Retro kočárky?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
27.10.13 10:12

@Melindaa já po zkušenostech přesně naopak. Koupila bych obyčejný houpací kočár za pár stovek klidně s pevnými koly. A pak pořádný velký sporťák (Baby jogger).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
27.10.13 10:14

Mě se retro nelíbí, líbí se tříkolky a vybrala jsem GT3, oproti x landerům mi přijde podstatně lépe zpracovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
27.10.13 10:15
@Sibyla0 píše:
@Melindaa já po zkušenostech přesně naopak. Koupila bych obyčejný houpací kočár za pár stovek klidně s pevnými koly. A pak pořádný velký sporťák (Baby jogger).

vážně? Takže říkáte že ta trojkombinace žadná kvalita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.10.13 10:18

@Melindaa To neříkám. Jen to beru podle mého dítěte. Narozená v říjnu, lezla a seděla už po půl roce věku, to bylo jaro a chtěla koukat ven. Jsou děti co si sednou až klidně před rokem věku a vyžadují koukat na mámu. To ti dopředu nikdo nepoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
27.10.13 10:19
@Melindaa píše:
vážně? Takže říkáte že ta trojkombinace žadná kvalita?

To se tak říct nedá, v obou kategoriích se najdou dobré kočárky stejně jako šmejdy… chce si to ujasnit priority a podle toho vybírat. Já třeba mám trojkombinaci a jsem naprosto spokojená, ale může být zas spousta lidí, kterým nejdříve vyhovuje koupací hluboký (což mě ne, špatně se mi jezdí s neotočnými koly) a pak koupí samostatný sporťák.
Plus tedy sice píšu trojkombinaci, ale je jen velmi málo těch, co mají použitelnou i autosedačku, takže ve výsledku spíše dvojkombinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
27.10.13 10:26

Retro úděs a ze zkušenosti vím, že už nikdy bych nechtěla kočár s těmi malými předními kolečky, to je tak do města jinak úplně k ničemu

• Citovat
  • Upravit
20040
27.10.13 10:29

Moc se mi teď líbí tento kočárek na druhé dítko pořídím http://www.malvik.cz/…iwi-SKY-2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
27.10.13 10:32

Já mám ten „retro“ Tako Acoustic. Otázka rozhodnutí pro něj nebylo líbí/nelíbí, ale zda je praktický pro terén, kde s ním chci jezdit a pohodlný pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
27.10.13 10:37
@a-šmudlinka píše:
Moc se mi teď líbí tento kočárek na druhé dítko pořídím http://www.malvik.cz/…iwi-SKY-2013

Fíííha! Žasnu, že si to Bugaboo nechá líbit. Takový očividný fake. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
27.10.13 10:40
@Sibyla0 píše:

Přesně obě holky jsem půl roku vozila v klasickým houpacím kočáru a pak jsem pořídila sporťák. Na Elu jsem měla Gessleina a byla to dobrá volba. vejde se do něj ještě teď ve třech letech na spaní a ta jízda :*. Ale už půjde do světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
27.10.13 10:41
@Wiolla píše:
Fíííha! Žasnu, že si to Bugaboo nechá líbit. Takový očividný fake. 8o

je no…ale zase za ty prachy četla jsem recenze a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
27.10.13 10:41
@Sibyla0 píše:
@Melindaa To neříkám. Jen to beru podle mého dítěte. Narozená v říjnu, lezla a seděla už po půl roce věku, to bylo jaro a chtěla koukat ven. Jsou děti co si sednou až klidně před rokem věku a vyžadují koukat na mámu. To ti dopředu nikdo nepoví.

Koukám, že to jsme měly stejný. Elča je taky říjnová a seděla brzo a ten velkej kočár byl jako sporťák poněkud nepoužitelnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
27.10.13 10:45

@a-šmudlinka Však jasně, to není nic proti tobě. Cena třetinová, že jo? ;-) Jen se divím, že se výrobce Bugaboo proti tomu nebrání, resp. že je vůbec něco takového možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
27.10.13 10:46

@Wiolla Taky mě to překvapilo. Bugaboo se mi taky docela líbí.
@a-šmudlinka to máš jako s kabelkou od Vuittona, taky jí seženeš za 1000 a kde kdo ti uvěří, že je to,,zaručeně pravej viton,,
Já než abych jezdila s nějakou napodobeninou, tak si to radši odpustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.10.13 10:58

Mi se taky retro kočárky vůbec nelíbí ani ty moderní retro.
Nemám ráda kuláté obrovské korby. Ale tak já nemám ráda nic retro :mrgreen:.
Potkávám je často ve městě a vůbec to není hezké, navíc ten košík pod kočárem se mi nelíbí, takový kočár ani zadarmo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí