Sirup z rýmovníku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
16.10.17 19:30

Sirup z rýmovníku

Chtěla bych se zeptat. Má tu někdo zkušenost s domácím sirupem z rýmovníku, na co je vhodný a je vhodný pro roční dítě? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6307
16.10.17 19:43

Tak to mě taky docela zajímá. Rostlinu jsem poprvé viděla minulý týden u tchána a docela nevěřila, že se tak opravdu jmenuje. Přidávám do oblíbených :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.10.17 19:47

Ročnímu dítěti bych ho fakt nedala :nevim: jinak rýmovník super.No a je na rýmu aucpaná nos a dýchací cesty. Pro větší inhalovat nebo rozdrcený list na polštář. My ho máme všichni na nočních stolcích jako rostlinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.10.17 19:49

Prý je to suprová rostlina, i na inhalace. Dostali jsme od známých domácí sirup z toho a ještě zázvorový, ale ten mi přijde moc ostrý pro děti :D a zrovna mi marodí děti, takže se mi to hodí, ale nemám vůbec žádné zkušeností s touto rostlinou, proto bych byla ráda za zkušenosti ostatních. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
16.10.17 20:45

@terinka4444 mohu se zeptat jak rýmovník inhalovat? :oops: nemám s tím zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
16.10.17 20:59

Inhalace je jednoducha, nalomi se listek a stava se vdechuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
17.10.17 19:40

Nedávno jsem pořádně rozdrtila lístky ve vodě, namočila do té vody látkové pleny a rozvěsila v ložnici. Devítiměsíční syn měl rýmu, tak jsem zvlhčovala vzduch a trochu to i provonělo tím rýmovníkem. My teda ale máme rýmovník eukalyptový, nemáte s ním taky někdo zkušenost? Šel by z toho čaj a jiné dělat stejně jako z klasického rýmovníku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
26.10.20 11:14

Prosím o radu

Ahoj, mám ucpané dutiny ( rýmu ale ne) a mám tu domácí sirup z rymovniku.. dočetla sem se že se v prvním a druhém trimestru nedoporučuje, ale co ve třetím? Jsem ve 37tt lemtam čaj s citrónem a medem jak zběsilá ale říkala sem si že bych si ho mohla osladit tím sirupem, že by to mohlo pomoct.. máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí