Jedly byste něco, co ochutnala kočka?

8071
13.8.13 16:47

Jedly byste něco, co ochutnala kočka?

Jen tak, než sním jogurt - do kuchyně se nedopatřením dostala kočka (naše, ale venkovní) a ožrala nám trochu zapečené plněné cukety, co stály na sporáku. Nejstarší syn tvrdí, že to klidně sní, když to znova opeču. Tak jsem to šoupla do trouby, ale nevím, jak dlouho to péct, aby se to vydesinfikovalo. A mezi náma, já to jíst určitě nebudu. Co vy, jedly byste to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.8.13 16:48

@Cuarentena néé, jsem na kočky alergická, nechtěla bych čekat, jak to dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004
13.8.13 16:50

Ne, nejedla, nejsem typ lidí, co jedí nanuka na střídačku s domácím mazlíkem :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200

„Dítěti to dám, ale já to jíst určitě nebudu“ :lol:  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654

@Cuarentena pche, ani bych to nezapejkala, imunita musí bejt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
13.8.13 16:51

Ja se s kockama delim o jidlo bezne. Mozna kdyby neco okousali tak to okrajim :nevim: su prase, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.8.13 16:51
@Allons-y píše:
@Cuarentena pche, ani bych to nezapejkala, imunita musí bejt :)
:mrgreen: :mrgreen:
@Paoloska píše:
Ne, nejedla, nejsem typ lidí, co jedí nanuka na střídačku s domácím mazlíkem :poblion:

tak tak moje rec :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 16:52
@pikola píše:
Ja se s kockama delim o jidlo bezne. Mozna kdyby neco okousali tak to okrajim :nevim: su prase, no..

já bych si vždycky v takovou chvíli představila, jak si kočičák olizuje kulky nebo prdlýlku :lol: mi přijde dělení o jídlo se zvěří jako humus :poblion:

Příspěvek upraven 13.08.13 v 16:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
13.8.13 16:52

My měli pejska a normálně jsme se s ním dělili o jídlo..i z lžičky nebo vidličky…ten pes byl někdy čistotnější než my ;) :mrgreen: a nikdy nám nic nebylo..ani jemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
13.8.13 16:53

@Cuarentena já bych to dala dětem a manželovi sama bych to do huby nevzala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8071
13.8.13 16:53
@PetaP píše:
„Dítěti to dám, ale já to jíst určitě nebudu“ :lol: 8o

Dítě má šestnáct, už se může rozhodovat, jestli bude jíst po kočce nebo ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
13.8.13 16:54
@Paoloska píše:
Ne, nejedla, nejsem typ lidí, co jedí nanuka na střídačku s domácím mazlíkem :poblion:

jéžiš to je nechutný, uplně to nesnáším :poblion:

• Citovat
  • Upravit
437
13.8.13 16:54

Ne, nejdela bych to. Prostě bych nezkousla tu představu. I když asi zdravotně závadné by to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
13.8.13 16:55
@Telny píše:
My měli pejska a normálně jsme se s ním dělili o jídlo..i z lžičky nebo vidličky…ten pes byl někdy čistotnější než my ;) :mrgreen: a nikdy nám nic nebylo..ani jemu :lol:

u nás stejný případ :-) :pankac: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
13.8.13 16:57

@MiskaKosa A nikdy mě nenapadlo se nějak ošklíbat nebo tak.. :think: asi sem divná :lol:, ale když on tak krásně vždycky škemral..já bych to klidně jedla i rukama a on vidličkou :lol: bohužel, nás tady nechal minulý týden samotné a nám je po něm moc smutno :,( měli jsme ho skoro 11let :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný