Skate k Roan Marita

696
29.10.13 09:02

Skate k Roan Marita

Maminky, co mate tento kocarek a pouzivate skate, muzete mi napsat znacku/vyrobce/nazev skejtiku? Procetla jsem tady par diskuzi a nemam cas ani chut litat nekde po obchodech a zkouset upevneni jednotlvych skejtu k nasemu kocarku. nehlede na to, ze tady tech obchodu je pramalo. jeste technicka, maly ma 2mesice a tak jej potrebuji k hlubokemu kocarku.neni to problem? dekuji za rady a typy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Roan Marita?

Přidejte zkušenost s Roan Marita
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22756
29.10.13 09:59

@žampionka Nemám Roana, ale skejtík máme Lascal Buggy Board maxi. Jde k mnoha kočárkům. Tady jsem tehdy hledala, jestli jde k našemu kočárku, tak to zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
29.10.13 17:40

Já jsem Lascal Buggyboard maxi měla právě na Maritu, pasoval výborně. Používala jsem ho jenom u hlubokého a nebyl problém, jen jsem musela sundat tašku z madla, aby se tam vešla starší dcerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
29.10.13 18:00

@Kamila80 Moc moc děkuji :)přesně tohle jsem chtěla vědět. Starší už má 2,5 a nachodí toho fakt hodně, ale ta rychlost.. :? a ted do skolky, kterou mame celkem daleko chci chodit pesky a proste potrebuji nekdy trochu zrychlit, hlavne po ranu a i pro sebe, at zije svizna chuze..:)zkusim mrknout, jestli nekde nekoupim z druhé ruky. dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
18.12.13 13:34

Holky, poraďte, jaký skate k Roan Maritě? Čtu ten Lascal Bugg. maxi, nezakopáváte o něj? Mám 175cm, tak abych měla kde dát nohy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.3.15 23:36

Holky, potrebuju nejake fotky, abych se inspirovala, mam roan Maritu, ale myslim, ze mi tam ten skate moc nepasuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
11.3.15 01:01

Taky mám maritu, dají se k němu funkčně přidělat různé skaty, nicméně nevím jak ostatním, ale mi se tam nevejde to dítě. Mám hlubokou korbu kvůli miminku (2 měsíce), ale zkoušela jsem to v obchodě, kdy skate sice přidělám, ale dcera (3 roky) se mi už nevejde mezi korbu a madlo, respektive jedině taková zkroucená, což nemá význam, když to chci používat na dlouhé trasy, které neujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.3.15 09:05

Annci, mám to samé, dceru 2 měsíce a prcka, tomu je 2.5 roku a máme Lascal, ale máme ho tak, že malej je před madlem a to je dost nepraktický, přemýšlím, že koupím sporťák z druhé ruky, kam by se v pohodě vessel, ale nevím, který :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
11.1.18 11:59

Obnovuji diskuzi, mate nekdo roan marita a k nemu nejaky skate, kam se vejde dvouletak? Nejlepe i s fotkou. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
11.1.18 13:38

@vertunka ja mam roan Rialto (prakticky jako Marita), skvele pasuje board Lascal Buggy board maxi, jezdi na tom ted uz dvouletý syn. A určitě jeste chvili jezdit bude. Je to perfektní boar :palec:

• Citovat
  • Upravit
21680
4.6.18 09:17

@Marie432875 ahoj, mohla bys prosim vyfotit, jak to vypada :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
4.6.18 16:27

@Káťa19 hele ted se k tomu nedostanu, ale zadej do googlu do vyhledávače obrázků,,Lascal buggy board a roan” a vyplivne ti to plno fotek ;)

• Citovat
  • Upravit
2.2.19 16:37

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu ohledně skatu k Roan Maritě. Jde mi o hlubokou verzi a později i o sporťák. Dcera už má ovšem metr. Existuje nějaká verze, která by pro ni byla ok? Potřebuji především kvůli cestě do školky (1,5 km). Normálně s ní jezdím na kole nebo koloběžce, ale až bude mimčo, kolo nepůjde a jejím tempem to často nestíháme ;) Je to strašný neskutečný lenochod :mrgreen: Já jsem malá, takže zakopávat snad nebudu.
Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4