Široké golfky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
8.7.12 23:25
@zuuzka píše:
syn byl taky velky. v roce mel pres 12 kilo a v roce a pul 15 kilo. a tak jsem sehnala golfky znacky Zekiwa. jsou velke. zada se polohuji az skoro do vodorovna. Mam foto, jen je rozmazane, protoze to bylo foceno mobilem.

A můžu se zepatat, jestli mi uvezou i 15 kg dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.7.12 08:26

Ja myslim, ze jo. ted ma syn 23 kilo a kdyz je unaveny, tak ho tam posadim a zvladnou to. je to na hrane, ale jedou. taky zvladnou uvezt docela dost veci. Jedine minus je skladani do auta. kdyz se slozi, tak maji pres metr na delku a do nekolika kufru aut se nam je nepodarilo dostat. Jinak tam jezdil do 18 kilo + tam s nim jezdil nakup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.7.12 08:31

Jinak po meste vyborny, ale nehodi se do terenu. Plusem je vysoke madlo a přepažka mezi nožičkama - oboje se da oddelat - nemusela jsem ho vubec poutat (jen kdyz jsem si potrebovala odskocit a byl chvilku bez dozoru.)
Na fotce ma syn 14 mesicu a cca 13 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cascia
11.10.12 19:51

BABY JOGGER - VÁHA?

Holky, můžete mi některá zodpovědně napsat, kolik tenhle kočárek váží? :-) Někde jsem viděla, že 7kg (to by byla paráda!), ale jinde že 10.. Taky mám velké dítě, plus žijeme v Moskvě, takže v zimě oblékáme co to jen jde a do normálního golfáče ho nenarvu. Na cestování ale potřebuji kočárek co nejlehčí, tak mě váha Joggeru trošku děsí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4