se svou alergií na skoro vše a atypickému ekzému nějak netroufla. Máte zkušenost s tím, jak to působí na kůži? A nedělají fleky?

Já mám tedy situaci o to peprnější, že to budu ráno stíhat některé dny dost naknap, učím totiž ještě na jiné škole tělocvik :mrgreen: :zed: vydrží to převlikání do a z tepláků? Nebo je to aplikovatelné vcukuletu během minutky na wc po těláku?

• Citovat
  • Upravit
32540
24.5.24 18:39
@Anonymní píše: Více

A nemůžeš si vzít třeba balerínky, ty taky neseženeš? Silonky do otevřených bot teda fakt ne nebo jen ty bez špičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44271
24.5.24 18:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.24 18:48

Mně přijde, že šaty bez silonek jsou již dnes společensky přijatelné (asi ne pro první dámu, ale na státnicích si myslím, že se nikdo nepozastaví).

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
24.5.24 19:04

Dělají se silonky do otevřených bot, ma to volne prsty.

• Citovat
  • Upravit
1248
24.5.24 19:19
@Hanka1 píše: Více

Přesně, pokud zvolí vhodnou barvu, vypadají celkem přirozeně. Některé tedy děsně škrtí na palci. Silonky z Calzedonie jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.24 19:24

@Monchichik NE bohužel balerinky mi na mou nohu žádné nesedí, protože ji mám hodně úzkou, všechny co jsem kdy zkoušela včetně BF se mi vyzouvaly. A taky v placatých botech nevypadám se svými 155 cm zrovna lichotivě :oops:

• Citovat
  • Upravit
10651
24.5.24 19:43

Nemusíš mít silonky ve spreji, ale bohatě stačí samoopalovací krém. Koupíš relativně levně třeba v DM. Ale silonky se špičkou do otevřených bot rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32540
24.5.24 19:53

No to ne, jsi malinká ;) a boty s páskem přes nárt? ty co ti dával někdo výš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.24 21:26

@Monchichik Podobných jsem zkoušela dnes a minulý týden x párů a všechny mi na noze lítaly, že bych se v tom asi zabila. :cert: Ke všemu WC je o patro výš, takže v tom musím zvládnout nějak slušně chodit.
Ty silonky bez špičky jdou koupit prosím ve kterém kamenném obchodě? Přes internet už to nestihnu…v nejhorším ustřihnu špičku od normálních punčocháčů :-D
Samoopalovací krém to zvládne vydržet pod teplákama při tělocviku? A dá se koupit i nějaký světlejší odstín? Jsem bledule, moje nohy jsou jak z reklamy na Ariel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15177
24.5.24 21:30

Do samoopalováku nejdi, můžeš být flekatá a to na státnice fakt nepotřebuješ. Mám taky úzkou nohu, vždy musím dlouho hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
24.5.24 21:48

Asi tě nepotěším, ale páskové boty jsou ke státnicím naprosto nevhodné. Obzvlášť, když jsi zkoušející, to bys měla jít přikladem. Bez silonek je to stejně nevhodné a silonky bez špičky padají ze stejného důvodu. Zkrátka leda zavřené boty a silonky, pokud nechceš být za úplnou trapku. :roll:

Příspěvek upraven 24.05.24 v 23:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.24 21:58

@Lil Kitkatt Co tedy dělat, když na mě takové boty neexistují? Mám dětskou velikost a atypickou nohu. Z uzavřených leda tenisky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková