Síť pro kočky, poraďte prosím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
195
15.8.13 18:49

Síť pro kočky poraďte prosím

Pěkný podvečer všem, potřebovala bych radu.. Chtěla bych našim kočičkám umožnit výběh ven na předzahrádku přímo z domu a zvažuji buď pletivo nebo síť..co myslíte, že je lepší? A nemáte prosím typ na nějaký obchod s tímto materiálem?
Díky Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2738
15.8.13 18:53

@Marttina já bych volila to pletivo, síť ti rozškrábou a zničí jak po ní polezou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.8.13 19:11

Mám zkušenost jen se sítí pro kočky na balkoně, ale nevím, k čemu bys to na té předzahrádce uchytila, aby to nepřelézaly. Síť montovala i dodala firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
15.8.13 20:14

Na výběh nevím :nevim: my máme pouze v okně a manžel vyrobil dřevěnou konstrukci a k tomu namontoval pletivo, jaké se dává na dvířka od králíkárny například, přidělal to hřebíčkama a drží to, myslím, že by z toho výběh taky šel :think: udělat nějakou pěknou z latí konstrukci a potáhnout pletivem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.8.13 20:36

No jo, ale nemuselo by to mít i „střechu“, aby to kočky nepřelezly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
15.8.13 20:39
@Samy píše:
No jo, ale nemuselo by to mít i „střechu“, aby to kočky nepřelezly?

Jo jo, právě že jsem někde na zahraničních stránkách viděla, že mají uprostřed sloup a od toho tu sít do všech stran nataženou, ale sít mi přijde málo, pokud nedělají nějaké extra pevné. Mám obavy, abych neinvestovala do sítě a oni ji pak jednoduše nezničily a neutekly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
15.8.13 20:40

Ahoj, právě to instalujeme na naší předzahrádku. Sousedi si stezovali, ze jim kocka kadi v zahone, tak delame opatreni. Zatim jsme koupili hlinikove trubky asi 1m, ktere pritel ohnul a paskama pripevnil k puvodnimu plotu. Na tom mame chovatelske pletivo - jsou to takove plastove sestiuhelniky. Jinak vsechno z hornbachu.
Bude to tu vypadat trochu jako koncentrak ale snad to zabere…pak pošlu fotku, až to bude:)
Jinak se prodavaji i specialni kocici site - http://www.zoohit.cz/…_dvirka/site ale prijde mi to dobre jen na balkon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
15.8.13 20:44
@Altair píše:
Ahoj, právě to instalujeme na naší předzahrádku. Sousedi si stezovali, ze jim kocka kadi v zahone, tak delame opatreni. Zatim jsme koupili hlinikove trubky asi 1m, ktere pritel ohnul a paskama pripevnil k puvodnimu plotu. Na tom mame chovatelske pletivo - jsou to takove plastove sestiuhelniky. Jinak vsechno z hornbachu.
Bude to tu vypadat trochu jako koncentrak ale snad to zabere…pak pošlu fotku, až to bude:)
Jinak se prodavaji i specialni kocici site - http://www.zoohit.cz/…_dvirka/site ale prijde mi to dobre jen na balkon…

Na ten zoohit jsem taky koukala, ale máš pravdu, to je spíš na balkon…tak jestli můžu moc poprosit a pošleš foto budu ráda. Díky moc! M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný