Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@zuuzka píše:
syn byl taky velky. v roce mel pres 12 kilo a v roce a pul 15 kilo. a tak jsem sehnala golfky znacky Zekiwa. jsou velke. zada se polohuji az skoro do vodorovna. Mam foto, jen je rozmazane, protoze to bylo foceno mobilem.
A můžu se zepatat, jestli mi uvezou i 15 kg dítě?
Ja myslim, ze jo. ted ma syn 23 kilo a kdyz je unaveny, tak ho tam posadim a zvladnou to. je to na hrane, ale jedou. taky zvladnou uvezt docela dost veci. Jedine minus je skladani do auta. kdyz se slozi, tak maji pres metr na delku a do nekolika kufru aut se nam je nepodarilo dostat. Jinak tam jezdil do 18 kilo + tam s nim jezdil nakup.
Jinak po meste vyborny, ale nehodi se do terenu. Plusem je vysoke madlo a přepažka mezi nožičkama - oboje se da oddelat - nemusela jsem ho vubec poutat (jen kdyz jsem si potrebovala odskocit a byl chvilku bez dozoru.)
Na fotce ma syn 14 mesicu a cca 13 kilo
Holky, můžete mi některá zodpovědně napsat, kolik tenhle kočárek váží?
Někde jsem viděla, že 7kg (to by byla paráda!), ale jinde že 10.. Taky mám velké dítě, plus žijeme v Moskvě, takže v zimě oblékáme co to jen jde a do normálního golfáče ho nenarvu. Na cestování ale potřebuji kočárek co nejlehčí, tak mě váha Joggeru trošku děsí.