Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Manžel ať vrátí kočku.
Nemá se u vás dobře.
Má doma nebytečnou 🐄.
Že se porušuje smlouva ani nemluvím.
Sorry, ale kočka fakt nemůže za tvůj podělaný život. A ne, nemůže ani za to jak nejste schopní se domluvit s manželem.
A to že se chováš opravdu nedospěle, vede k tomu, že to zvíře jen víc a víc stresuješ a ono se víc a víc brání.
Jestli chceš pohodovou kočku, musíš se ty hodit do pohody a chovat se ke zvířeti, které si vaše rodina vzala na zodpovědnost chovat podle jejích potřeb.
Je to zvíře, ona se chová instinktivně. Ty bys měla být alespoň částečně inteligentnní lidská bytost schopná svoje chování upravovat.
sorry, ale ty jsi samonasírací a ty se přivedeš do blázince.
A ano, řešením pochopitelně je vrátit kočku, protože ji prostě nezvládáte zajistit základní rozumné podmínky chovu.
A ne - opravdu jste neměli šŤastnou rodinku a ideální manželství a nezkazila to ta kočka.
To chcete řešit.
@Anonymní píše:
Dobré dopoledne,manžel si koupil mainskou mývalí kočku, mě zvířata nijak extra nevadí, vyrostla jsem na vesnici a kočky jsme měli vždycky, ovšem venku na myši, tato naše je jen doma, ven nikdy nepůjde už jen proto, že stála 30 000 a představa že vám kočku za 30 tis přejede auto je nic moc. Každopádně kočka není zlá i na děti je v pohodě, jenomže pořád skáče na stůl, na linku… krmím mladší dítě u stolu, starší volá že se mu chce na wc, tak běžím ho dát na wc, sotva se vrátím tak ta svině už je na stole a žere mladšímu jídlo z talířkaa to je pořád něco, zkoušela jsem rozprašovač, noviny, kočka úplně ignore, prostě musím k ní dojít a shodit ji, včera jsem chytla nerva, shodila v dětském pokoji klec s andulkou, klec se pokroutila, to jsem už nevydržela, kočku chytla a normálně doliskala, netušila jsem že je kočka tak abnormálně tupé zvíře, které se není schopno ani naučit na slovo „ne“ rozhodně nejsem ten typ člověka co bude žít u své kočky, jak se to traduje, to ani omylem, včera jsem měla chuť otevřít okno a vyhodit ji z okna, nehledě na to, že v noci dělá neskutečný bordel, umí ai už otevřít dveře do dětského pokoje, když jí to nejde, tak je zuřivě drápe a řve u toho, to samozřejmě budí mě i děti, ty pak brečí, starší se toho i bojí, manžel si spokojeně spí o ničem neví, ta kočka mě přivede do blázince
máte doma úplně normální kočku a ty jsi krutý a hloupý člověk a opravdu to není kočka, kdo je abnormálně tupý
je v pořádku, že preferuješ jiná zvířata, ale bít bezmocného tvora, to je ošklivý povahový rys
Opravdu byste měli kočku vrátit do chovatelské stanice, protože se u vás dobře mít nebude.
Většina koček potřebuje žít aspoň ve dvou, ať se zabaví, pak obvykle dělá méně bordelu
má škrabadla? Má hračky?
Příspěvek upraven 06.01.23 v 10:39
Kočku nemám. Prispevku jsem se nejdřív hodně smála, a pak přečetla znovu. Taky bych to nedala, jednala bych a cítila bych se, úplně stejně jako ty. Aby zvíře zralo jídlo pro me dítě, dělalo bordel, nenechalo spát, ta by mazala z baráku. Promluv v klidu s manzelem, ať kočku vrátí, ze ji chce sám proti třem. Takhle to nedáš ani ty s dětmi a nakonec ani ta kočka. Snad to vyřešite ke spokojenosti všech …
Hmm, jses krava… zvirata se totiz k nam chovaji tak, jak my k nim. Mam kocoura a v zivote bych ho nedoliskala, ani po nem nestrikala rozprasovacem, nic takoveho. Dela se mi z tebe zle…
@Anonymní píše:
Dobré dopoledne,manžel si koupil mainskou mývalí kočku, mě zvířata nijak extra nevadí, vyrostla jsem na vesnici a kočky jsme měli vždycky, ovšem venku na myši, tato naše je jen doma, ven nikdy nepůjde už jen proto, že stála 30 000 a představa že vám kočku za 30 tis přejede auto je nic moc. Každopádně kočka není zlá i na děti je v pohodě, jenomže pořád skáče na stůl, na linku… krmím mladší dítě u stolu, starší volá že se mu chce na wc, tak běžím ho dát na wc, sotva se vrátím tak ta svině už je na stole a žere mladšímu jídlo z talířkaa to je pořád něco, zkoušela jsem rozprašovač, noviny, kočka úplně ignore, prostě musím k ní dojít a shodit ji, včera jsem chytla nerva, shodila v dětském pokoji klec s andulkou, klec se pokroutila, to jsem už nevydržela, kočku chytla a normálně doliskala, netušila jsem že je kočka tak abnormálně tupé zvíře, které se není schopno ani naučit na slovo „ne“ rozhodně nejsem ten typ člověka co bude žít u své kočky, jak se to traduje, to ani omylem, včera jsem měla chuť otevřít okno a vyhodit ji z okna, nehledě na to, že v noci dělá neskutečný bordel, umí ai už otevřít dveře do dětského pokoje, když jí to nejde, tak je zuřivě drápe a řve u toho, to samozřejmě budí mě i děti, ty pak brečí, starší se toho i bojí, manžel si spokojeně spí o ničem neví, ta kočka mě přivede do blázince
Nedivim se, kocky nasnasim a vsichni v rodine to vedi, tak ze by se tohoto nikdo neodvazil, kdyby se nekdo dpletl tak druhy den by se kocka vracela nazpet ![]()
@Anonymní píše:
vy jste to společně neprobírali, než jste investovali 30tis. do kočky, kterou jsi nechtěla?
jak je u vás dlouho? šla by ještě vrátit? jako doliskat zvíře, no nevím, dost možná tu svoji nervozitu a agresivitu přenášíš na tu kočku a ta není v pohodě, protože žije vedle tebe ![]()
Takže vám přijde v pořádku že kočka si dělá co chce, že skáče na stůl, na linku, žere jídlo z talíře, které není pro ni atd? v tom případě
a u člověka co má doma kočku si nedám už ani vodu
@Anonymní píše:
Takže vám přijde v pořádku že kočka si dělá co chce, že skáče na stůl, na linku, žere jídlo z talíře, které není pro ni atd? v tom případěa u člověka co má doma kočku si nedám už ani vodu
Není to v pořádku, taky bych to nedala. Mám doma psa, zlaté to zvíře. Toto vraťte.
@lilith1 píše:
Nedivim se, kocky nasnasim a vsichni v rodine to vedi, tak ze by se tohoto nikdo neodvazil, kdyby se nekdo dpletl tak druhy den by se kocka vracela nazpet
jenže to měla zakladatelka promyslet dřív, než si kočku za 30tis. pořídili
Má ji, nesnáší ji, nevychovává ji a končí to tím, že ji mlátí…kočka je vystresovaná, děti jsou vystresovaný, zakladatelka taky…jako zvíře je obrovský závazek, už teď zakladatelka té kočce značně dodrbala život, tak snad jí jednou v raplu nezbančí natolik, že to kočka nedá ![]()
Máme ji doma asi měsíc, pořízení mi nevadilo, říkám, nemám problém s žádným zvířetem, ovšem netušila jsem, co ta kočka bude dělat doma, předtím jsme měli jen venkovní kočky a ty do domu nikdy nechodily, nechte si nadávky jaká jsem kráva, jste hloupé.
@sahrazad1 píše:
Není to v pořádku, taky bych to nedala.Mám doma psa, zlaté to zvíře. Toto vraťte.
troufnu si hádat, že jste se mu ale věnovali, vychovávali ho a milovali a proto je jaký je ![]()
@Anonymní píše:
Máme ji doma asi měsíc, pořízení mi nevadilo, říkám, nemám problém s žádným zvířetem, ovšem netušila jsem, co ta kočka bude dělat doma, předtím jsme měli jen venkovní kočky a ty do domu nikdy nechodily, nechte si nadávky jaká jsem kráva, jste hloupé.
takže tě nenapadlo, že domácí bude doma a bude to tedy trochu jiné, než u venkovních koček? ![]()
Doliskala? ![]()
Chudák manžel. Neví, co má doma za zrůdu.
Příspěvek upraven 08.01.23 v 18:40
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobré dopoledne,
manžel si koupil mainskou mývalí kočku, mě zvířata nijak extra nevadí, vyrostla jsem na vesnici a kočky jsme měli vždycky, ovšem venku na myši, tato naše je jen doma, ven nikdy nepůjde už jen proto, že stála 30 000 a představa že vám kočku za 30 tis přejede auto je nic moc. Každopádně kočka není zlá i na děti je v pohodě, jenomže pořád skáče na stůl, na linku… krmím mladší dítě u stolu, starší volá že se mu chce na wc, tak běžím ho dát na wc, sotva se vrátím tak ta svině už je na stole a žere mladšímu jídlo z talířka
a to je pořád něco, zkoušela jsem rozprašovač, noviny, kočka úplně ignore, prostě musím k ní dojít a shodit ji, včera jsem chytla nerva, shodila v dětském pokoji klec s andulkou, klec se pokroutila, to jsem už nevydržela, kočku chytla a normálně doliskala, netušila jsem že je kočka tak abnormálně tupé zvíře, které se není schopno ani naučit na slovo „ne“ rozhodně nejsem ten typ člověka co bude žít u své kočky, jak se to traduje, to ani omylem, včera jsem měla chuť otevřít okno a vyhodit ji z okna, nehledě na to, že v noci dělá neskutečný bordel, umí ai už otevřít dveře do dětského pokoje, když jí to nejde, tak je zuřivě drápe a řve u toho, to samozřejmě budí mě i děti, ty pak brečí, starší se toho i bojí, manžel si spokojeně spí o ničem neví, ta kočka mě přivede do blázince