Šimon nebo Mikoláš?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4615
30.3.19 20:49

@Kleo026 stejně mu budou říkat Mikuláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
30.3.19 20:49
@Průzkumník píše:
Tohle se mi líbí. Anonymní nick se ptá pléna co se hodí více k příjmení. :-DJá ti nevím Kleopatro. Já bych dal Matouš.

Mám tenhle nick uz leta nejak neresim anonimitu.Proste jsem si tehdy takovej dala a nerisla to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
30.3.19 20:50

Šimon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
30.3.19 20:53

Mikoláš je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.3.19 20:56

No asi Šimon, ale nelíbí se mi ani jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
30.3.19 20:58

Mikošim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8999
30.3.19 21:04

@Ennny A proč by nemohli chtít slovenské jméno? Kdyby měli lidi dávat čistě česká jména, tak by byl ten výběr značně zúžený, když většina jmen je hebrejská, řecká, německá a nevím jaká :lol: Dcera má taky jméno, které se používá spíš na Slovensku než v Čechách. Já tam tedy předky mám, ale kvůli tomu jsme ho nedali, prostě se nám líbilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
30.3.19 21:05
@Kleo026 píše:
Co se vám vic libi? Šimon nebo Mikoláš? Příjmení Pavlas. Děkuji za názory.

Dala bych mu obě jména Šimon Mikoláš Pavlas, ale říkala bych mu zkráceně Mikšo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
30.3.19 21:05

Šimon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
30.3.19 21:09
@Serpentini píše:
@Ennny A proč by nemohli chtít slovenské jméno? Kdyby měli lidi dávat čistě česká jména, tak by byl ten výběr značně zúžený, když většina jmen je hebrejská, řecká, německá a nevím jaká :lol: Dcera má taky jméno, které se používá spíš na Slovensku než v Čechách. Já tam tedy předky mám, ale kvůli tomu jsme ho nedali, prostě se nám líbilo. :)

Mě se libí Maroš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
30.3.19 21:34

Za mě Šimon :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbu
832
30.3.19 21:36

Mikoláš, Šimon se mi moc nelíbí a přijde mi, že to jméno není moc šťastné podle okolí..a zdrobněliny na Šimona jsou nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.19 21:49

Jak už tu bylo zmíněno, budou mu to plést na Mikuláše a on to bude chudák pořád opravovat. Sama mám takovou zkušenost se svým jménem a je to otravné. Prznili mi vysvedčení i diplom. Musela jsem nechávat opravovat, neboť jinak je to neplatné. A i když jim řeknu jméno správně, tak si tam to písmeno přidají. Asi si myslí, že nevím jak se jmenuji :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16848
30.3.19 21:52

Za me teda rozhodne Šimon, taky jsem svyho casu mela tohle jmeno pro kluka vymyslene, k Pavlasovi mi sedi vic nez Mikolas, tohle jmeno se mi ani moc nelibi jako takove. Nam se ten Šimon nakonec nezdal k prijmeni - bylo by to same Š,Č, takove uz moc mekke celkove:) Ale k vasemu jde Simon urcite lip nez Mikolas, to mi v kombinaci s tim prijmenim zni divne, moc tvrde zase uz. U nas kdyby bylo 2. taky kluk - Šimon, mel by svatek v prosinci stejne jako brácha (Adam). To by byl blazinec. Pak se mi libil Samuel. A mame Adelu - v zari…:) no, ja to manzelovi rikala ze to bude mit za sebou a ze je to blby, ze ji to nemuzeme udelat a co kdyz se narodi o 2 tydny driv, to muze mit i ve stejny den - stejne jako ten Samuel…kterej se nám k prijmeni hodil jeste min…tak aspon ty 2 týdny ze tam ten odstup je, sama mam oboji v 1m.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
30.3.19 22:09

Obojí je hezké. Ale spíš než Mikoláš bych dala Mikuláš. Oni mu tak stejně budou všichni říkat a on je opravovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze