Omdlévající skoro puberťačka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1342
13.10.17 19:49

omdlévající skoro pubertacka

Budu se snazit byt strucna. Holka 11 let, v srpnu byla s babi na dovolené, dopoledne v zoo, horko, udělalo se ji zle, rikala, ze bude zvracet a prestava videt - omdlela. Hned volali záchranku, v nemocnici na ni nic neshledali, pry náhlá slabost.
Dnes ráno to same…mami je mi zle, budu zvracet…letím s ni na záchod, zacne křičet, ze nevidí, složí se mi do náruče…jecim na ni, at se probere, proplesknu ji a ok. Zelena je jak sedma. Poresim další dve deti, omdlevacka vypada lip, volam k Dr., tam dovca. Tvrdi, ze je ji lip, ja potřebuju do prace, babi vedle, ze ji pohlída…odjizdim v nervech, je pul osmy, do jedenacti sem zpet. Holka porad jak vy@lity zeli, ale tvrdi, ze ji je dobre. By me kleplo. Lezi, cuci na telku. V pondělí samoze mazeme k Dr…ale ja se ptám, mate s timto nekdo zkušenost. Poprosim u Dr. o celkový vysetreni - krev, moc…co to může byt, bojím se…o ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
13.10.17 19:54

Ja bych jela na pohotovost! Jsou povinni udelat prislusna vysetreni. To videni neni sranda, muze mit neco naruseneho v mozku. Nechapu, ze to odkladas. Uz jste meli varovani dost ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
13.10.17 19:55

A jaký má tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955

Navic v nemocnici maji vsechno a ted vecer nebudete muset nikde cekat. Muj manzel takhle „nevidel“, kdyz mel otres mozku, ale to je asi jina situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348

Ja kdyz mi zacina migrena, tak mam takzvanou „auru“ - tedy predzvest. To je stav, kdy mne hlava neboli, ale zacina cely migrenozni proces. U mne to zacina pocity zavrate, pocit na zvraceni, nekdy brneni a hlavne vypadky zorneho pole - proste nevidim. Nicmene pak hlava zacne bolet. Ale neni mi 11 a nepamatuji si, jak to zacalo. Mozna, ze v tomhle veku bolest hlavy nemusi prijit a nebo jen minimalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.10.17 19:57

@Alyss1 jenze jeji dcera zvraci, coz je divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.17 19:59

Něco podobného se mi stávalo od cca 12-ti let. U mne v tom roli hrál vydýchaný vzduch a nikdy jsem nespadla. Přestala jsem vidět a slyšet. Barvu jsem běžně měla bledou a zelenou i když mi nic nebylo.
Poprvé se mi to stalo v kostele na pohřbu (pro mne skoro cizí osoba, žádné emoce, viděla jsem jen zlatou mlhu.
Podruhé a pak po zbytek případů v MHD, bílá mlha. V tom druhém případě jsem řekla, že vystupujeme, doprovod vystoupil a já tam zůstala, jelikož jsem vůbec nezaregistrovala, že by bus brzdil, zastavil… cítila jsem až jeho rozjezd. Celou dobu jsem stála, ale bylo mimo časoprostor.
A v jednom z posledních případů v 18-ti jsem stihla vystoupit, mlha a motání hlavy tak, že jsem se držela zábradlí a balancovala.

• Citovat
  • Upravit
4192
13.10.17 20:00

Mně v pubertě začaly omdlévací stavy - studený pot, zelený obličej, mlha před očima. Naštěstí jsem teda nezvracela.
Občas mě chytají takové stavy i dnes, absolvovala jsem různá vyšetření (i CT), ale nikdo nic nezjistil. Naštěstí. Prostě „jen“ tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708

Jako dítě jsem to měla také, nízký tlak, vydýchaný vzduch, únava a byla jsem na zemi. Nic to není, jen jí musíš zajistit dostatek vody, vzduchu a možnost lehnout si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348

U migreny se muze zvracet a nemusi…

Nerikam, ze jo migrena. Naopsk, jsou na miste vsechna vysetreni. Spis jsem chtela rict moznou variantu co to muze byt. Samozrejme ze to muze byt i neco horsiho…ale nebo treba ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
13.10.17 20:01
@Šarlota4 píše:

Zvracení může být i při migréně.

Ale zakladatelko, jela bych na pohotovost hned a trvala na řádném vyšetření, klidně i za cenu hospitalizace. Zítra se ti může složit zase, nevíš, oč jde a jestli následky nemohou být fatální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.10.17 20:01
@Šarlota4 píše:
Ja bych jela na pohotovost! Jsou povinni udelat prislusna vysetreni. To videni neni sranda, muze mit neco naruseneho v mozku. Nechapu, ze to odkladas. Uz jste meli varovani dost ne?
varovani? Jake? V srpnu ji vezla rychla, respektive, vysetrili ji na místě. V sanitce, v zoo, rekli, ze ok a ze mohou pokracovat, rodice si to samoze nechtili vzit na triko a nechali se odvezt do nemocnice. Nic na ni neshledali. Ja vzdy, kdyz je mi na omdleni, vidim, černe, v tehu casto. Mozek mam v pohode…:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.10.17 20:02
@Šarlota4 píše:

Nezvraci, rika, ze je ji na zvraceni, ale nezvraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.10.17 20:04
@lllucie píše:
varovani? Jake? V srpnu ji vezla rychla, respektive, vysetrili ji na místě. V sanitce, v zoo, rekli, ze ok a ze mohou pokracovat, rodice si to samoze nechtili vzit na triko a nechali se odvezt do nemocnice. Nic na ni neshledali. Ja vzdy, kdyz je mi na omdleni, vidim, černe, v tehu casto. Mozek mam v pohode…:

Ja to chapu, ale mohli udelat jen zbeznou kontrolu. Ted nejsou ani vedra a asi nemela dcera zatez ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.10.17 20:05
@ka2ka píše:
A jaký má tlak?

Pri preventivce nízký…navic malo pije koza, ac ji porad upominam…ja si. myslím, ze to rano - dehydratace, v bytě horko, vydychano…unava mozna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí