Single máma staví domek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
14.2.21 16:41
@Magical-eyes píše:
@Kelsey Jasně, spíš to ale vyznívalo, že byla tak schopná, že to zvládla sama od nuly a ono to nakonec bylo celé jinak. Ale je to fuk a stavba domu je náročná, o tom žádná. ;)

Tak napred byli schopni oba a budovali si sve, ze budou spolu, to je snad bezny stav. Kdyz to nevyslo, tak si podelili. Takze bylo co rozdelovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
14.2.21 16:56

Nebála bych se jít do stavby, kdybych si nemusela brát úvěr a měla dost peněz i na stavební dozor. Je to o financích. Z těch se zaplatí i případní opraváři. Ale takto zajištěná je málokterá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
14.2.21 17:16
@Veveří píše:
Nebála bych se jít do stavby, kdybych si nemusela brát úvěr a měla dost peněz i na stavební dozor. Je to o financích. Z těch se zaplatí i případní opraváři. Ale takto zajištěná je málokterá.

Mně třeba nic jiného nezbývá, ale pořád mi přijde lepší platit úvěr 14 tis než nájem 14 tis, protože takhle bych aspoň jednou mohla ten majetek přenechat dětem. Každopádně musím mít taky adekvátní práci na to, abych si to mohla dovolit, bez toho bych do toho nešla a zůstala v pronájmu, protože bych patrně ani na hypotéku nedosáhla. Ale já se naučila hodně od mého bývalého šéfa a jeho heslo bylo vždycky, že ať mi nikdo netvrdí, že něco nejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21805
14.2.21 17:22

Nedávný dokument v TV Karolína (od Třeštíkové), ta k tomu ještě i otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
14.2.21 20:20
@Zoe1 píše:
Mně třeba nic jiného nezbývá, ale pořád mi přijde lepší platit úvěr 14 tis než nájem 14 tis, protože takhle bych aspoň jednou mohla ten majetek přenechat dětem. Každopádně musím mít taky adekvátní práci na to, abych si to mohla dovolit, bez toho bych do toho nešla a zůstala v pronájmu, protože bych patrně ani na hypotéku nedosáhla. Ale já se naučila hodně od mého bývalého šéfa a jeho heslo bylo vždycky, že ať mi nikdo netvrdí, že něco nejde :-D

Máš pravdu, radši splácet svoje. Já žiju s dětmi sama ve vlastním bytě, všechno je celkem v pohodě. Jenom průběžně trnu, ať zůstanu schopná vydělávat - ať zůstanu zdravá. To je můj strašák. Jak je člověk na děti sám, tak ho to zkrátka napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
14.2.21 21:48
@Veveří píše:
Máš pravdu, radši splácet svoje. Já žiju s dětmi sama ve vlastním bytě, všechno je celkem v pohodě. Jenom průběžně trnu, ať zůstanu schopná vydělávat - ať zůstanu zdravá. To je můj strašák. Jak je člověk na děti sám, tak ho to zkrátka napadne.

To je pravda, to je velký strašák, ale v podstatě, kdyby k něčemu takovému došlo a nebyla bych schopna splácet, tak vždycky můžu tu nemovitost prodat, umořit hypotéku a jít zpět do nájmu jako jsem teď :-D jako my teď taky prodáváme byt, který jsme s manželem měli na hypotéku, takže jsem něco vlastnila a už zas nevlastním, úmoří se hypotéka a něco by mělo zbýt, to se rozdělí mezi nás dva a já doufám, že mi to hodí na pozemek nebo na jeho část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
14.2.21 22:04
@Jogrr píše:
Znam jednu takovou, jako bonus si z casu na cas dovedla novyho strejdu, jeden udelal zahradni upravy, dalsi plot.
A svymu klukovi (synovi) porad omlacuje o hlavu, ze mu postavila barak a jednou bude jeho. Co uz, ze prodala byt svy mamy a za neho ma v novem dome pokojicek a byt, ktery ji exmanzel velkoryse nechal, aby mela s klukem kde bydlet.

Kde ten strejda dělal ten plot a jako bonus k čemu?
Synovi postavila barák a mlátí mu to o hlavu. To chápu i když nesouhlasim
Prodala byt svý mámy - jak někdo může prodat byt někoho jiného? A za něho (koho?) má v novém domě pokojíček (kdo?) a byt. Postavila domek dvougenerační? Ten druhý byt který postavila v tom domě ji nechal exmanzel, aby měla s klukem kde bydlet. Já myslela, že ten domek stavěla sama a ona i s exmanželem? To je tedy guláš. Nemělo to být do nějaké jiné diskuse?

• Citovat
  • Upravit
6879
14.2.21 22:45
@Uslava píše:
Kde ten strejda dělal ten plot a jako bonus k čemu?
Synovi postavila barák a mlátí mu to o hlavu. To chápu i když nesouhlasim
Prodala byt svý mámy - jak někdo může prodat byt někoho jiného? A za něho (koho?) má v novém domě pokojíček (kdo?) a byt. Postavila domek dvougenerační? Ten druhý byt který postavila v tom domě ji nechal exmanzel, aby měla s klukem kde bydlet. Já myslela, že ten domek stavěla sama a ona i s exmanželem? To je tedy guláš. Nemělo to být do nějaké jiné diskuse?

Tak specialne pro Tebe. Napsany je to bezne, ale je pravda, ze pocitam alespon s prumernym iq ctenarek. Delala hrdinku a ze sama po rozvodu postavi barak. S matkou se domluvila na prodeji jejiho bytu a protoze ji prodala strechu nad hlavou, v novem dome ji vyclenila jednu komurku. Dum neni dvougeneracni. Muz po rozvodu k ni byl velmi stedry a vzal si igelitku a ji a jejich spolecnemu synovi nechal byt, ktery on zdedil po rodicich. A kdyz dosly penize ze vsech zdroju, nachazela si partnery, jeden zafinancoval zahradu a druhy plot. Kdybys stale nechala, sorry, po lopate to vic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
14.2.21 23:20
@Jogrr píše:
Tak specialne pro Tebe. Napsany je to bezne, ale je pravda, ze pocitam alespon s prumernym iq ctenarek. Delala hrdinku a ze sama po rozvodu postavi barak. S matkou se domluvila na prodeji jejiho bytu a protoze ji prodala strechu nad hlavou, v novem dome ji vyclenila jednu komurku. Dum neni dvougeneracni. Muz po rozvodu k ni byl velmi stedry a vzal si igelitku a ji a jejich spolecnemu synovi nechal byt, ktery on zdedil po rodicich. A kdyz dosly penize ze vsech zdroju, nachazela si partnery, jeden zafinancoval zahradu a druhy plot. Kdybys stale nechala, sorry, po lopate to vic nejde.

A pak že to nejde… :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
36556
15.2.21 00:14
@Uslava píše:
A pak že to nejde… :dance: :dance: :dance:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
8.12.24 16:53

Jak se to po letech vyvrbilo? Zvládla jsi to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí