Sit do balkonovych dveri -vstup i pro psa

5683
16.1.23 13:13

Sit do balkonovych dveri -vstup i pro psa

Mame byt s terasou a reším site proti hmyzu do dveří z bytu na tuto terasu. Ale! - s klasikou by nebyl problém, jenže máme psa, tak aby i ten mohl volné nejak přes tu síť chodit ven a zase dovnitř.

Existuje nějaká vychytávka pro pejsky i tady? Jak to řešíte vy?

Napadá mě síť na dveře trebas s tím magnetem - máte s tímto zkušenosti a jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20877
16.1.23 13:19

Jediný co mě napadlo, tak udělat celý rám pevný se sítí a dole 1/3 mít jako pevný dveře s dvířky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
16.1.23 13:30

My jsme pořídili síť kde jsou magnety uprostřed, ale stejně čeka než ji to rozevřem aby mohla projít je to pro ni ják dveře sedí a čumí damička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
16.1.23 13:31
@Cenarius píše:
Jediný co mě napadlo, tak udělat celý rám pevný se sítí a dole 1/3 mít jako pevný dveře s dvířky.

A my jakože bychom měli tu dolní třetinu překračovat 8o, chápu to dobře? To by pro nás nemuselo dobře dopadnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
16.1.23 13:33
@Vagnerkanik píše:
My jsme pořídili síť kde jsou magnety uprostřed, ale stejně čeka než ji to rozevřem aby mohla projít je to pro ni ják dveře sedí a čumí damička :lol:

U nás by to dopadlo asi stejně.

A jinak ty dveře s magnetem slouží dobře? Jsou to ty z hobby marketu? Uvažujeme o nich :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
16.1.23 14:18

My měli na magnety na uchycení na rám a vchod byl pomocí 2 překrytých pruhů (svislých). Pes to projde po 20 vteřinách učení. Nebo klidně dole nechat volno, mouchy lítaj horem a ne dolem. Ty naše teda jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
16.1.23 14:26
@Ahep píše:
A my jakože bychom měli tu dolní třetinu překračovat 8o, chápu to dobře? To by pro nás nemuselo dobře dopadnout :mrgreen:

Ne. Ty budeš otevírat celý dveře vždycky. Jen pes sólo bude mít spodek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
16.1.23 14:37
@Cenarius píše:
Ne. Ty budeš otevírat celý dveře vždycky. Jen pes sólo bude mít spodek.

He, dík, už chapu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný