Nenávidím naši kočku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1704
6.1.23 10:17

Zasmála jsem se, ale taky by mi to vadilo. S kočkou jste měli počkat ještě tak tři roky, děcka by byly větší a byl by na kočku a výchovu i větší prostor a energie.
Jak dlouho ji máte?

• načítám...
12659
@Keyllah píše:
jenže to měla zakladatelka promyslet dřív, než si kočku za 30tis. pořídili :think: Má ji, nesnáší ji, nevychovává ji a končí to tím, že ji mlátí…kočka je vystresovaná, děti jsou vystresovaný, zakladatelka taky…jako zvíře je obrovský závazek, už teď zakladatelka té kočce značně dodrbala život, tak snad jí jednou v raplu nezbančí natolik, že to kočka nedá :think:

Jo presne tak, manzela mela servat a kocku hned vratit.

• načítám...
56505
@Anonymní píše:
Máme ji doma asi měsíc, pořízení mi nevadilo, říkám, nemám problém s žádným zvířetem, ovšem netušila jsem, co ta kočka bude dělat doma, předtím jsme měli jen venkovní kočky a ty do domu nikdy nechodily, nechte si nadávky jaká jsem kráva, jste hloupé.

Ty jsi hloupá Nána. :poblion:

• načítám...
375
6.1.23 10:18

Chudák kočka. Podle ceny je z chovné stanice, vraťte ji.

• načítám...
sahrazad1
6.1.23 10:18
@Keyllah píše:
troufnu si hádat, že jste se mu ale věnovali, vychovávali ho a milovali a proto je jaký je ;)

Ano, od tři měsíců cvicak, pravidelně procházky. Jako je taky rozmazlenejsi, spí v posteli a na gauci, ale jinak je fakt zlatá.

• Upravit
1794
6.1.23 10:19
@Anonymní píše:
Takže vám přijde v pořádku že kočka si dělá co chce, že skáče na stůl, na linku, žere jídlo z talíře, které není pro ni atd? v tom případě :poblion: a u člověka co má doma kočku si nedám už ani vodu

Ano přestav si přijde. Normálním lidem ano.

Akorát by to jídlo z talíře jíst neměla. Není to pro ní ani zdravé.

Manžela vem něčím po hlavě za jeho nezodpovědné chování.

• načítám...
Anonymní
6.1.23 10:19

@Keyllah no popravdě mě nenapadlo že to zvíře bude dělat takový bordel, že bude k nevychování, že si bude dělat co chce a nebude na nic reagovat, opravdu jsem něco tak hloupého v životě neviděla, rozprašovač atd jsem našla na netu, že když dělá co nemá, má se na ni šplíchnout ale ona má asi vodu ráda

• Upravit
33993
6.1.23 10:20
@Anonymní píše:
Dobré dopoledne,manžel si koupil mainskou mývalí kočku, mě zvířata nijak extra nevadí, vyrostla jsem na vesnici a kočky jsme měli vždycky, ovšem venku na myši, tato naše je jen doma, ven nikdy nepůjde už jen proto, že stála 30 000 a představa že vám kočku za 30 tis přejede auto je nic moc. Každopádně kočka není zlá i na děti je v pohodě, jenomže pořád skáče na stůl, na linku… krmím mladší dítě u stolu, starší volá že se mu chce na wc, tak běžím ho dát na wc, sotva se vrátím tak ta svině už je na stole a žere mladšímu jídlo z talířka :roll: a to je pořád něco, zkoušela jsem rozprašovač, noviny, kočka úplně ignore, prostě musím k ní dojít a shodit ji, včera jsem chytla nerva, shodila v dětském pokoji klec s andulkou, klec se pokroutila, to jsem už nevydržela, kočku chytla a normálně doliskala, netušila jsem že je kočka tak abnormálně tupé zvíře, které se není schopno ani naučit na slovo „ne“ rozhodně nejsem ten typ člověka co bude žít u své kočky, jak se to traduje, to ani omylem, včera jsem měla chuť otevřít okno a vyhodit ji z okna, nehledě na to, že v noci dělá neskutečný bordel, umí ai už otevřít dveře do dětského pokoje, když jí to nejde, tak je zuřivě drápe a řve u toho, to samozřejmě budí mě i děti, ty pak brečí, starší se toho i bojí, manžel si spokojeně spí o ničem neví, ta kočka mě přivede do blázince

Nedivím se ti, že z ní máš nervy na pochodu. Tohle bych taky nedala. Kočku doma máme, ale po lince, po stole atd neleze. To by mě asi trefilo. Kočka není ale pes, tu nevychováš, ta si bude dělat to, co chce ona, a když půjdeš proti ní, tak ti bude dělat naschvály. Manžela bych zapřáhla teda.

• načítám...
400

Jasne, ze neni ok, ze kocka skace na stul, muj kocour taky jednou za cas vyskoci na linku nebo na stul a kdyz byl kotatko, tak se o to pokousel velmi casto, ale proste stacilo durazne ne a dat ho zpet na zem. Moc dobre vi ze tam nesmi… komunikuju s nim mile a normalne. Taky se pokusi jist jidlo mym detem z talire obcas, je to proste zvire, cos cekala? Deti vi ze ho maji pripadne odehnat nebo ho prenest k jeho misce. Je rozdil ale vychovavat zvire a chovat se k nemu jako kruta krava, a ano klidne ti napisu, ze jsi krava. Ja kdyz muj kocour v noci otravuje u dveri, tak ho proste odnesu dolu do obyvaku, pohladim, pomazlim, zajistim, aby tam mel jidlo a piti a pak proste zavru dvere do patra, aby za nami nelezl. Nebo ho na chvili do te loznice i pustim, on se pomazli a zase jde pryc… Ale zliskat zvire, to se na me nezlob ale je mi z tebe na zvraceni.

• načítám...
56505
@Anonymní píše:
Takže vám přijde v pořádku že kočka si dělá co chce, že skáče na stůl, na linku, žere jídlo z talíře, které není pro ni atd? v tom případě :poblion: a u člověka co má doma kočku si nedám už ani vodu

To je neskutečně tupý příspěvek. Měla si manželovi říct, že nesnášíš kočky.

• načítám...
Ou
24138
@Anonymní píše:

Ano, tak se kočky chovají. Lidi co tuší něco o chování a chovu koček s tím umí zacházet bez agrese a hysterie.

Ty ne. Vaše rodina není dobré prostředí pro kočku, ničíte jí.

Vraťte kočku a začnetě věnovat pozornost vaší partnerské krizi.

• načítám...
9148

Jako my máme obyč číču z útulku. Za mě jsou všechny kočky potvory ale tu naši teda miluju. Něco provede, třeba dodrbala dítěti novou postel, já ji tu honím, nechytím samo, řvu po ní…pak si jdu lehnout, ta bestie se mi vecpe do postele a já se můžu potento láskou :D
Ví, že na linku nesmí, ptž jsem ji párkrát vyhnala. Že když krájím maso, dostane, ale nesmí se mi sápat na nohy. To jednou zkusila. Z tý kuchyně jsem ji vyhodila obloukem. Už to nikdy neudělala. Co neumím je vysvětlit jí, že když ze vzteku něco počůrá, fakt to není dobře :D což třeba teď štěndu počůrala pelíšek. Já netuším, nakolik se kočka dá vychovat. Mně se osvědčilo nebát se po ní zaječet ale rychle odpustit. Kočce je stejně u zadku, co si myslím a já si nervy ničit nebudu :D

• načítám...
Anonymní
6.1.23 10:21

@tatrovka ano je z chovatelské stanice, má rodokmen

• Upravit
41508
6.1.23 10:21
@lilith1 píše:
Jo presne tak, manzela mela servata kocku hned vratit.

proč seřvat, když s jejím pořízením souhlasila? :think:

• načítám...
6794
6.1.23 10:22

Haha, to me bavi.
Kdyz se jinde dava detem na zadek, tak to je vychova neasi… Tady se majzne drza kocka a matky by sly na barikady :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný