Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pokud je to už tak dlouho, tak bych nechala ještě udělat výtěr a vzít krev, takovou dobu bych nebyla jen o kapkách, které se nemají navíc užívat dlouhodobě. A moc nechapu, proč to Dr už neudělala.
My pouzivame Sinupret radi, ale to je zbytecne dlouho, je na akutni problemy. Neni lepsi zkusit inhalator?
@blumen píše:
My pouzivame Sinupret radi, ale to je zbytecne dlouho, je na akutni problemy. Neni lepsi zkusit inhalator?
Ano, už jsme pořídili a inhalujeme vincentku.. synovi vždy déle trvá než se z toho dostane… měla jsem se rozepsat víc.. kašel s rýmou začal cca před 3 týdny a postupně se to lepšilo, ale teď o víkendu začala zelená rýma (podle mě nový infekt - odpadlo více dětí v okolí) - sinupret jsem mu dávala před tím a od toho víkendu jsem pokračovala.. dr. říkala, že takto můžu.. ale dnes v lékárně mě upozornili, že max 14 dní.. proto jsem znejistěla.. nakonec jsem dr ještě volala a ujistila mě, že 2-3 týdny užívání sinupretu nic neudělá…
AHoj všem,
mám dotaz, syn (7 let) je už delší dobu zahleněný a má kašel, rýmu. u Dr jsme byli na poslechu, to má čisté.. jen doporučila dále dávat klidně Prospan a Sinupret kapky.. dnes jsem si tedy uvědomila, že mu Sinupret dávám už 18 dní, přesto že píšou v PL že max 14 dní.. ikdyž to Dr. posvětila, dáváte někdo sinupret déle než podle návodu? Děkuji