Skákací zvířatka

505
23.3.09 09:56

Skákací zvířatka

Ahojky, chtěla bych malému, kterému je 14 měsíců, koupit skakací zvířatko. U známých měli skákací zebru, akorát ji nemůžu nikde sehnat. Malému se líbila, uměl sám na ni nasednout i vysednout a hlavně byla stabilní, jelikož malý je divoch, tak je to hlavní naše priorita. Jaké máte zkušenosti se skákacím zvířátkem HOP JOHN - koník nebo s koníkem Rodym? O koníkoví Rodym jsem četla, že má záměrně kulaté nohy, aby nebyl tak stabilní a cvičil rovnováhu dítěte, proto mi spíš připadá, že je pro starší děti. Co byste mi doporučily pro 14 měsičního divocha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5100
23.3.09 10:13

Mně se do budoucna líbí tohle:
http://www.nunynek.cz/…aci-zviratko

Maji tam toho víc, tak se koukni. Jinak zkušenost zatím nemám. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
23.3.09 10:19

V. dostal k vánocům tuhle zebru. Skáče na ní rád. Hopsá na ní i naše skoro desetiletá slečna :roll: 

Jen ignorujou, že je to zebra a říkají tomu oslík. Vojta teda ÍÁ. :lol: :lol:
Myslím, že jsem ji viděla na MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.3.09 10:39

My máme Rodyho i s takovým podstavcem (houpačkou) To je pak stabilní dost. Postavec jsme sundali asi před půl rokem a Lucinka skoro nepadá. Ale její kamarádky, co na to nejsou zvyklé, problémy se stabilitou trochu mají. Ale rozhodně je to naše nejoblíbenější hračka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.3.09 10:44

My máme červeného koníka Johna, říkáme mu Jurášek a starší holky s ním občas i spí - teď už teda míň než dřív.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
23.3.09 11:47

máme taky tu zebru - už od cca 9m. a pořád je to oblíbená hračka - minimálně při hře na koně, ale jinak slouží všemožně, nejen na skákání :lol:
Koupila jsem jí tenkrát v Intersportu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
23.3.09 11:55

našla jsem tohle:
http://www.vikibazarek.cz/…uct_info.php?…
mají psáno více druhů, tak by mohli mít u tu zebru (při zvětšení obrázku jí tam mají taky zobrazenou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
23.3.09 12:04

my máme Rodyho a je v pohodě. klárka se na něm hodně vyřádí. já ho kupovala kvůli tomu, že má deklarovanou nosnost 200 kg - skáče na něm i manža a já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
23.3.09 14:20

Také shánm značkového -koníka resp. zebru a nevím výrobce. U nás ho měli pouze u Vietnamců za 200,– a do toho bych z obavy z ftalátů teda nešla. Zrovna je to taková měkčená guma, tak se mi tomu věřit nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
23.3.09 14:54

rody

Hlavně si ohlídej materiál - ROdyho máme proto,že sice byl dražší,ale z měkčí gumy a oba kluci ho bez problémů uskáčou.
Kamarádka má něco jiného a ta guma je dost pevná a mají s tím problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.3.09 19:35

A co doporučujete pro 14 měsíčního chlapečka, bude schopen skákat na Koníkovi Rodym, nebude z něho padat. Ta zebra je z tvrdšího plastu, tak se tak na ní pohupoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
13.4.09 23:07

Ahojky, tak asi vážně záleží na dítěti -u nás se moc neujal, skákat se skáče,ale rozhodn až teď kolem dvou let - tím nechci říct, že by se nemohlo dřív, jenže ten náš měl rozhodně radši dřevěného houpacího losa z ikey (tuším doporučené od 18.měsíců - my ho dostali v jeho 14.měsících), z mého hlediska je to i stabilnější, nejenomže se z koníka skákacího dá spadnout,ale i přepadnout , a to jak dopředu, tak dozadu(my tedy máme v bytě prahy, takže možná i proto:-)). jo a nemyslím si, že moje dítě je nesportovní typ:-).

Jinak my ho kupovali v jeho roce, holky to tu dost vychválily…ale prostě nám to nesedlo.

pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815