Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tohle téma spíš patří do kategorie výbavičky, ale jaké se vám líbí kočárky? Které jste si pořídili nebo budete? Mě se líbí strašně ty nové retro nebo ty novější 3kolečkové ![]()
Retro se mi nelíbí. Libí se mi Baby jogger - dá se říct, že asi všechny typy. Funkční, prostorný kočár ![]()
Mě se líbí Takko Ballila, Tessa, Kajtex Tramonto ![]()
Ale co mě nadchlo, byla koupě X lander X run ![]()
Mně se ty retro nelíbí, trovna jsem viděla na veletrhu paní s takovým „jako“ starým, s velkýma kolama… Nelíbí se mi to a je to podle mně nepraktické na ježdění, na skládání do auta i na váhu.
Ty X lander jsou ážně parádní, ale byla bych i pro kočárek Froggy MAGICA
Mně se retro líbí hodně a jestli ho budu ještě někdy potřebovat, koupila bych si něco takového.
@Melindaa já jezdila s Libertou 80. let. a byla jsem spokojená, dokud jsem jí teda nemusela dávat do auta, to byl její jediný kámen úrazu. Velká, houpací, projela ve městě i v terénu.
Z retro kočárků se mi líbí Inglesina Classica, Inglesina Vittoria, Inglesina Sofia, Silver cross sleepover deluxe a myslím, že i teutonia dělá nějaký retro. Jo a ještě Roany. To jsou ty známější, dle mého kvalitnější značky.
Pak jsem koukala, že kde jaký polák dělá kočárky i v retro stylu, ale v těch už nemám přehled.
@AnastazieB píše:
Mně se ty retro nelíbí, trovna jsem viděla na veletrhu paní s takovým „jako“ starým, s velkýma kolama… Nelíbí se mi to a je to podle mně nepraktické na ježdění, na skládání do auta i na váhu.
Nemyslím zrovna ty staré, ale tyhle novější
@Melindaa píše:
ten Magica je také super
@Melindaa píše:
No, já myslím přesně ty první dva, nebo aspoň ten prostřední
Ale každého věc, co si pořídí ![]()
@Kemiaa píše:kásný
Mně se retro líbí hodně a jestli ho budu ještě někdy potřebovat, koupila bych si něco takového.
@AnastazieB píše:
No, já myslím přesně ty první dva, nebo aspoň ten prostředníAle každého věc, co si pořídí
přesně tak ![]()
Z levnejsich mame tako ballila..je trosku toho stylu.. a pak novejsi styl mutsy… ja osobne nemam k trikolkam nejak duveru. jinak iglesina se mi libila taky ale meli jen korbu a stalo to 27 tisic
to co sem chtela ja
@Sibyla0 píše:
@Melindaa ten magica je okopírovaný Bugaboo
Všimla jsem si
ale zřejmě budu vybírat něco z těch 3 kombinací myslím že seto vyplatí než kočárek na jedno použití..
Mě se tedy retro kočárky moc nelíbí. A tříkolky už vůbec ne. Ale pokud se to někomu líbí, proč ne. Každý má jiný vkus ![]()