Síťovaná postýlka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6945
25.6.17 17:36

@Santyna určitě dřevěnou, a třeba bude úplně všechno jinak a bude spát s tebou v posteli :D, prosím tě, dítě se až se bude stavit, tak bude padat, a postupně času začneš být opravdu obrněná, takže prosím tě dítě si opravdu v postýlce nezamotá nohu ani nezlomí, já mam ještě nejstaršího syna a dceru a to jsme měli kovovou postýlku a nic se nestalo, nesmíš věřit masáži prodejcům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
25.6.17 17:52

Cestovni mame, pac cestujem a reknu ti, vzdycky se pak tesim domu na drevenou. Mala totiz o tu sitovinu skrabe prstickama, hrozne ji to bavi a dlouho tudiz trva, nez se uraci usnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
25.6.17 17:54
@tumpach píše:
@Santyna určitě dřevěnou, a třeba bude úplně všechno jinak a bude spát s tebou v posteli :D, prosím tě, dítě se až se bude stavit, tak bude padat, a postupně času začneš být opravdu obrněná, takže prosím tě dítě si opravdu v postýlce nezamotá nohu ani nezlomí, já mam ještě nejstaršího syna a dceru a to jsme měli kovovou postýlku a nic se nestalo, nesmíš věřit masáži prodejcům :)

S tím přišel ten můj, že se to děje a že tomu musíme zabránit. Jinak všichni známí měli taky dřevěnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
25.6.17 17:56
@Svistice píše:
Jo ten zvuk je děsnej. Naše mladá navíc ještě koumá, jak by to rozpárala a demontovala. :roll:

Na to je nase pulrocni jeste mala nastesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
25.6.17 18:07

Syn spal v cestovní postýlce asi do 3 let a žádný opožděný vývoj neměl :-D koupila jsem tam zdravotní matraci co se používají i v nemocnicích pro ležáky. A syn neprotestoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
25.6.17 18:11
@iiiv píše:
Syn spal v cestovní postýlce asi do 3 let a žádný opožděný vývoj neměl :-D koupila jsem tam zdravotní matraci co se používají i v nemocnicích pro ležáky. A syn neprotestoval.

A měla jsi ji polohovatelnou kuli ohýbání? Kývala se když byla ve vyšší poloze? Ten můj se bojí zranění a přijde mu právě bezpečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
25.6.17 18:12

Ještě se zeptám na kočárek, je lepší kupovat každý typ zvlášť nebo trojkombinace i s autosedačkou?

https://www.slune-cz.cz/…te-mars-egg/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
25.6.17 18:14

@Santyna ano měla jsem závěsné lůžko, houpe se to, ale zase ne o moc, zvlášť když je v tom klasická matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
25.6.17 18:14
@Santyna píše:
S tím přišel ten můj, že se to děje a že tomu musíme zabránit. Jinak všichni známí měli taky dřevěnou…

Pokud se bojí úrazu v běžné postýlce, tak to nevím, co bude dělat, až bude dítě lézt a stavět se, leda pořídit nafukovací skafandr a helmu… :mrgreen: Ne, fakt se to neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
25.6.17 18:16
@Santyna píše:
Ještě se zeptám na kočárek, je lepší kupovat každý typ zvlášť nebo trojkombinace i s autosedačkou?https://www.slune-cz.cz/…te-mars-egg/?…

Pro mě určitě kočárek a autosedačka zvlášť. Ty sedačky v trojkombinacích nebývají tak bytelné (pro moje měřítka) a většinou jsou jen 0 - 9 kg, což by třeba pro nás bylo naprosto nedostatečné, když měl náš kluk 9 kg už před půl rokem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.6.17 19:04

@Santyna no tak fakt není, teď známá má postýlku doma pro malou klasickou a u známé je cestovní a teda ta cestovní, do ní bych dítě na spaní normálně nedávala :), a řekni chlapovi, že lepší bytelná věc než taková provizorn (proto se jmenuje cestovní) a jinak do toho matračku zakoupit musíte taky :),
a jinak autosedačku raději s atestami než bez atestů (v těch trojkombinacích dle mého úsudku nejsou tak bezpečné :nevim: ), ono si koupíš hluboký a zjistíš, že sporťák nevyhovuje a zase zakoupíš jiný :)
a pak je výhoda oproti síťované toto :lol: https://www.google.cz/search?…:, i když ne vždy záchrana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76246
25.6.17 19:41
@Santyna píše:
Ještě se zeptám na kočárek, je lepší kupovat každý typ zvlášť nebo trojkombinace i s autosedačkou?

určitě je lepší když teď koupíš zvlášť hluboký kočárek (klidně levnější) a autosedačku dobrou do 13 kg.
a pak asi v 7 měsících dítěte zvlášť koupit sporťák - ani sportovní nástavby nejsou v trojkombinacích nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
25.6.17 20:58
@Santyna píše:

Chtit tomu zabranit je spatne. Musite naucit mimco, ze kdyz se pusti, tak se prasti… Na vas je, aby se neprastilo moc. Ty deti jsou velmi vnimave, pochopi to brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
25.6.17 21:17

@Santyna z mého pohledu méně bezpečné dat dítě dlouhodobě do síťované, protože když tam strcis normální matrací, tak má dítě v tu ránu ten okraj nižší a může snaz přepadnout…
Děti si párkrát zaklínily ruku či nohu mezi sprusle, ale vždy jen řvaly, dokud jsem je nevysvobodila.
Za mě nejlépe klasickou, nezdobenou dřevěnou s vyndavacima spruslema na dobu, kdy ti z ní už batole zvládne vylézt vrchem.
Měla jsem jednu podedenou klasiku, co byla za nás, pak jsem ji vyměnila s kamarádkou, ona chtěla stahovací bočnici, já vyndávání sprusle, jenže ta vyměněna byla z mnohem horšího materiálu, měla ozdobná čela, která byla sice hezká, ale dítě mi v postýlce hodně skákalo a po cca roce používání se postýlka totálně rozpadla :zed:
Cestovní jsem měla též jeden čas doma rozloženou na stalo s nejjednodušší matrací z ikey a 1,5r dítě z ní s přehledem vylezlo. Navíc musela být postavena mezi komodou a valendou, jinak hrozilo při vylezaci akci převrácení.
Z mého pohledu nejbezpečnější bytelná dřevěna a co nejdřív dat rošt na nejnižší polohu, aby nehrozilo vypadnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76246
25.6.17 21:40
@Santyna píše:
A měla jsi ji polohovatelnou kuli ohýbání? Kývala se když byla ve vyšší poloze? Ten můj se bojí zranění a přijde mu právě bezpečnější.

lepší je postýlka opravdu dřevěná, zpočátku dáváš kolem šprušlí mantinel a ještě je dobré hnízdo - je to další ochrana a miminka mají rády ten zmenšený prostor. Miminko se zpočátku zas tak moc nehýbe, až tak +- v půl roce, kdy se naučí přetáčet na bříško.
Pak až začne sedět a stoupat si - po cca 7 měsících začne ty mantinely strhávat, tak se musí stejně odendat - dcera má právě teď období, kdy v postýlce leze a stojí. Když se to naučila, tak se párkrát bouchla, ale nic dramatického. A teď v 8 měsících se sama učí padat - stoupne si v postýlce a drží se oběma rukama nahoře, pak jednu ruku pustí, podívá se, kolik tam je místa a opatrně spadne - když má víc místa, tam kde stojí, padne na bříško, když stojí u čela, tak padne na zadek - sedne si. Nikdo jí to nevysvětloval, nikdo ji to neučil - děti jsou tak chytré samy od sebe.
A ručičky nebo nohy mezi šprušle občas strčí, že je zašprajcovaná, tak začne hučet, že se něco děje a já ji přijdu vysvobodit :mrgreen: opravdu si dobrovolně ručičku ani nožičku nezlomí, miminka jsou dost „gumové“, to poznáš i při oblékání
cestovní postýlku mám také, ale prostě to není ono, je to fakt vhodné jen jako nouzová varianta, no malé mimi tam snad může být tak do 3 měsíců, ale nevím, nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí