Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vyberte si středního špice. Ten už je moc velký?
Trikiloveho psa bych se bála pustit. Dravci štěně i malé plemeno fakt zvládnou.
Nazor mam takovy, ze pokud chce dcera psa jen proto, ze ho chce nosit a mazlit, tak ji porid plysaka. Pes je zivy tvor a ne hracka.
Ano, stávající je mladý, má jen 2 roky, takže ještě není ve věku, kdy by chtěl svůj klid a s jinými zvířaty problém nemá, jedině se psy jeho velikosti, malé neřeší, navíc by dcera chtěla fenku, takže by nebyl problém je spolu zvyknout..
Plyšáků má hodně, ale chtěla by živého pejska, o kterého by se mohla starat..
@g.sandova píše:
Vyberte si středního špice. Ten už je moc velký?
Trikiloveho psa bych se bála pustit. Dravci štěně i malé plemeno fakt zvládnou.
Díky, podívám se na to.. Vzhledem k situaci se asi budeme muset přeorientovat na střední plemena..
@Anonymní píše:
Ano, stávající je mladý, má jen 2 roky, takže ještě není ve věku, kdy by chtěl svůj klid a s jinými zvířaty problém nemá, jedině se psy jeho velikosti, malé neřeší, navíc by dcera chtěla fenku, takže by nebyl problém je spolu zvyknout..
Plyšáků má hodně, ale chtěla by živého pejska, o kterého by se mohla starat..
@Anonymní píše:
Ahoj, zatím jsme ve fázi uvazování, tak raději anonymně.
Dcera za mnou přišla s tím, že by chtěla svého pejska, tak jsme spolu vybíraly, co by se jí líbilo, rozhodla se nakonec pro bílého malého špice, mohl by to být i bily pomeranian.. Já jsem s tím souhlasila, ale pak jsem nad tím přemýšlela a nevim, zda je to správna volba, protože bydlíme hned vedle pole, kde žijí hlodavci, takže nad nim pravidelně létají dravci, kteří je loví. Ten pejsek bude mít kolem 3 kg, navíc bude v té bílé barvě celkem napadny, tak mám strach, aby nám ho třeba káně neodneslo.. Psi u nás mají z domu volný přístup na zahradu, kam si chodí i v době, kdy jsme třeba v obchodě.. Jaký na to máte názor?
Nebo doporucite jiného pejska? Náš současný má 70 kg, takže mu nebezpečí nehrozí, ale dcera chce vlastního a menší velikost, aby si ho mohla nosit a mazlit..
Nikdo necitoval.
@Kelsey píše:
Až bude chtít dcera Ferrari, tak ho taky dostane?
Ne, to by nebylo v našich finančních možnostech.. Zvířátka schvaluji, je to podle mě pěkný koníček, a stejně jsem chtěla druhého, aby náš stávající nebyl doma sám, až se budu vracet po RD do práce, akorát jsem měla vybrané větší plemeno a pro dceru by bylo i kvůli venčení vhodnější něco menšího..
Kdyby chtěla dcera třeba klavír a hrat na něj, tak ji v tom taky podpořím..
Kolik je dceři roků?
Umíš si představit soužití velkého psa a malé fenky?
Nic ve zlém, ale myslím, že si to maluješ příliš idylicky.
@Betty MacDonald píše:
Kolik je dceři roků?
Umíš si představit soužití velkého psa a malé fenky?
Nic ve zlém, ale myslím, že si to maluješ příliš idylicky.
Dcera má 5,5.
V čem by byl podle Tebe v tom soužití problém? Měli jsme kočku, ta měla 4 kg a problém mezi ní a psem nebyl, on byl vůči ní opatrný a ohleduplný..
@Anonymní píše:
Dcera má 5,5.
V čem by byl podle Tebe v tom soužití problém? Měli jsme kočku, ta měla 4 kg a problém mezi ní a psem nebyl, on byl vůči ní opatrný a ohleduplný..
No spis pocitej s tim, ze pece o psa bude na tobe. Takhle male dite to brzy prestane bavit, myslela jsem, ze holce je aspon 10, 12 let…
@Anonymní píše:
Dcera za mnou přišla s tím, že by chtěla svého pejska, tak jsme spolu vybíraly, co by se jí líbilo, rozhodla se nakonec pro bílého malého špice, mohl by to být i bily pomeranian.. Já jsem s tím souhlasila, ale pak jsem nad tím přemýšlela a nevim, zda je to správna volba, protože bydlíme hned vedle pole, kde žijí hlodavci, takže nad nim pravidelně létají dravci, kteří je loví. Ten pejsek bude mít kolem 3 kg, navíc bude v té bílé barvě celkem napadny, tak mám strach, aby nám ho třeba káně neodneslo.. Psi u nás mají z domu volný přístup na zahradu, kam si chodí i v době, kdy jsme třeba v obchodě.. Jaký na to máte názor?
Nebo doporucite jiného pejska? Náš současný má 70 kg, takže mu nebezpečí nehrozí, ale dcera chce vlastního a menší velikost, aby si ho mohla nosit a mazlit..
5,5l bych psa neporizovala max morcatko